Bildirim
corsair 550w mı yoksa coolermaster 600w mı?
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mutants
arkadaşlar kısaca 8320 amd işlemci ve hd7870 ez edition ekran kartlı sistem düşünüyorum, hangi kasayı almalıyım? 750w diyenleriniz de olabilir ama o kadar bütçemiz yok..
İkisi de fazlasıyla yeterli kasalardır.
Fiyatları da yakındır.
Gözünüze hoş görüneni alabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: melikulupinar
quote:
arkadaşlar kısaca 8320 amd işlemci ve hd7870 ez edition ekran kartlı sistem düşünüyorum, hangi kasayı almalıyım? 750w diyenleriniz de olabilir ama o kadar bütçemiz yok..
Fiyatları da yakındır.
Gözünüze hoş görüneni alabilirsiniz.
üstad bütün konularımı cevaplamışsın, teşekkür ederim.. coolermasterın görünüşü daha hoş ama corsair kesinlikle daha kaliteli.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: melikulupinar
quote:
Fiyatları da yakındır.
Gözünüze hoş görüneni alabilirsiniz.
üstad bütün konularımı cevaplamışsın, teşekkür ederim.. coolermasterın görünüşü daha hoş ama corsair kesinlikle daha kaliteli..
corsair daha kaliteli o bir gercek ama sekil onemliyse cooler masterda uzmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X