Bildirim
Corsair Graphite 380T [Mini-ITX Küp Şeker Kullanıcı İncelemesi]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
inceleme için teşekkür ederiz adminim, tek beğenmediğim tarafı dediğiniz gibi fiyatı oldu. onun dışında bıcır bıcır çok tatlı küçücük bir kasa. -
Eline sağlık çok güzel bir inceleme olmuş. Bendeki sarı monitörün yanına bunun sarısı olsa esasında takım olurlarmış ama sarısı TR'de yok sanırım. Bu kasayı alan zaten içine acayip birşeyler koyar sanıyorum şöyle i7+GTX970 canavar olur küçük canavar -
Bu kasanın tek sevmediğim yanı,toz filtresi bulundurmaması.Oysa 250D de toz filtresi vardı fakat bunda yok.Ön tarafa 20cm lik radyatör sığıyor ise çok güzel mini itx custom sıvı soğutmalı sistemler bile kurulabilir.Bunların dışında,kasa biraz büyük.Daha küçük olabilirdi veya Micro-ATX desteği olabilirdi.Fiyatı da haketmiyor maalesef
İnceleme için teşekkürler -
Güzel inceleme, fiyatı baya tuzlu ama. Boyutlar verilmiş aslında ama resimden fikir olması amacıyla kola şişesi gibi objelerın yanında da fotoğraf koyabilirsin hocam. Boyutu biraz büyükçe geldi bana, mini-ITX kulvarında hala gözbebeğim Evga Hadron Air boyut olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 5 Mayıs 2015; 21:42:08 > -
Selamlar,
Ön ve yap kapaklardaki ızgaralı alanlar yıkanabiliyor, toz filtresi olarak düşünebilirsiniz. -
250D deki gibi tozu tutmuyor o ızgaralı mesh kısım.Şuan 450D kullanıyorum.Aynı şekilde ön kısma 750D deki gibi toz filtresi koymamışlar.İki gün içinde kasamın içi toz oldu -
Resimlerdeki ekran kartının boyutu 32 cm değil miydi? Kasanin ekran kartı genişliği 29 cm demişsiniz, ondan soruyorum. -
Evga Hadron Air mini itx camiasında büyük bir kasa değil mi yahu ben mi yanlış biliyorum? mini itx'de sg05 kraldır gerisi heyecan bile değildir bu arada -
gayet başarılı inceleme olmuş elinize sağlık -
@Applejack;
Ben teşekkür ederim.
@Chris Brown;
Teşekkür ederim. Evet, sarısı şu an için yok ancak belki ilerleyen dönemlerde onun da satışına başlanır. O bileşenlerin yanında bir de sıvı soğutma olursa 380T'nin sundukları sonuna kadar değerlendirilmiş olur.
@trktlh;
Ben teşekkür ederim.
@__BadblooD__;
Teşekkür ederim. İsteğiniz aklımda, ilk uygun zamanda ekleme yapacağım.
@Spycho;
Şimdi siz yazınca dikkatimi çekti, kullanmakta olduğum ekran kartının uzunluğu teknik verilerine göre 292mm.
http://www.gigabyte.com.tr/products/page/vga/gv-n770oc-4gd/specs/
Kasanın izin verdiği VGA boşluğunu ölçtüğümde 295mm'ye kadar rahatlıkla izin verdiğini hatta ekran kartının soğutucusunun engel olmaması halinde 300mm'lik uzunluğa da izin verdiğini gördüm.
@Supervisor_;
Teşekkür ederim.
-
Evga daha ufak olması lazım sg05 den belki çok az daha yüksektir bilmiyorum ama daha ince ve kısa
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi bir inceleme olmuş elinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sitelerindeki değerler;
EVGA;
Width: 169mm
Height: 305mm
Depth: 308mm
Toplam: 15.9 litre hacim
sg05;
Width: 222 mm
Height: 176 mm
Depth: 276 mm
Toplam: 10.8lt hacim.
Arada nereden baksan 1.5 kat fark var. Dediğim gibi sg05 mühendislik harikası bir aşktır gerisi heyecan bile değildir
not: örneğin incelemesi yapılan graphite 380T'de 40.8lt, elite 110'da ise 15.2lt hacim vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 6 Mayıs 2015; 14:47:04 > -
Pardon hocam sugo sg10 ile karıştırmışım ne alakaysa . sg05 daha kompakt bu kesin ama psu beraberinde geliyor sanırım 300W mış pek bir canavar pc için uygun değil gibi geldi bana gerçi ufak psu bulunursa takılır ama masraf. Tercihim yine Evga dan yana olurdu benim, göze daha çok hitab ediyor, boyut konusunda yanılmışım ama, sağol düzeltme için
.
-
aman hocam rica ederiz naptık, psu'da sıkıntı değil 600w'a kadar seçenekler bulunmakta. : www.silverstonetek.com
SilverStone - Power Supplieshttp://www.silverstonetek.com/product_power.php?tno=7&area=en -
Bende sugo 05 var...300 ve 450watt dahili sfx psu secenekleriyle satiliyor...450 watt olani aldim ben ve 560ti gibi elektrik canavari ekran kartini rahatca doyuruyor...boyut olarak ise bu kasa benimkinin iki kati nerdeyse...bendeki kasaya maks. 25cm ekran karti sigiyor birde stok yada low profile sogutucu ile kullanmak mecburi....bu iki durum kisilerde sikinti yaratmayacaksa sugo05 dururken mini itx kasa denmeyecek bu kasaya ne gerek var ki. Hesapladim sugo yaklasik 11 litre bu kasa ise 40 litre...nerdeyse 4 kati...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAYOKAN84 -- 6 Mayıs 2015; 19:42:32 >
Hocam bu kasa estetik olarak sg05'e göre çok daha avantajlı. Ek olarak sg05 tam bir hobi kasasıdır. Psu farklı, soğutucu farklı, o farklı bu farklı kafana göre parça seçemezsin. Seçsen bile her parçayı bulamazsın.
yine de bazı normal özel tasarımlı gtx970'le ri içine alabilmekte. z97 chipset, ve i7 ile tam bir performans canavarı olabiliyor. -
Vala benim icin tasinabilirlik onemli...icabinda posete koyup yanima alip arkadaslarima misafirlige gidiyorum.benim itxten anladigim budur...
Selamlar,
380T, mini-ITX standartlarını zorlamak isteyen kullanıcılar için üretilmiştir. Uzun ekran kartları, tam boyutlu güç kaynakları, 4 adet disk desteği, hatta 240 mm'lik radyatör desteği ve öndeki büyük fanıyla sıradan ve ufak mini-ITX kasalardan farklıdır. Daha kompakt boyutlarda ve yine benzer genişletme seçenekleri için Obisidian serisinden 250D de mevcut.
Benzer içerikler
- kasaya elektrik gelmiyor
- bilgisayar kapandı açılmıyor
- lenovo laptop ilk şarj süresi
- en iyi ups markası
- psu önerisi
- snapdragon 8 elite
- gtx 1650 ne zaman çıktı
- amd 9070 xt
- anakart modeli öğrenme
- majorana 1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X