Şimdi Ara

CORSAİR Klavye Fırsatları - K68 1174 TL - K70 MK.2 1945 TL 🔥🔥 Güncel Fiyatlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
17.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cherry mx speed switch kullanıyor. Güzel klavye. Baya hassas bi switch.

Ben bilek destekli ve multimedya tuşları olan klavye tercih ediyorum. (K70 mk.2 kullanıyorum)

Sizin tercihinize kalmış hocam.

• daquied kullanıcısına yanıt

Aynen hocam bende almamıştım. 850 de vermek istemiyorum 700 seviyesine düşerse alırım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zipmaker kullanıcısına yanıt

rx scope kullandim uzunca bir sure. sirf degisiklik olsun diye su an farkli bir klavye kullaniyorum.

rx scope gercekten iyi bir klavye. ozellikle switchleri ve puruzsuz hareketleri hazir klavyelerde bulunmayacak cinsten iyi. tuslarin sesleri ve stabilizer kalitesi de gayet yerinde. spacebar shift gibi uzun tuslara basildiginda zangir zangir titremeyen, cat cut surtunme, cizilme sesi vermeyen nadir klavyelerden.

• bende klavye arayışındayım arkadında usb girişi ve multimedya tuşları olan klavye öneriniz varmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _Warknife_ _ kullanıcısına yanıt

konu açıldığında 66dolar yazmışım. şuan 57 dolara denk geliyor.

yazdığınız seviyenin gelme ihtimali bana göre yok.

• 28 kasım 2021 de 699₺ olarak aldım. Bugunün kuruyla 800-850 normal alınır. Klavye süper rgb delisi değilseniz. Tuşlara basması kolay ve çok ses çıkarmıyor.

• İhtiyacı olan varsa, K70 mk.2 indirimde.

• yeni k70 rbg pro geliyor bunların fiyatları daha da aşağı gelir mi acaba?

• K70 rgb pro $159.99 satılıyor hocam. TR ye gelişi 3000 den başlar diye tahmin ediyorum.

K70 mk.2 en son 11.11 indirimlerin 1260 tl düştü. Daha da altına inmedi.

• -YLCN kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bayadır düşmesini bekliyorum Cherry mx red'li bir klavye bakıyordum bu ürün seçeneklerimin en üstündeydi fiyatı düşmüşken 1 tane kaptım.

Hocam k70 kullandın mı hiç, sence k68 ile aradaki fiyat farkına değer mi(k68 i 850tl den aldım).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt

Hocam halihazırda K70 mk.2 kullanıyorum. Hep K70 kullandım. (2 kere aldım)

K70 mk.2 malzeme kalitesi bi tık fazla. K68 kasa yapısı sert plastik olması lazım.

K70 mk.2 de alüminyum kasa var. Bunun dezavantajı da var. Ama K70 mk.2 benim daha çok hoşuma gidiyor.

Alüminyum kasalarda ses daha tok geliyor. Lakin sert vuruşlarda, tuş alt tabakaya değdikçe ufak bi yay sesi geliyor. Alüminyum kasaların kaderi. Plastik kasalarda bu ses sanırım fazla yok.

Ama yeni çıkan klavyelere ses izolasyonunu sağlamak için kasa ile kart arasına ped koyuyorlar. Bu sesi izolasyonla gideriyorlar. Custom olarak kullanıcıların yaptıkları da var.

Bende yapmayı düşünüyorum. Fırsat bulursam :)

RGB takıntınız yoksa. K68 ihtiyacınızı karşılar.

Anladım hocam, teşekkürler hem fırsat için hem yorumlarınız için.

• 4 sene önce 400 liraya Corsair Gaming K70 LUX Cherry MX Red almıştım. Hala kullanıyorum. Hissiyatı çok güzel. Tek pişmanlığım rgb olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkrc -- 15 Mart 2022; 22:42:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İtopya da yine indirim var.

her zamanki gibi site patates

• 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt

Kategorilere girilmiyor. Ama ürün linkleri ile açılıyor hocam.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.