Şimdi Ara

Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
9
Favori
19.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neredeyse eski agari ücrete boş kasa satıyorlar o 460x in fiyatı nedir öle.
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Kasanız için gerekli yedek parçalar yurt dışına bildirilmiştir. Parçalar hazırlandıktan sonra yurtdışından gönderilecek olan diğer yedek parçalar ile birlikte bir sonraki yükleme ile Türkiye'ye gönderilecektir.

Size daha önceki yazışmalarda durum izah edilmiştir. Ülkemizdeki gümrük mevzuatları ve bu mevzuatların uygulanması anında çok büyük sorunlar yaşandığı için Corsair direk olarak son kullanıcıya ürün gönderimi yapmamaktadır, hatta Corsair.com üzerinden ülkemize aynı nedenden dolayı satış yapılmamaktadır.

Forumumuzdaki pek çok kullanıcı özellikle kasaları için yurt dışından talep ettikleri parçaların gümrüğe takılıp beyanname açılarak çekilmek zorunda bırakıldığı için bizimle irtibata geçerek yardımcı olmamızı rica etmiştir.

Bahsi geçen satıcı yedek parça olarak ürünü almamış olup ürünü kendisi şahsen ithalatını gerçekleştirmiş olabilir. Bu konuda kesin bir şey diyemem, ancak size daha önceden de defalarca söylendiği gibi burada yaşanan durumun altında yatan sebep Corsair'den kaynaklı olmayıp tamamen gümrük mevzuatları ve bunların uygulanış şeklinden olmaktadır.

Corsair, bunun farkındadır ve gerekli kalıcı çözüm için çalışmalarını sürdürmektedir. Geçici bir çözüm ile sorunu geçiştirmek yerine tek seferde kalıcı bir çözüm bulmak ise zaman ve çok detaylı bir çalışma ve hazırlık gerektirmektedir.

Yine de bir daha Corsair ürünü almama tercihiniz kişisel bir karar olup bu fikrinize saygı duyarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Kasanız için gerekli yedek parçalar yurt dışına bildirilmiştir. Parçalar hazırlandıktan sonra yurtdışından gönderilecek olan diğer yedek parçalar ile birlikte bir sonraki yükleme ile Türkiye'ye gönderilecektir.

Size daha önceki yazışmalarda durum izah edilmiştir. Ülkemizdeki gümrük mevzuatları ve bu mevzuatların uygulanması anında çok büyük sorunlar yaşandığı için Corsair direk olarak son kullanıcıya ürün gönderimi yapmamaktadır, hatta Corsair.com üzerinden ülkemize aynı nedenden dolayı satış yapılmamaktadır.

Forumumuzdaki pek çok kullanıcı özellikle kasaları için yurt dışından talep ettikleri parçaların gümrüğe takılıp beyanname açılarak çekilmek zorunda bırakıldığı için bizimle irtibata geçerek yardımcı olmamızı rica etmiştir.

Bahsi geçen satıcı yedek parça olarak ürünü almamış olup ürünü kendisi şahsen ithalatını gerçekleştirmiş olabilir. Bu konuda kesin bir şey diyemem, ancak size daha önceden de defalarca söylendiği gibi burada yaşanan durumun altında yatan sebep Corsair'den kaynaklı olmayıp tamamen gümrük mevzuatları ve bunların uygulanış şeklinden olmaktadır.

Corsair, bunun farkındadır ve gerekli kalıcı çözüm için çalışmalarını sürdürmektedir. Geçici bir çözüm ile sorunu geçiştirmek yerine tek seferde kalıcı bir çözüm bulmak ise zaman ve çok detaylı bir çalışma ve hazırlık gerektirmektedir.

Yine de bir daha Corsair ürünü almama tercihiniz kişisel bir karar olup bu fikrinize saygı duyarız.

Merhaba satıcı ürünü ithalat yolu ile getirmiş olsa, üzerinde bulunan dhl numarasının sorgusundaki detaylar öyle olmazdı. Gönderen direk firmanız ve içerisinde bir yazışma evrağı bile var. Satıcı değil ama bir vatandaş talep etmiş, firmanız göndermiş. Başka bir vatandaş da satıyor. Şimdi siz bana özelden ulaşmıyorsunuz burdan yazıyorsunuz. Oysa ki sizde iletişim bilgilerim de var. En kötü ihtimal ile Facebook bilgilerim mevcut. Gönderilmiyor ise gönderilmez, ama üçüncü şahısların firmanızın kutusu ile satışa çıkarması ve içinden de site üzerinden oluşturulan biletin bir kopyasının çıkması herşeyi açıklıyor. Bir şahıs talep etmiş, satmış ya da başka birime vermiş, diğer şahıs da satıyor, açma kapama butonu bile var 80 lira. Siz ama yurt dışından getiremiyorsunuz. Tüm yazışmalar ile hakem heyetine gönderdim. Hiç gelmiyor ise gelmesin anlarım, ama üçüncü şahısların satış yapmasını aklım almıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en iyi ürünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Mesele kısaca şu; emek verdiniz saygı duyarım. Servise yönlendirdiniz sizi dikkate almadılar. Ben görüştüm bir kaç gün içinde olmayacağı bilgisi verildi. Ama inat ile göndermek için bir çözüm bulmadınız. Bu yazışmayı yaptıktan sonra tedarik etme ve gönderme kararı aldınız. Olmayacağı 3 hafta da belli olmadı. Servislerin zaten elinde olmadığını size araştırmanıza başlamadan önce söyledim. Ben her yolu denedim. Sonuç alamadım ve konunuzu görünce yazayım dedim. Ama forumumuza yazınca olumsuz durumu hemen parça tedariğine başladınız. Neden böyle oldu ?
    Önceden söylediklerinizi inkar etmiyorum ama tedarik de etmediniz. Buraya yazınca tedarik başladı. 3 hafta boşuna mı bekledim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından yedek parça tedarik süreci zaman alan bir süreç. Yedek parça talebi gönderilir. Talep edilen yedek parça hazırlanır ve ürün bir sonraki yüklemenin içerisine konulur. Yapılan yükleme kasa yüklemesi olduğu ve bu yüklemeler uzakdoğu'dan direk olarak gemi ile geldiği için yaklaşık ulaşma süresi 1 aydır. Avrupa'dan kasa yüklemesi maliyetleri arttırıp Türkiye'deki son kullanıcı satış fiyatlarını olumsuz etkilediği için ( Avrupa birliği ülkesi olmayan bir ülkeye gönderilen kara yüklerindeki maliyet ciddi anlamda Avrupa ülkesi ülkelere göre çok daha fazla, bu yüzden Uzakdoğu'dan direk olarak fabrikadan ya da ana hub üzerinden ürünler gönderilmekte. ) bunu yapmak zorundayız. Yükleme ulaştığı zaman gümrükten çekilmesi gümrük yoğunluğuna bağlı olarak 1 hafta da sürebilir daha fazla da burada bizim zamanı kısaltmak için elimizden gelebilecek bir şey bulunmamakta.

Size forumdan cevap vermemin nedeni bu konuyu takip eden diğer kullanıcıların da gelişmeleri okuması ve olayın sonuçlanıp sonuçlanmadığını görebilmesi. Size özelden de yazabilirim telefon açıp da konuşabilirim bu problem değil, ancak buradan yazmasam sizin yazdıklarınızı okuyan bir kişi cevap göremezse bu sorunla ilgilenmediğimizi düşünür ki bu yanlış bir kanaat olur. Bu yüzden de forum konusu üzerinden sizinle iletişime geçmekteyim.

• Yedek parça ve ya aksesuar teminini İnventus üzerinden yapabilirsiniz. Kendileri ile iletişime geçerek bir konuşun.
  • 780 t black aldım ama kafamda deli projeler var. İçinde sıvı soğutma kullanan var mı? Lütfen hazır sıvı soğutuculardan bahsetmeyin. Gına geldi aynı şeyleri görmekten. Bir biz miyiz custom meraklısı 780 t kullanan?
    Kafamdaki şeyler şunlar: öne 360 mm radyatör üste 360 mm radyatör.. bir adet psu cover. Ve içine hdd yuvaları gizlenerek 3 adet hdd takılacak. Psu coverın üstüne ise iki adet ssd takılacak delikler açılacak. Bir de kullanacağım pompa ve rezxervuarı bu voerın üzerine montajlayacağım. Yalnız bazı sorunlar var. Beyaz kasayı çok istemiştim ama pahalı olduğundan siyah aldım. Elimde boyamak istiyorum Bunu nasıl yaparım hangi boya kullanabilirim? Daha önce deneyen oldu mu acaba? Örnek bir psu cover ve çok şık bir kasa

Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)

• Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)

Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)

• rcpdrnc kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı Galax 1080/1070 Hall of Fame (Sadece renginden dolayı) olsaymış efsane olurmuş. Şimdi bile çok güzel görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaybridX -- 15 Şubat 2017; 1:11:25 >
  • teşekkür ederim daha iyileri senin olsun inşallah

SLI'da geldi :)

• 760t siyah var bende arkadaşlar sorum şu üst kapagını tek olarak temin edebilcegim yer varmı kasayı vatandan aldım
  • Benim 780T,PSU Shroud Yaptım Kendim
    Fotodan Çok Daha Güzel Gözüküyor

Metal Yada Pleksi Kestiremedim Uzun İş Cm cm Kestirmek lazım Kestirirsin Oturmaz Sıkıntı Diye Yapamadım İşin Doğrusu

Kulladığım Malzemeler
    1-)Kaydırmaz Raf Örtüsü,(3 Lira 75 Kuruşa Aldım)

2-)Sprey Siyah Boya(4 Lira 75 Kuruşa Aldım)

3-)Makas

Kestim.Ölçtüm Boyadım Çiçek Gibi Oldu Ordaki Kablo Boşluk Ne Varsa Kapandı Daha Güzel Oldu

• Corsair 780 T almak isteyenlere Hızlıal sitesinde 596 tl ye en uygun fiyatla satışta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

Benim 780T,PSU Shroud Yaptım Kendim
    Fotodan Çok Daha Güzel Gözüküyor

Metal Yada Pleksi Kestiremedim Uzun İş Cm cm Kestirmek lazım Kestirirsin Oturmaz Sıkıntı Diye Yapamadım İşin Doğrusu

Kulladığım Malzemeler
    1-)Kaydırmaz Raf Örtüsü,(3 Lira 75 Kuruşa Aldım)

2-)Sprey Siyah Boya(4 Lira 75 Kuruşa Aldım)

3-)Makas

Kestim.Ölçtüm Boyadım Çiçek Gibi Oldu Ordaki Kablo Boşluk Ne Varsa Kapandı Daha Güzel Oldu

Bende de 780t siyah mevcut
    Ben de PSu Shroud yapmak istiyorum yabancı forumlardan olcu falan buldum ama üretecek birini bulamadım
    Mat siyah olacak ...

• quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

Gayet güzel gözüküyor, güle güle kullanın. Anakart Z170 S sanırım? Vatan 'da 500 TL. satılır iken mi aldınız? :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt
    Hocam Shroud iyi de naylon ya da plastik değil mi o? Isıyı emer diyebiliyorum. Kasanın soğutmasına ters etki yapabilir. Hiç değişiklik oldu mu sıcaklıklarda? Artış falan?

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Elastik Yapıda Naylon Hocam,Eskiden Nasılsa Yine Aynı Sıcaklıklar,Yaklaşık 2 Hafta Oldu Hiç Bir Isıyla İlgili Proplem Olmadı,Eskiden Nasılsa Şimdide Aymı,Zaten Isı Sıkıntısı Olsaydı Kaldırırır Atardım,Kozmetik Dokunuş Oldu Kasaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

Elastik Yapıda Naylon Hocam,Eskiden Nasılsa Yine Aynı Sıcaklıklar,Yaklaşık 2 Hafta Oldu Hiç Bir Isıyla İlgili Proplem Olmadı,Eskiden Nasılsa Şimdide Aymı,Zaten Isı Sıkıntısı Olsaydı Kaldırırır Atardım,Kozmetik Dokunuş Oldu Kasaya

O zaman problem yok. Güzel bir görüntü olmuş yine de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hknups

Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T)

460x vatan bilgisayara gelmiş,760t bin tl. sanırım güzel herşeyden mahrum kalıcak bir ülke haline geldik :(

hocam power nedir acana bide powerın üzerindeki koyduğunuz şey nedir ?

benim pcde bir soryun var fişi prize takınca power tuşuna basmadan bilgisayar otomatik açılıyor kendi kendine çözemedim bu sorunu bir türlü

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.