Şimdi Ara

CORSAİR Klavye Fırsatları - K68 1174 TL - K70 MK.2 1945 TL 🔥🔥 Güncel Fiyatlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
17.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• erho95 kullanıcısına yanıt

K68 RGP sahibiyim onu bulmak zor onun yerine k70'i takip edin 1 tık daha iyi.. Kullanım açısından çok farkı yok aslında bilginiz olsun

• Deepharp kullanıcısına yanıt
    Bende K70 takipteyim ama fiyatı hiç düşmüyor. En son 11.11 indirimlerinde 1276 tl ye düştü almadığıma pişman oldum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aldım valla teşekkürler fırsat bilgisi için

• Bu fiyata da rgb koyarsın be.Olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Bende heveslenmiştim taki kırmızı ledi öğrenene kadar..

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

O zor be.

• Kaptım bir tane.

Bayadır hem kaliteli hem multimedia tuşları, bilek dayama desteği olan mekanik klavye arıyordum. Renk kırmızı güzel duruyor, rgb çok takık biri değilim büyük ihtimal renkleri kapalı kullanırım zaten.

• ali213 A kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.. Elinizde varsa mouse+klavye pad altına koymanız iyi olur. yoksa bir tane koyacağınız yer bakımından 70x30 uzunluğunda pad alırsanız çok daha rahat edersiniz.

Sağolun hocam.

Klavye kısmında padim yok maalesef. Bu şekilde sıkıntı mı oluyor? Daha önce hiç kullanmadım klavye altı pad.

• cumartesi sipariş oluşturdum ama hale kargoya verilmedi. bu itopya stoklu çalışmıyor mu? ilk kez alışveriş yaptım.

• snoppy kullanıcısına yanıt

Pazar günü verdim siparişi. Bugün teslim edilecek gözüküyor.

Herhangi bir extra sıkıntı yok fakat klavye biraz ağır bu sebeple altına ped koyarsan tozlanmayı önlemiş, temizliği rahat olur. Tercihinize bağlı tabi arada bir kaldırıp altını temizlerim diyorsanız sorun değil :)

• ucuza ne bulursanız alın belki yarın daha pahalı olabilir ben de corsair strafe kullanıyorum 4 5 yıldır gayet memmunum.Bi ara cift tıklama gibi sorun oldu wd 40 doktum duzelti sıkınıtısız kullanyorum.cherry mx li corsair bu fiyata alınır bence net

Alıyım hocam.

Alan arkadaşlara bir sorum olacak. Space ve enter tuşunda hafif bir yay sesi geliyor mu sizde de? kulağınızı yaklaştırınca.

• Klavye tekrar indirimde.

ilk aldığınızda bi şaşırıyosunuz ama sonra normal kullanımda farkedilmiyor bile.

1.5 ay önceki indirimde aldım valla süper klavye. rgb olmasına çok da gerek yok kırmızı iyi bence.

• -YLCN kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle görmüşünüzdür ama görmeyenler için K70 indirimde. Peşin fiyatına 12 taksit de cabası. Itopya'ya komisyon ödemeye gerek yok.

amazon
    Corsair Ch-9109010-Tr K70 Rgb Mk.2 Cherry Mx Kırmızı Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi
    https://www.amazon.com.tr/Corsair-Ch-9109010-Tr-Cherry-Switch-Ayd%C4%B1nlatmal%C4%B1/dp/B07JJGKTGY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 12 Ocak 2022; 17:44:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.