Şimdi Ara

'Corsa' Sıfır/İkinci el alım-satım tavsiyeleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
14
Favori
71.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrttk

Geçen adamın birine 18000 TL önerdim, ilanda 20250 yazmış. bana resmen senin bu arabaya gücün yetmez gibisinden mesaj atmış. altı üstü eski kasa essentia cdti. ayıp ama 3 aydır ilanları takip ediyorum söylediğim fiyatın üzerindeki ilanlar sürekli günceleme yapıyor. hayırlısı olsun. param peşin. kasım ayını bekliyorum herhalde o zaman satmak için bana mesaj atarlar:)
    İşin şakası bi tarafa gerçekten bazıları acayip abartıyor.

Çok abes bi teklif de değilmiş senin ki.
  • Bence fazla bile... ama yaz, bayram öncesi fiyatlar yüksek. dediğim gibi kasım, aralık olsun temiz olsun:)

• aracın değerini bilmiyorum sizin verdiğiniz tekliften bile aşağıda olabilir ama o cevabı veren adamıda anlayabiliyorum. aracım 24.750den satıştaydı adam aryor bilmem nerde arsam var takas olurmu diyor. rstağfurullah çekip görmezden geliyorsunuz. birisi arıyor 22 bin tl teklif ediyor birde sizin dediğiniz gibi paranız 22 bin tl hazır diyor. 1 günde onlarca adamla uğraşıyorsunuz bu şekilde.

• merhabalar

2008 model beyaz 50.000 km'de 1.2 essentia model bir corsa almak üzereyim, 22.000 tl'ye. Sizce fiyat nasıl?

araba hakikaten temiz ve bakımlı, çamurlukta 2 lokal boyası var.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: crkoglu

merhabalar

2008 model beyaz 50.000 km'de 1.2 essentia model bir corsa almak üzereyim, 22.000 tl'ye. Sizce fiyat nasıl?

saygılar

Benim aracım 2009 essentia , lokal boya yok 22000 km'de şu ana satsam 23000 TL'den fazla para etmez
    Kıyası sen yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

quote:

Orijinalden alıntı: crkoglu

merhabalar

saygılar

Benim aracım 2009 essentia , lokal boya yok 22000 km'de şu ana satsam 23000 TL'den fazla para etmez
    Kıyası sen yap

1.2 motorlar pek tutulmaz 2. elde. Büyük motor sevdamız var bizim

• herkese merhabalar...uzun süren arayışımızı dün corsa ile sonuçlandırdık.. ikinci el araç piyasasında uzun süre oyalandıktan sonra sıfır almaya karar verdik. Başlangıçta hiç aklımızda yoktu ama corsa yı inceleyince ihtiyacımızı karşılayabileceğini düşündük. . Aracımız enjoy 111 1.3 cdti 75 hp. Çok hızlı ve agresif kullanmadığım için performans konusunda konusunda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum, donanım ve boyutlar açısından da tatmin edici bulduk. Forumu inceleyerek şimdiden epey bilgi edindim, herkese teşekkür ediyorum.. takibe devam..
  • hayırlı olsun buradan cok sey ogrenebılırsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal.b

herkese merhabalar...uzun süren arayışımızı dün corsa ile sonuçlandırdık.. ikinci el araç piyasasında uzun süre oyalandıktan sonra sıfır almaya karar verdik. Başlangıçta hiç aklımızda yoktu ama corsa yı inceleyince ihtiyacımızı karşılayabileceğini düşündük. . Aracımız enjoy 111 1.3 cdti 75 hp. Çok hızlı ve agresif kullanmadığım için performans konusunda konusunda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum, donanım ve boyutlar açısından da tatmin edici bulduk. Forumu inceleyerek şimdiden epey bilgi edindim, herkese teşekkür ediyorum.. takibe devam..

Kaç lira fiyat aldınız?
  • teşekkür ederem..liste fiyatı 32.680 idi. çok iyi pazarlıkçılar sayılmayız maalesef eşimle uğraşarak 31.700 e indirebildik. Arka park sensörü, karter koruma ve pencere çıtalarını da hediye olarak ekliyorlar..artık ne kadar hediye sayılır bilmem..
  • quote:

teşekkür ederem..liste fiyatı 32.680 idi. çok iyi pazarlıkçılar sayılmayız maalesef eşimle uğraşarak 31.700 e indirebildik. Arka park sensörü, karter koruma ve pencere çıtalarını da hediye olarak ekliyorlar..artık ne kadar hediye sayılır bilmem..

Hangi bayi? Daha düşerler hocam sanki.
  • Ankara-opis..valla bence de biraz düşmeliler fakat uğraştık olmadı. opan da o kadar da esneklik bulamadık..bizden mi kaynaklanıyor yoksa müşteri bolluğundan mı bilmem. Acayip kalabalıktı.. ne kadar daha düşebilirdi sizce??
  • quote:

Ankara-opis..valla bence de biraz düşmeliler fakat uğraştık olmadı. opan da o kadar da esneklik bulamadık..bizden mi kaynaklanıyor yoksa müşteri bolluğundan mı bilmem. Acayip kalabalıktı.. ne kadar daha düşebilirdi sizce??

Biraz sizden daha çok da müşteri bolluğundan kaynaklanıyor bence. 2. el fiyatları coştuğu için sıfıra rağbet arttı. Bayramdan sonra 2. el fiyatları gerilerse sıfır otomobil fiyatlarında daha esnek olacaktır bayiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 17 Ağustos 2010; 10:32:05 >
  • Selam arkadaşlar.

Elimde 12.000 TL civarında bir para var ve araba almak istiyorum.2004 model Opel Corsa 1.3 CDTİ sport tek kapı araç var.Koltuk ve cam takılıp hususi oto olarak ruhsata işlenmiş.Muayenesi yeni yapılmış.Araç 180.000 km de.Araca fiyat olarak 11.250 yazmış sahibi.Bugün aradım arac motor kitlemiş, şuan servisteymiş,motor yenileniyormuş.Yaklaşık 2000 TL civarında parça almış servise götürüyormuş.Sahibi aynen böyle dedi.Sonuçta motor sıfırlanmış olacak ama yinede emin değilim.İyi bir durum mu yoksa kötü bir durum mu motorun kitlenmesi ve sonrasında sıfırlanması?Bu işlerden pek anlamam.Bu nedenle sizin görüşünüzü almaya karar verdim.3-4 gün sonra ara tekrar görüşelim, bu sorun ortaya çıkınca satışı durdurdum 3-4 gün sonra satıp satmayacağıma karar vereceğim dedi sahibi.Bende 3-4 gün sonra ararım dedim adama.

Bu durumda bu araç alınır mı?

2004 model Opel Corsa 1.3 CDTİ lerin fiyatları ne kadar.Bu fiyat bu araç için uygunmudur.

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Teşekkürler.

• multıjet motorlar saglam motordur demekı arkadas baya hırpalamıs..200-300 bıne kadar rahatca kullanılabılır motor ama bu arac bence alınmaz..baska yerlerınden heran sorun verır gıbıme gelıyor..
  • Motor kitlendi diyince bende şaşırdım zaten.Forumlarda okuduğum kadarıyla sağlam bir motoru var Opel Corsa 1.3 CDTİ lerin.İhaleye giderken susuzluktan motor kitledi dedi yanlış anlamadıysam.Ses biraz az geliyordu

Bir tane daha var aynı model 2004 147.000 km de.13 istiyor sahibi.Bu fiyat nasıl sizce.13000 tl 2004 tek kapı corsa için uygun mu? ABS+KLİMA falan var donanım olarak.Camlı koltuklu hususi oto olarak kayıtlıymış.Bende hususi oto olarak kullanmayı düşünüyorum zaten.
  • yerinizde olsam van'dan çevirme araçlar yerine,2001-2003 model benzinli,fabrika çıkışı tek kapılı araçlardan alıp lpg ile binerdim,hemen hemen aynı fiyata gelir.ticari çıkışlı bir araca o kadar para verip risk almak mantıklı gelmiyor bana açıkcası...
  • Ok saol arkadaşım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.