Şimdi Ara

Corsair Garanti Süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corsair LL120 RGB fanımı garantiye göndermek için yaklaşık 3-4 hafta kadar Corsair Supportla mailleştik. Sonuca vardım sayılır. Şuan da adres verdiler. Adres hollanda adresi. Sorun şu ki hangi kargo firmasıyla göndericem? Kargo ücreti bana mı ait? n11 den almıştım ama direkt corsair le bağlantı kurdum. O yüzden satıcıyla alakalı tavsiye istemiyorum. Garantiyi bakıp onayladılar. Yedek parça istediyseniz herhangi birşey göndermenize gerek yok yazıyor. Gönderecek miyim göndermeyecek miyim ondan da emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stark_ned_52 -- 29 Ocak 2019; 23:42:52 >

• Amazon disinda RMA da kargo ücretini sizin icin ödeyen kalmadi sanirim(yurtdisi). Corsair son hatirladigim artik kargoyu karsilamiyordu ve benim arastirmalarim en ucuz kargonun ptt oldugu yönündeydi. Kargo ücreti size ait, kaca gelecek deger mi degmez mi siz karar verin.
    www.vektron.com.tr
    Corsair Ürünleri | Vektron Elektronik
    http://www.vektron.com.tr/marka/corsair
    türkiyeden sorumlu, ürünün türkiye garantisi yok sanirim. hollanda falan diyorsunuz.

• tr garantisi var. corsair le iletişim kurmak istedim sadece. ptt ye sorarım, ücret uygun olursa gönderirim. nasıl göndereceğimi neyle göndereceğim hakkında pek bilgi vermemişler.
  • PTT'nin Turpex denen bir hizmeti var; en hızlı ve hesaplı o şekilde gider. Ben geçenlerde Hollanda'ya Corsair AIO gönderdim, 3 günde teslim edildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CORSAIR SSD Garanti Süresi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.