Şimdi Ara

CORSA MI PUNTO MU ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 model seat leonumu sattıktan sonra alacağım yeni araç için yine fikirlerinize ihtiyacım var...

Bir önceki aracıda burada konu açarak fikir sorarak almıştım. ve yine çok kararsızım..

1. CORSA PUNTO

68-000 KM 53-000 KM

BOYA DEĞİŞEN YOK BOYA DEĞİŞEN YOK

1.2 ESSENTİA 1.4 FİRE AKTİVE

2007 2007

TÜP YOK TÜP VAR

24.000 TL 22.OOO TL

OTAMATİK OTAMATİK

3 YIL kadar bineceğim arkadaşlar nasip olursa..yılda ortalama 10.000 km yol yapıyorum... ŞEHİRİÇİ HER GÜN 25 KM yolum var mutlaka.

2. el , şanzıman, performans ve yakıt anlamında yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden....

• Punto alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elbette punto tasarımı bile daha şık
  • corsada ek olarak çelik jant var unutmadan ...
  • aynı ikilimde kaldım 6 ay önce tercihim punto oldu , iyi ki puntoyu seçmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 17 Kasım 2013; 22:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

aynı ikilimde kaldım 6 ay önce tercihim punto oldu , iyi ki puntoyu seçmişim

otomotik mi hocam sizin araç...vites geçişleri nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtpatad

quote:

Valla ben mercedes veya bmw olmadığı sürece diğer markalalrın otomatik viteslerine güvenmiyorum o yuzden cesaret edemedim dualogic şanzımana.

Benimksi manuel fakat internette punto nun otomatiği ile ilgili pek şikayet görmedim.Fakat corsada kullanılan easytronikte yokuşlarda kalkmama gibi sorun duymuştum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Leon mu Megane mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtpatad

quote:

Valla ben mercedes veya bmw olmadığı sürece diğer markalalrın otomatik viteslerine güvenmiyorum o yuzden cesaret edemedim dualogic şanzımana.

Benimksi manuel fakat internette punto nun otomatiği ile ilgili pek şikayet görmedim.Fakat corsada kullanılan easytronikte yokuşlarda kalkmama gibi sorun duymuştum

Aslında en güzelini yapmışsın hocam düz vites alarak...ama benim hanımda kullanacak o yüzden mecburen otomotik almam gerek..Ne çıkarsa bahtımıza artık... mecburen risk alıyoruz..

• mtpatad M kullanıcısına yanıt
    http://www.arabam.com/Test/Fiat-G-Punto-13-Multijet-90-HP-Dualogic/Detay-396

bakın burda punto otomatiğin testi falan yapılmış detayları okuyup fikir edinebilirsiniz.Dualogic en iyisi olmasada sanıyorum sorunsuzlardandır.Eşiniz çok rahat kullanır.
  • quote:

http://www.arabam.com/Test/Fiat-G-Punto-13-Multijet-90-HP-Dualogic/Detay-396

bakın burda punto otomatiğin testi falan yapılmış detayları okuyup fikir edinebilirsiniz.Dualogic en iyisi olmasada sanıyorum sorunsuzlardandır.Eşiniz çok rahat kullanır.

Sağolun hocam teşekkür ederim...yarın ikisinide kullanacam...Sattığım araba dsg idi o yüzden beklentilerimi çok düşürmem gerekiyor... yoksa arkama bakmadan kaçabilirim heralde :)

• mtpatad M kullanıcısına yanıt
    dsg den sonra beklentileri baya bi düşürmeniz lazım o zmn :)
  • Tabiki punto

• ben de punto diyorum. ama punto artık makyaj veya kasa değişikliği yapsa iyi olur. göz yorgunluğu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0971

ben de punto diyorum. ama punto artık makyaj veya kasa değişikliği yapsa iyi olur. göz yorgunluğu oldu.

Fiat bahsettiginiz goz yorgunlugunu kaldiracak tasarimcilari bulsa zaten boyle tipsiz modeller cikarmaz herhalde. Bkz. palio,abea,siena,linea,punto,bravo. Hepsi birbirinin kucultulmus,buyultulmus hali.

• punto al keyfine bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.