Merhabalar.Son birkaç gündür bilgisayarım devamlı reset attığı için güç kaynağımın çıkış voltajlarını kontrol etmek istiyorum ancak internetteki birçok kaynakta tam olarak ax860 kablo haritasının voltaj olanı için bir net kaynak bulamadım.Bu konu hakkında yardım edebilecek arkadaşlar lütfen mesajlarınızı bekliyorum. |
Corsair AX860 kablo bağlantısı haritası için yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
kablolarımın rengi siyah olduğu için sorun orada.corsair in sitesinde gösteriyor aslında hangi modelde ne tip kullanıldığını ama google da arattığımda gpu girişini her resimde farklı görüyorum.
https://www.corsair.com/us/en/psu-cable-compatibility
-
Celtiklere dikkat et hocam, celtige göre yön ve sira tayin ederek, 1,2,3, sekilinde ki pinleri bulabilirsin. Benim psu da da hepsi siyah zaten. Renkli diyagram olayi anlayabilmek icin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X