Şimdi Ara

'Corsa' Motor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
12.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sapultra

1.6 GSI 150 hp'yi fiyat listesinde göremiyorum.Serdar Abi makyajlı kasayla birlikte bu motorun 5 kapılı olarak da piyasaya çıkacağını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.Ama görünüşe bakılırsa 3 kapılısı da ortadan kalkmış

gsi makyaj öncesi zaten yamulmuyorsam 5 kapılı olarak alınabilmekteydi. ama artık gsi diye bir model bulunmamakta..
  • TR'de alınamıyordu diye biliyorum 5 kapı olarak,GSI diye bir model yok derken yurtdışında da mı yok yani_?
    Yoksa OPC var diye GSI'ı Türkiye'ye getirmekten mi vazgeçtiler?
  • artık almanyada da gsi yok bildigim kadarıyla
    gsi yok ancak color edition olarak 1.6 turbo motor 150 hp seviyesinde alınabilmekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 21 Mart 2011; 16:58:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

artık almanyada da gsi yok bildigim kadarıyla
    gsi yok ancak color edition olarak 1.6 turbo motor 150 hp seviyesinde alınabilmekte

Hah asıl sorduğum oydu aslında,GSI olmuş olmamış problem değil benim için de 150 hp'lik motor varsa sıkıntı yok Ama TR fiyat listesinde görünmüyor araç.

Gerçi gidip alacağımdan da değil niye soruyorsam. Biraz para biriktirip 2008 2009 model sunrooflu bir GSI düşünüyorum.Ama bu dediğim heralde bir yıldan önce olmaz piyango falan vurmazsa

• quote:

Gerçi gidip alacağımdan da değil niye soruyorsam.

Benim sırf GM Türkiye'ye gıcıklık olsun diye bizzat Almanya'ya gidip aracı oradan sipariş etmek
    ve tip onayı ithalat vs ne kadar bürokratik işlem varsa parasını bastırıp yaptırmak gibi bir hayâlim hâlâ var

Kafamdaki model önceden 5 kapılı GSI idi ama makyajdan sonra mecburen değişti.
    Artık onun yerini bir çeşit Cosmo muadili sayılabilecek Innovation aldı.
    1.6 Turbo 150hp motor ile alınca kafadan spor şasi ve OPC-Line bodykit ile geliyor.
    O donanımda AFL de standart zaten.
    Bir de panoramik sunroof ve beş çift kollu yeni tasarım 17" jantları da koydun mu tadından yenmez

EDIT : Herşey tamam ama bir tek rengine karar veremedim,
    yine kırmızı mı alsam, yoksa yeni çıkan renklerden metalik Henna (Kına) veya sedefli metalik Aquamarin mi tercih etsem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 21 Mart 2011; 20:35:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

quote:

Gerçi gidip alacağımdan da değil niye soruyorsam.

Benim sırf GM Türkiye'ye gıcıklık olsun diye bizzat Almanya'ya gidip aracı oradan sipariş etmek
    ve tip onayı ithalat vs ne kadar bürokratik işlem varsa parasını bastırıp yaptırmak gibi bir hayâlim hâlâ var

Kafamdaki model önceden 5 kapılı GSI idi ama makyajdan sonra mecburen değişti.
    Artık onun yerini bir çeşit Cosmo muadili sayılabilecek Innovation aldı.
    1.6 Turbo 150hp motor ile alınca kafadan spor şasi ve OPC-Line bodykit ile geliyor.
    O donanımda AFL de standart zaten.
    Bir de panoramik sunroof ve beş çift kollu yeni tasarım 17" jantları da koydun mu tadından yenmez

EDIT : Herşey tamam ama bir tek rengine karar veremedim,
    yine kırmızı mı alsam, yoksa yeni çıkan renklerden metalik Henna (Kına) veya sedefli metalik Aquamarin mi tercih etsem...

Kırmızı candır
    Peki Opel Türkiye'nin sipariş üzerine bile bu aracı getirme ihtimali yok mu?

• quote:

Kırmızı candır
    Peki Opel Türkiye'nin sipariş üzerine bile bu aracı getirme ihtimali yok mu?

Yeterince forslu bir tanıdık bulduktan sonra getirtilemeyecek bir Opel olduğunu sanmıyorum
  • Benim o kadar yukarılarda gözüm yok abi,zaten sıfır araç almak gibi bir derdim de yok
    Yukarıda da yazdığım gibi 2008-2009 temiz sunrooflu bir GSI işimi görür benim
  • quote:

Benim o kadar yukarılarda gözüm yok abi

Benim var da ne oluyor

quote:

Yukarıda da yazdığım gibi 2008-2009 temiz sunrooflu bir GSI işimi görür benim

Yakışır, bence çok güzel makina

• Opel'den 500 Milyon Euro'luk Yatırım Kararı

Macaristan Başbakanın Viktor Orbán ve GM Avrupa Başkanı Nick Reilly, Macaristan’ın güneybatısındaki Szentgotthárd’daki yeni
    Opel/Vauxhall motor fabrikasının temellerini attı. 2012’nin sonlarına doğru üretime başlayacak olan fabrikanın yıllık üretim kapasitesi
    500.000 motor olacak. 500 milyon Euro’luk yatırımla açılan Opel/Vauxhall bu üretim operasyonuyla 800 kişiye iş imkânı yaratıyor.

Üretim programı, küçük benzin motorları, orta büyüklükte benzin motorları ve orta büyüklükte dizel motorları gruplarından oluşacak.
    Yeni motor dizisi, Euro 6 emisyon standartlarına uygun olacak.

Yeni tesis, müşteri talebinde artıştan dolayı gerekebilecek üretim programı değişikliklerini hızlı şekilde karşılayabilecek. Fabrika , var
    olan fabrikalardan daha esnek bir çalışma planına sahip olacak ve işte bu yüzden de tam bir “flex tesis” olacak. Fabrikanın esnek çalışması
    için ön koşul olan hızlı parça değişimi uzman iş gücü gerektirecek. Macaristan’daki elemanların yüksek eğitim seviyesi, Opel/Vauxhall’un
    Macaristan’a yatırım kararı alırken bölge seçim sürecinde önemli rol oynadı.

• merhaba arkadaslar ımzamdakı aracımı sıfır adanadan aldım 1 sene yenı oldu
    alıdgımdan berı yasadıgım sıkıntıyı ıletmek ve yardımcı olacak varsa deneyımlerınden ve bılgılerınde
    yararlanmak ıstıyorum
    Aldıgımda bellı sure sonra arıza lambası yanmaya basladı servıse goturdugumde kızdırma bujısı arızası dedıler
    sonrada servıste bujılerden bırını degıstırdıler sorun gıderıldı sonra tekrar lamba yandı tekrar gıttım aynı arıza kodu cıktı
    yıne kontrol ettıler bujılerde arıza yok devrelerde sıkıntı var dedıler kablolamayı degıstırdıler sonra tekrar bır sure sonra lamba yandı yıne aynı
    arıza yurtdısına yazıcaz dedıler yazılım gelıcek dedıler bır ıkı ay onu bekledık sonra geldı yukledıler tamam oldu dedıler sonra yıne lamba yandı yıne goturdum bu sefer motor beynı arızası verdı dedıler yurtdısından beyın bekledık geldı dedıler onuda taktılar tamam dedık 3 hafta oldu gecen gun yıne lamba yandı yıne bulundugum sehgırdekı opel e gıttım cıhazda yıne aynı arıza cıktı bu seferde getırın bakalım dedıler hala goturmedım kısmetse persembe goturecem ama hıc umıdım kalmadı artık bır senedır servıslere gıtmekten usandım sanayıye uyramayalım dıye sıfır arac aldık bu seferde servısten cıkamaz olduk

bır sene gectı garantının ılk yılı doldu hala cozemedıler

benım sızden ogrenmek ıstedıgım su

bu konuda kıem yazabılırım servıstekıler sadece getırın bakalım demekten baska bırsey demıyorlar

hakem heyetıne mı sıkayet etsem bunları bılırkısı raporumu duzneletsem
    yurtdısına mı yazsam nasıl bır yol ızleemlıyım acaba

aynı sıkıntıyı ceken var mı acaba

bu arada araca herhangıbır zararı olmadıgını ancak calısırken bıraz tıtreme yapacagını belırttıler

bana yardımcı olun lutfen

tesekkurler

• opel türkiyeye ulaş
    www.opel.com.tr sitesinden iletişim sekmesini kullan. sana ertesi gün dönerler en geç. aynı arızayı 3. kez veren aracın değiştirilmesi gerekmekte bildiğim kadarıyla. bundan önceki arabamın arka fren grubunde duyların erime problemi vardı. 2 sefer değişti 3. kez tekrarlamadı. 2.kez değiştirirken servis zaten 1 ay kullanın getirin kontrol edelim bir sorun varsa yazısını yazarız demişti ama 2. takılan parça sağlam çıktı hala sıkıntısız çalışıyor=)
  • her seferınde servıs formlarını aldım kendılerınden aynı sıkıntı oldugunu belgelemek ıcın
    ıl hakem heyetıne, tuketıcıyı koruma dernegıne fılan sıkayette bulunsam
    yapacakları bırsey olur mu gercekten cok sıkıntıdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayceto

her seferınde servıs formlarını aldım kendılerınden aynı sıkıntı oldugunu belgelemek ıcın
    ıl hakem heyetıne, tuketıcıyı koruma dernegıne fılan sıkayette bulunsam
    yapacakları bırsey olur mu gercekten cok sıkıntıdayım.

Opel Tr'ye Tifosi'nin dediği gibi ayrıntılı bir mail atın.Sorun 3 ten fazla defa tekrarladığı için ayıplı mal statüsüne girmesi lazım.İl hakem heyetleri bildiğim kadarıyla belli bir değerin altındaki alışverişlerde işe yarıyor.Opel TR sorununuzu çözmezse tüketici mahkemesine başvurun derim.

Forumda Fiesta'nın boya sorunu ile ilgili bir konu vardı aratırsanız bulursunuz;o vatandaş mahkeme sonucu aracı verip parasını geri aldı...Size yardımcı olabilir.
  • korayceto,

Arkadaşlar gerekli her şeyi söylemişler zaten mağduriyetini gidermek adına.
    Ben başka bir açıdan yaklaşayım olaya;
    Arabayı çalıştırmadan önce yarım kontak yaptıktan sonra gösterge grubundaki kontrol ışıkların sönmesini bekliyor musun?
    Eğer beklemiyorsan ve direk marşa basıyorsan kızdırma bujilerinin patlaması çok normal.
  • bekapa oncelıkle tesekkurler amam aldıgımdan berı asla ısıklar sonmeden marsa basmadım

ayrıca kızdırma bujılerı devresı acık arızasını verıdıgnde goturdugum servıserde bujılerde arıza yok dedıler

konuyu arastıralım dıyae basladı olay
  • arkadaslar gecen hafta persembe gunu opel.turkey@gm.com adresıne uzunca bır maıl attım beklemedeyım
    attıktan sonra aradım degerlendırme ve gerı donsu suremız 2 gundur denılıyor hala beklıyorum.
  • Tekrar telefon açıp acele etmelerini isteyin;çabuk davranmazlarsa mahkemeye başvurmak için beklediğinizi söyleyin.Duyarsızlıklarını her seferinde mahkeme kelimesiyle-kaba tabirle- tehdit edin.
    Sürekli arayın,gerekirse huzursuzluk çıkarın.Böyle durumlarda başka türlü laftan anlamayabilirler.
  • tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.