Şimdi Ara

Corsair H115i düzgün çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar,Corsair H115i aldım montaj ettirdim ama şöyle bir sorun var,anakart h115 i görmüyor control edemiyorum,yani corsair link programında veya bios da pompalama göstergesi yok,ama ilginç olan ise soğutma işlemi yapıyor.Bu durum kafamı karıştırdı aceba soğutuyor ya gerisini boşver mi desem,yoksa neden pc h115 i görmüyor ileride sorun çıkarır mı diye düşünsem bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel_Miller -- 25 Eylül 2016; 12:59:37 >

• Tam olarak hangi pine taktın soğutucunun üzerindeki ana kabloyu fanları sormuyorum direk cpu bloğun oradan çıkan 2li kablo
  • Bende kullanıyorum dedigin islemci soğutucuyu bi arkadaşta senin dedigin problemden yakınınıyordu forumda araştırabilirsin onun anakarttan dolayı desteklemiyordu sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salimsa

Tam olarak hangi pine taktın soğutucunun üzerindeki ana kabloyu fanları sormuyorum direk cpu bloğun oradan çıkan 2li kablo

Valla hocam servis e taktırmıştım ben anlamadığım için,serviste zaten bana yapamadan teslim etti,bizim burda ilk kez yapmışlar sıvı soğutmayı o yüzden bana verdiklerinde cpu derece 90 lara ulaşıyordu,ben kendi cabamla biosdan fan controlden bir ayar değiştirdim de düzeldi derece,ama o kadar,ne corsair link de nede bios pombalama değerleri yok,kısacası anakart ta böyle bir parça takılmamış gibi bir durum var.
  • su pompasına takılan USB kablosunu bazen tam olarak oturtmak için biraz bastırmak gerekiyor eğer bu problemi çözmez ise.

Benzer bir problem kurduğumuz sistemlerden birinde karşımıza çıktı. Kasanın içerisindeki AX 1500i güç kaynağı Corsair Link yazılımı tarafından görmüyordu.

Aşağıdaki yöntemi uygulayarak sorunu çözdük.

Corsair Link yazılımını sildik.

Daha sonra çalışıra girip oradan regedit komutunu girerek kayıt dosyalarını açtık.

HKEY_Local_Machine\Software\Wow6432Node\Silicon Laboratories, Inc. kayıt dosyasını bulup tamamen sildik.

Daha sonra aşağıdaki klasörü bularak onu da tamamen sildik.

c:\program Files (x86)\silabs\

Daha sonra Corsair Link yazılımını kurduk ve Corsair Link AX1500i güç kaynağını sorunsuz olarak gördü ve çalıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.