< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Corsa F Kullananlar Kulübü (96. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba, 2023 model makyajlı kasa kullanıyorum. 5.viteste motor daha homurtulu çalışıyor. Diğer viteslerde bahsettiğim durum yok, dikkatini çeken oldu mu acaba? Genel bir durum mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
esim arabayi yikamaya vermis. eve geldi, katlanir aynalar kipirdamiyor. arabayi kilityoruz, iki ayna birden oyle duruyor. tek ayna olsa, elle katladilar, zorladilar kirdilar diyecegim. ama iki ayna birden kipirdamiyor. baktim, menude katlamayi engelleyen secenek kapali pozisyonda.
basina gelen var mi? 2023 ultimate arac. makyajsiz kasa.
-
Başına gelen olırsa diye bilgilendireyim aracın bobini arızalıymış garantiden değişim sağladılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, 2020 corsa f araç için ön silecek almam gerekiyor ama hangi marka alınır bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar 2020-2021 kayış problemi okuyorumx 55-65 bin km de kayış motoru tıkıyormuş v.b. Böyle bir problem varmı acaba? Varsa zincir triger olan varmı
-
Kayış motor içerisinde yağla beraber çalıştığı için o km lerde çatlaklar oluşabiliyor. Koyulan yağ vs de bu süreci uzatıp kısaltabiliyor. Opel corsa F Facebook grupları aktif oralarda bilgi alışverişi yaparsanız daha iyi olur
Yağ kapağını açıp bakarsanız görebilirsiniz kayışı, üzerinde çatlaklar varsa alarm vermeye başlamış demektir. Doğru spekte yağ ve zamanında değişim ömrünü uzatır kayışın. Bu arada kayış değişimi de mümkün, aşırı zor bir işlem değil.
-
Aracın orjinal fabrika çıkış sileceği SWF marka. SWF VisioFlex 119378 bu ürün fabrika çıkışı sileceğin aynısı.
Ürünü satan güvenilir bir site buldum.
www.onlineyedekparca.comVALEO 119378 | Silecek Süpürgesi 600 / 400mm Twingo (Swf) 2008-C3 Picasso - OnlineYedekParca.comhttps://www.onlineyedekparca.com/urun/valeo-119378-silecek-supurgesi-600-400mm-twingo-swf-2008-c3-picasso
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkaris -- 11 Ağustos 2024; 9:3:32 > -
-
Selamlar, yakit tuketimi cok fazla degiskeni olan bir konu olsa da ornek teskil etmesi acisindan kendi degerlerimi yazacagim. Sehir ici ortalamasi (izmir) cok fazla dur kalk ve trafik yok 6,8 litre. Bu hafta izmir-antalya seyahati yapildi ve 1000 km yolun ortalama tuketimi olarak 5,2 litre gosteriyor yol bilgisayari. Sayac 9999dan sonra ilerlemiyor, guzergahlar arasi gecis yaptigin butona basili tutarak sifirlayabilirsin
Bir de sayaçta kilometre degismiyor ama tuketim hesaplamaya devam ettigi icin ortalama tuketimini yukseliyor gosteriyor hocam, sifirlamadikca 9999 km uzerinden hesaplayacak surekli artacak oradaki rakam (sahsi dusuncem)
Çok mantıklı, teşekkür ederim. Sıfırlamayı nasıl yapıyoruz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sinyal kolunda bulunan buton ile hocam. Guzergah 1, 2 ve anlik tuketim arasinda gecis yapmak icin sinyal kolunda bastiginiz butona bi kac saniye basili tutunca sifirlayacaktir.
Merhaba değerli kullanıcılar. 2022 model Corsa Elegance aracımda 06/08/2024 (Salı) günü çarpışma önleme sistemi arızası diye bi uyarı çıktı. Aracı kapatıp açınca tekrar çıkmamıştı. Bugün (10/08/2024 Cumartesi) yine aynı hata çıktı eve dönünce yine aracı kapatıp açtım yine tekrarlamadı. Ne yapmak gerekir servise gitmeli miyim ?
Hiç karşılaşan oldu mu bu tip bir sorunla ?
Çarpışma önleme sistemi radarı arabanın neresindedir bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
-
Hala garantisi varken servise uğramak faydalı olur.
Yakıt tüketimi çok kişisel bir mevzu.
Aracın kullanıldığı yerin inişli çıkışlı olması, trafik, sürücünün gaz pedalı ile ilişkisi çok önemli.
Ben şehir içinde 7 litrenin altına kolay kolay düşürmüyorum, dur kalk fazla oluyor. Bazen ani hızlanmalar yaptığım günler 8 litreyi de geçiyor. Çok kısa sürüşlerde ve rampalı bir yolsa 10 litre bile görünüyor bazen uygulamada.
Uzun yolda 100 km/h yi aşmayan hızlarda 5 litre civarından, 120 km/h yi aşmayan hızlarda 5.5 litre ve 140-150 gittiğimde ise yine 6.5-7 arası yakıyor.
Benim şahsi düşüncem bu araç uzun yolda 5’in altına kolay kolay düşmez o da hız 100 civarını çok geçmezse. (Ful yokuş aşağı 100 km gidip daha az yakan kesin vardır, ben karma durumdan bahsediyorum.) Otoban süratlerinde de 6 civarı yakıyor.
Merhabalar, nisanda yıllık bakımını yaptırdım araç 40bindeydi trigerim normaldi, bugün kontrol ettim çatlamalar başlamış. Aracı kullanmayı bırakıp servisten sıra alıp değiştiricem. Yakın zamanda değiştiren oldu mu? Fiyatı nedir?
2023 corsa elegance var bende de , aracın ilk bakımını yıkdan dolayı yaptırdım 7000 km de
o zamandan beridir silecek suyu çalışmıyor hem ön hem de arka
suyu tamam olsa da çalışmıyor başına gelen var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X