Şimdi Ara

CORSACILAR CORSA CLUB YAPALIM MI NE DERSİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amacım corsası a deger veren arkadaşları bi yerde toplamak araçlarına yaptığı değişklikleri paylaşmak corsa club kurmaya ne dersiniz

msn: ardahakgor1907@hotmail.com

herkes msnini werirse sewinirim.

• haydi millet yapalım bu işi ben sewiyorum arabamı ya siz?
  • corsa sı olan yok galiba...
  • olmaz olur mu hiç arkadaşım, sanırım henüz kimse bu yazıyı okumamıştır, merak etme., biraz bekle 3-5 güç geçsin, dolar burası,

corsa 1.4 gls otomatik 1997

istanbul/ anadolu yakası
  • iyi olur böyle bi klüp, kurulsun bence de.

99 1,2 corsa B otomatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbbilici -- 18 Eylül 2006; 10:34:47 >
  • iyi olur kardeş kuaralım böyle bi club bende de 2006 cdti beyaz corsa war
  • arkadaşlar msnimi ekleyin yada herkes msnini yazsın foruma
  • selam arkadaşlar 97 corsa gsi ım var ve İnanaılmaz bir araç opelin belkide harikası diyebilirim arabamda kat iptali,headers,eksoz,kule,özel chip,artı taşlama var en son performansda 180 hp ye yakın çıktı valla ama bağzen abs olmasına rağmen araç tehlikeli oluyor kendim ankara batıkentte oturuyorum akşamları araçları kaldırıyoruz. ve inanaın gti,saxo,3.25 leri 2 boy uzattığım oluyor daha ne diyim dostlarım..

Sevgi ve Saygılarımla..
  • gsi team we diger arkadaşlar pls ya msnimi ekleyin yada kendi msn adresinizi yazın ben eklim sizi herkesi bi yerde toplamak istiyorum
  • arkadaşlar bu corsa club fikri harika. ama diğer opel sayfaları gibi sadece üye alınacaksa, bir paylaşım olmayacaksa hiçbir faydası yok. yinede denemekte fayda var.
    HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNNNN CORSA CLUBBB
  • Bende corsa CDTI 1.3 şimşek grisi var..Bende varım klub olayına
  • Ne olacak klüp olunca? Opel kulübünü becerdik de Corsa Kulübü kaldı.

Hadi ondan sonra 2006 modeller, CDTi olanlar, DTi olanlar, kaza yapmamışlar, sürücüsü bayan olanlar, ikinci eller, yeşiller...

Ben yokum. Opel çatısı yeter.

.oO°Oo.
  • opel gurubu baska şey corsa grubu baska şey toplansak arka arkaya konwoy yapıp piyasa yapsak kötü mü olur arka arkaya en kral corsalar sadece kötü mü olur
  • Tüm corsa sahiplerini tebrik ederim (kendim de dahil) CORSA CLUB elimizde kaldı. Yazık çok yazık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paza

Tüm corsa sahiplerini tebrik ederim (kendim de dahil) CORSA CLUB elimizde kaldı. Yazık çok yazık...

• 2000 1.2 16v opel corsa

saygılarr
  • 1.3 cdti motorlu corsa sahibi arkadaşlar ibrede en son gördügünüz deger nedir?(şahsen 180 gördüm daha fazlasını yapamıo:(
  • sanırım bir sınırlama var. benim 2004 1.3 cdti corsa'da en fazla 180 yapabiliyor.(arabanın dolu veya boş olması etkilemiyo. o yüzden bir sınırlama olabileceğini düşünüyorum)
    quote:

Orjinalden alıntı: kamehame

1.3 cdti motorlu corsa sahibi arkadaşlar ibrede en son gördügünüz deger nedir?(şahsen 180 gördüm daha fazlasını yapamıo:(
  • diesel motorlu arabaların çoğun da o sınır var. devir ibresi bı sınırda takılıyor. bu da beni uyuz ediyor yaww bizede 2004 astra var. 200 e vurdu. ben ehliyetimi alırsam. bi gün 220 yapmayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.