< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
CORSAİR Klavye Fırsatları - K68 1174 TL - K70 MK.2 1945 TL 🔥🔥 Güncel Fiyatlar (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Corsair Gaming K70 LUX Cherry MX Red var. 2018 yılında almıştım hala sağlam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boşluk.tuşum.bozuldu.adam.gibi.bir.klavye.arıyorum.ama.inanılmaz.pahalılar.sizce.cheryy.switch.ve.ses.düğmeli.birklavyeye.1250tl.verilmesi.normal.midir?
-
Biraz hort olacak ama yine de yazayım.
Dolar uçmuş, satıcılar da uçmuş. 60-70 dolar değil artık 104.5 dolar.
alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun.
-
Logitech hakikaten çok kalitesiz. Bende yaklasık 1 senede bir G710 bozdum. Mouseları da çok dandik. Alt serilerden en az 7-8 tane bozdum, switchleri de bir kaç ay dedimi çift tıklamaya başladı hep.
G710la yakın zamanlarda bir tane de oğlana james donkey almıstım. 3 sene oldu hala taş gibi duruyor. bir daha logitech almam.
-
itopya da 1175 şuan . bence iyi fiyat
-
İtopya sakat bir yer değil mi? Arattım hep kötü yorumlar yapmışlar. Ankara'daymış olmadı yarın gidip elden alayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet genelde tüm ekipmanlarda logitech kullanıyordum garanti bittikten sonra patlıyorlar. 2 tane g900 mouse kullandım birinin 1.5-2 yılda bataryası çok hızlı bitmeye başladı hollanda'dan değişim aldım diğeri de sağ clickte çift tık yapmaya başladı. (bu baya dayandı ama 4 yıl olmuştur)
şimdi hyperx haste wireless + roccat vulcan tkl pro aldım bunlar ne kadar dayanacak bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Ekim 2022; 18:44:27 > -
çok satış yaptıkları için kötü yorumları da fazla, son yıllarda en büyük teknoloji mağazalarından biri oldu. alışveriş sonrası desteği kötü diyorlar onu daha tecrübe edemedim ama güzel indirimler yapıyorlar
-
geçen sene kasım,aralık aylarında siparişlerim oldu. bir problem yaşamadım.
pandeminin başında sıkıntılar vardı, o sorunlar çözülmüştür heralde.
-
-
Konu güncel hocam. İndirim oldukça güncelliyorum.
@WP VOLK@N hocam Rgb ile işim olmaz diyorsa K68 işini görür. İmkan varsa K70 mk.2 piyasaya göre fiyatı iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 14 Ekim 2022; 19:12:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X