Şimdi Ara

Corsair HS70 7.1 Kablosuz 599TL n11 ve QP içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki ihtiyacı olan vardır. n11'de QP bilişim satıcısı olan HS70 kablosuz mevcut 599'aitopyayı kaçıran icin fırsat gibi.

Corsair HS70 Kablosuz 7.1 Siyah Oyuncu Kulaklığı 730,59 TL yerine 599,99 TL
    urun.n11.com
    Corsair Hs70 Kablosuz 7.1 Siyah Oyuncu Kulaklığı - n11.com
    https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/corsair-hs70-kablosuz-71-siyah-oyuncu-kulakligi-P311030555

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dip ses var yorumları okuduğum için vazgeçmiştim. Kullanan ve bilgisi olan arkadaş var ise bilgi rica ederim. Birde şarj durumunu göremiyoruz sanırım ?

• Güzel fiyat, ama aklım hep arctis 7 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihkm kullanıcısına yanıt
    Dip ses var evet. Çok az ama bu civarlarda fiyatlanan kablosuz kulaklıkların hepsinde var. Çok çok az bi ses. Şarj durumu icue uygulamasından görünüyor. %10 civarlarına düştüğünde kulaklık uyarı veriyor sesli. O uyarıdan sonra 45 dakika felan daha çalışıyor. Şarja takınca kulaklığı kullanmaya devam edebiliyorsunuz.
    Kulaklığım kablosuz olsun aynı zamanda da 1000 tl altında bi paraya alayım diyorsanız en iyi alternatiflerden biri bu. Ses kalitesi gayet yeterli.

• Fiyatı çok iyi. Bilgisayarı yeni topladım diye bütçe bitti, HS35 aldım geçenlerde 239 TL'ye. Onu satıp almak isterdim de, bütçe bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuff88

Dip ses var evet. Çok az ama bu civarlarda fiyatlanan kablosuz kulaklıkların hepsinde var. Çok çok az bi ses. Şarj durumu icue uygulamasından görünüyor. %10 civarlarına düştüğünde kulaklık uyarı veriyor sesli. O uyarıdan sonra 45 dakika felan daha çalışıyor. Şarja takınca kulaklığı kullanmaya devam edebiliyorsunuz.
    Kulaklığım kablosuz olsun aynı zamanda da 1000 tl altında bi paraya alayım diyorsanız en iyi alternatiflerden biri bu. Ses kalitesi gayet yeterli.
    Void Prolar da da var mı hocam dip ses ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Fiyatı çok iyi. Bilgisayarı yeni topladım diye bütçe bitti, HS35 aldım geçenlerde 239 TL'ye. Onu satıp almak isterdim de, bütçe bitti.
    Kablosuz olduğu için mi hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Void Pro mu ?
    HS 70 mi alınır sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Onda da var aynı ses. Arctis 7 de de var. Pro wireless da yok. Başka kablosuz denemedim. Void pro çok rahatsız bi kulaklık ama benim fikrimce.

• Aynı satıcı Gittigidiyor'da 647 liraya satıyor. N11'den alışveriş yapmadığım için satıcıya mesaj attım fiyatı düşürürseniz alırım diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinden al orada da 599. Demekki gittigidiyorun komisyonu fazla yoksa niye orada fazla satsin.

• Komisyon aynı da n11'e özel kampanya yaptıkları için Gittigidiyor'da fiyatı düşüremiyorlar. Kendi sitesinde vade farksız taksit seçeneği yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QP ile sorun yaşayan oldu mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.