Bildirim
Corsair 128GB Force GS SSD değerler düşük değilmi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Selamlar,
ATTO testi yapabilir misiniz? Maksimum değerleri orada görebilirsiniz. Test yazılımları arası farklılık cereyan edebiliyor. -
-
Evet, ürün sorunsuz görünüyor. -
teşekkürler vertex 4 üm vardı o bozulunca vatan çek verdi vertex 4 olmayıncada seçimimi bundan yana kullandım ama hiç memnun değilim. bişey daha sorucam 2tb seagate barracuda 7200rpm hdd var birtane daha aynısından alıp raid 0 yapsam ssd performansı alırmıyım ? -
Hayır alamazsınız, sadece okuma/yazma hızlarınız artar. SSD'yi farklı kılan noktası hızlı tepki süreleridir. HDD'ler bu konuda yanlarına yaklaşamaz. -
-
Sizin de benzer sonuçlar almış, normal görünüyor. -
Hocam ben de SSD alırken bu SSD'nin olumsuz yorumlarını görünce bundan vazgeçip Samsung 840 evo aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
8.1 kur 8 de daha iyi çalışıyorlar. -
win8 e alısamadım br türlü , pc yi kapatana kadar akla karayı seciyorum.kuracagımıda sanmam , hala win8 le uyumlu calısmayan programlar mevcut.baslat menusu olmaması beni deli ediyor zaten.aslısmıs kudurmustan beterdir derler ya benimde durum o şekil
evet sata 2 de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 4 Ağustos 2014; 23:18:31 > -
hangi porta taksam daha verimli calısır.kitapcıgına baktım kafam karsıtı.
SATA 1-2--- SATA 6gb/s connectors
SATA 3-6--- SATA 3gb/s connectors yazıyor kitapcıkta
anakart msi z77a-gd55
edit:düzenleme
sanırım şimdi daha iyi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 5 Ağustos 2014; 0:08:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BonezCrusher
8.1 kur 8 de daha iyi çalışıyorlar.
hocam firmware 5.40 ı nasıl kurdunuz bende 5.24 den başka görünmüyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufem -- 5 Ağustos 2014; 15:30:23 > -
hocam sata 2 ise gayet normal bu degerler -
SATA 1-2 -
hocam yukarıdaki mesajda edit yapmıstım şimdiki degerler iyi midir ? -
hocam sata 3 hızında achi modu actıktan sonra ssd hızını gercek manada gorursun bu deger normal bnce -
Yaklaşık 5 gün önce konusunu acmıştım corsair gs yasa samsung evo mu diye. Çünkü corsairiin degerleri daha yüksek kağıt üstünde ancak günlük kullanımda samsung kağıt üstünde düşük olmasına rağmen corsairiin daha iyi is çıkartıyor ve kullanıcısı daha cok o yüzden 2 gün önce ego aldım bende
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X