Şimdi Ara

Corsair 760t Beyaz Kasa Modifikasyonum ( Devam edecek... )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sade çok abartı siz Corsair 760t mi modluyorum.yeni başladım.RGB led isiklandirma ve kirmizi şeritleri kendim yaptım.Modifikasyon Devam edecek güncelleme yapılacaktır.  Corsair 760t Beyaz Kasa Modifikasyonum  ( Devam edecek... )
     Corsair 760t Beyaz Kasa Modifikasyonum  ( Devam edecek... )

Kasanın son iki hali ufak değişiklik yaptım.modifiye devam edecek..

Corsair 760t Beyaz Kasa Modifikasyonum  ( Devam edecek... ) Corsair 760t Beyaz Kasa Modifikasyonum  ( Devam edecek... ) Corsair 760t Beyaz Kasa Modifikasyonum  ( Devam edecek... ) Corsair 760t Beyaz Kasa Modifikasyonum  ( Devam edecek... ) Corsair 760t Beyaz Kasa Modifikasyonum  ( Devam edecek... ) Corsair 760t Beyaz Kasa Modifikasyonum  ( Devam edecek... ) Corsair 760t Beyaz Kasa Modifikasyonum  ( Devam edecek... ) Corsair 760t Beyaz Kasa Modifikasyonum  ( Devam edecek... ) Corsair 760t Beyaz Kasa Modifikasyonum  ( Devam edecek... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 24 Mayıs 2016; 2:32:51 >

• Çok şık duruyor devamını ve daha detaylı fotoğrafları bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

Çok şık duruyor devamını ve daha detaylı fotoğrafları bekliyoruz

Inşallah hocam bu başlangıç daha 3d sticker yapmayı düşünüyorum.saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Öndeki kırmızı şeritleri nasıl yaptınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

Öndeki kırmızı şeritleri nasıl yaptınız.

Araba modifiye dükkanından kırmızı karbon fiber yapışkanlı sticker alıp kendim.kasa uzunluğuna göre ölçüp kesip yapıştırdım.devamı gelecek kasa modu daha bitmedi hocam devamı gelecek saygılar.
  • Şeritler çok yakışmış hocam. Ama ayaklardakileri çıkarsanız daha hoş olur bence. Kasanın beyaz yerlerini kırmızı kaplarsanız çok güzel olurdu ama üstteki fanlar yüzünden çok zahmetli olur sanırım. Elinize sağlık, devamını merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sesto Elemento

Şeritler çok yakışmış hocam. Ama ayaklardakileri çıkarsanız daha hoş olur bence. Kasanın beyaz yerlerini kırmızı kaplarsanız çok güzel olurdu ama üstteki fanlar yüzünden çok zahmetli olur sanırım. Elinize sağlık, devamını merakla bekliyorum.

Diğer kısımlarını da yaptım devam ediyorum kısa zamanda resimler eklenecektir.3d sticker yapmayı düşünüyorum daha karar veremedim nasıl yapsam diye yeni resimler kısa zamanda eklenecektir.teşekkür ederim.daha güzeli sizin olur inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.