arkadaşlar yakında bi yerden 17 bin tl alacagım para gelecek ve araba almak istiyorum ilk arabam olacıgı icin ince eleyip sık dokuyorum hem cok az yakan ama performansı tatmin edecek vergisi az olacak kendimi bildim bileni arabalarla ilgileniyorum simdi gelelim kıyaslamaya corsa diyince aklıma durusu geliyor toparlı bi araba geliyor 1.3 cdti 75 hp geliyor kalbimde corsa geciyor ama diger rakiplerini görünce kafam cok karıstı getz de güzel durusu var ama bildigim kadarıyla yol tutusu kötü ve normal yakıyormus fiesta icinde cok yakıyormus ama performansı iyi ve yol tutusu tam bir ford yani saglam dönüsü var vede polo tdi bilmiyen yok zaten ama 3 silindir olması beni düsündüyor yakıt hem artırır hemde normalden fazla sesli calısıyor cok kararsısım sizce hangisi arkadaslar simdiden tşkler
İc mekan kalitesini dusunerek polo derim. Tdi gayet yeterli. Ben getz kullanicisiyim performans super, yakit cok az degil. Ancak ayni para araliginda hem yuksek model hem dusuk km olacaktir.
Ben model tercih ettim. 20 bine 2010-11 getz bulunurken digerlerinin modeli 04-05 civari olacaktir.