Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair H115İ 2 adet fazladan fan ile Satın Al 3 Ocak 2022 08:57 1 1 Corsair H115İ 2 adet fazladan fan ile Merhaba arkadaşlar 3 yıl dır kullandığım sıvı soğutucuyu satıyorum yeni bir kasa ve yeni bir 360mm sıvı soğutucuya geçtim performansın dan memnunum ama biraz daha renkli bir ürüne geçtim 10700k ile 5.1 ile kullanıyorum gayet iyi performans veriyor şu an da kutusun da duruyor 2 adet pull push için fan vericeğim pazarlık payı var istanbul içi elden teslim edebilirim önceliğim bu ama diğer illere önce para sonra kargo şeklinde yapabilirim. 26.10.2018 de alındı daha 2 yıl garantisi var. bütün aparatları eksiksiz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CORSAIR K70 MK.2 RGB CHERRY MX RED TÜRKÇE GAMİNG KLAVYE [SATILDI] Z490 Ace 10700K 2X16 32GB Ram Corsair 750D Corsair H115İ 2 adet fazladan fan ile