bu fiyata almış demek olmaz hocam, direkt yutmuş diyelim |
CORSAİR Klavye Fırsatları - K68 1174 TL - K70 MK.2 1945 TL 🔥🔥 Güncel Fiyatlar (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İtopya bu klavyeye sürekli indirim yapıyor. Takip edin hocam. Bende k70 mk2 takipteyim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sevindim o halde. 600-650 bandına düşerse yapıştırırım bir tane. teşekkürler.
Tekrar indirime girmiş. Ama bu kez 699 TL ye düşmüş.
-
gördüm hocam. yine de haber verdiğiniz için teşekkür ederim. inat ettim, 649 görmeden almayacağım
geçen hafta ne kadardı?
klavyemde bazı tuşlar çift basmaya başladı yakında tüm tuşlar öyle olur büyük ihtimal, bir önceki logitech klavyemde bu şekilde bozulmuştu. rgb istiyorum ama bu da fena değil bu fiyata
-
Daha önce 599 tl idi.
Bende rgb istiyorum. K70 indirim bekliyorum. Bu dolar kuruyla zor gibi.
-
Ben de sonunda MX Cherry switchli bi klavye almaya karar verdim. Kasam full RGB mausum da aynı şekilde fakat klavye için bütçem yetmeyecek sanırsam :D bu yüzden bu klavyede karar kıldım, uzun vadede götürmesini istiyorum, 3 klavye kafamda:
Corsair K68
Monster Pusat K3 Pro 450 tl civarı
Razer Blackwidow V3 750 tl
Razer biraz bütçemi aşıyor belki blackfriday'de indirim v.s olursa yakalarım fakat onun dışında ya K68 ya da Monster Pusat alacağım gibi duruyor.
-
bahsettiğiniz monster klavyenin switchleri cherry mx değil
He evet standart outemu gibi birşeydi sanırsam, red switch yapmışlar sessiz olması biraz daha önceliğim. Bu 3 klavye arasında kaldım en uzun ömürlü, çift basma, basmama gibi sorunları en az yaşayacağım klavyeyi almayı ümit ediyorum :(
-
o zaman irtibatta kalalım hocam, çünkü aynı şeyleri istiyoruz
-
Razer green switch ve cherry mx değil. Ayrıyeten çok sesli bir switchtir.
Monster çok şikayet var bulaşmayın.
Corsair işinizi görür.
Evet herhangi bir mekanik klavye konusunu takip edicem güzel indirim yakalayabilirsem haber veririm size de
Razer çok sesliyse vazgeçebilirim hiç sorun değil, amacım bilek destekli rahat olması dediğiniz gibi Corsair'in RGB olan modelini indirimde yakalayabilirsem alacağım. Yakalayamazsam da canım sağolsun ışıksız da olur :)
-
tekrar 699 olmuş. bu kurdan sonra 599 görmez gibi tekrar
Itopya bir şeyler peşinde. Uzun süredir K70 RGB M2 takipdeyim. Dolar 10'u görünce stok girmeye başladılar
-
kaça düşse alırsınız?
Bende takipteyim. Ama en pahalı itopya satıyor. Amazonda 1400 civarı satılıyor.
Ben de hala takipteyim ama k68'in rgb'sini bulabilirsem çok güzel olur fakat onun fiyatı daha yüksek sanırsam tam bulamadım
-
3.5 sene once cikmis bi klavyeye kur yuzunden 1500 lira vermem acikcasi. Benim icin ederi en fazla 800-1000 tl arasidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 30 Ekim 2021; 14:27:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle. k68 için 600, k70 için 800 verilebilir gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X