Şimdi Ara

CORSAİR Klavye Fırsatları - K68 1174 TL - K70 MK.2 1945 TL 🔥🔥 Güncel Fiyatlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
17.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim de Logitech g910 ve g413 ile aynisi başıma geldi, resmen ayarlıyorlar 2-3 yıl sonunda kendini imha ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair Gaming K70 LUX Cherry MX Red var. 2018 yılında almıştım hala sağlam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Boşluk.tuşum.bozuldu.adam.gibi.bir.klavye.arıyorum.ama.inanılmaz.pahalılar.sizce.cheryy.switch.ve.ses.düğmeli.birklavyeye.1250tl.verilmesi.normal.midir?

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Biraz hort olacak ama yine de yazayım.

Dolar uçmuş, satıcılar da uçmuş. 60-70 dolar değil artık 104.5 dolar.

alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Logitech hakikaten çok kalitesiz. Bende yaklasık 1 senede bir G710 bozdum. Mouseları da çok dandik. Alt serilerden en az 7-8 tane bozdum, switchleri de bir kaç ay dedimi çift tıklamaya başladı hep. CORSAİR Klavye Fırsatları  - K68 1174 TL - K70 MK.2 1945 TL 🔥🔥 Güncel Fiyatlar 

G710la yakın zamanlarda bir tane de oğlana james donkey almıstım. 3 sene oldu hala taş gibi duruyor. bir daha logitech almam.

• tosunpasa kullanıcısına yanıt

itopya da 1175 şuan . bence iyi fiyat

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    İtopya sakat bir yer değil mi? Arattım hep kötü yorumlar yapmışlar. Ankara'daymış olmadı yarın gidip elden alayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

evet genelde tüm ekipmanlarda logitech kullanıyordum garanti bittikten sonra patlıyorlar. 2 tane g900 mouse kullandım birinin 1.5-2 yılda bataryası çok hızlı bitmeye başladı hollanda'dan değişim aldım diğeri de sağ clickte çift tık yapmaya başladı. (bu baya dayandı ama 4 yıl olmuştur)

şimdi hyperx haste wireless + roccat vulcan tkl pro aldım bunlar ne kadar dayanacak bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Ekim 2022; 18:44:27 >

çok satış yaptıkları için kötü yorumları da fazla, son yıllarda en büyük teknoloji mağazalarından biri oldu. alışveriş sonrası desteği kötü diyorlar onu daha tecrübe edemedim ama güzel indirimler yapıyorlar

geçen sene kasım,aralık aylarında siparişlerim oldu. bir problem yaşamadım.

pandeminin başında sıkıntılar vardı, o sorunlar çözülmüştür heralde.

• Klavye bakıyorum ama G19 bozulsa da yeni klavye alsam diyorum artık. 2014 yılında almıştım ve klavye dışında bilgisayarımı 3 kez yeniledim.

8 yıl olmuş,basmayan veya çalışmayan bir haltı yok.Kafayı yiyecem.

CORSAİR Klavye Fırsatları  - K68 1174 TL - K70 MK.2 1945 TL 🔥🔥 Güncel Fiyatlar

Konu güncel hocam. İndirim oldukça güncelliyorum.

@WP VOLK@N hocam Rgb ile işim olmaz diyorsa K68 işini görür. İmkan varsa K70 mk.2 piyasaya göre fiyatı iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 14 Ekim 2022; 19:12:13 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.