Şimdi Ara

CORSAİR Klavye Fırsatları - K68 1174 TL - K70 MK.2 1945 TL 🔥🔥 Güncel Fiyatlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
17.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

varsa yollarmısın

• İlk mesaja ekledim hocam.

https://www.itopya.com/corsair-k55-rgb-pro-xt-membrane-turkce-rgb-gaming-klavye_u13432

• -YLCN kullanıcısına yanıt

sağolasın itopyaya indirim bittikten sonra girmek lazım

• K65 tkl nin satıcısı amazon germany bu durumda ilk 30 gün dışında garantiden faydalanmak için ürünü kargo ücretini ödeyerek Almanya'ya kargolamamız gerekiyor öyle değil mi? Yoksa benim bildiğimin aksine ürünü amazon germany satıcısından alsak dahi yurtiçi garantiden faydalanabiliyor muyuz? Steelseries ve corsair için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • K60 low profile 699 olmuş itopya da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

elimde bu klavyeden var zamanında gamekstradan iade ürünü olarak aldım hiç açmadan duruyor kenarda.Garantisi bitmiştir çoktan.Kutusuna dokunulmadı bile.

Corsair Strafe Rgb Mk.2 Cherry Mx Silent Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi CH-9104113-TR

isteyen olursa fiyatında yardımcı olucam

• K55 RGB PRO XT indirimde.

• K68 İtopya'da 850'ye satılmıştı. Ben aldıktan bir hafta sonra 20. yıl dönümü sebebiyle 800 liraya satıldı. O klavyeyi düşünenler 800 seviyesine düşmesini bekleyebilir. Dolar kuru aynıydı çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaseenstyle -- 19 Nisan 2022; 21:5:49 >
  • Arkadaşlar kesinlikle k55 almayın o g1-g6 tuşları konumu bence cok yanlış yerde ctrlr basacakken sürekli g6 basıyorum kafa yersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K55 rgb pro ile pro xt arasındaki fark nedir?

• K55 RGB PRO, önceden ayarlanmış dahili aydınlatma efektli beş 5 RGB aydınlatma bölgesine sahipken, K55 RGB Pro XT modelindeyse 10 yerleşik aydınlatma bölgesine ve tuş başına RGB arka aydınlatmaya yer veriliyor.

• Böyle bir durum hiç yaşamadım.1 senedir kullanıyorum Pro modelini.Siz yaşadınız diye başkasının yaşayacağı kesin değil.

• R-10 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler cevap için. Geçenlerde 400 küsure K55 RGB Pro aldım değmezmiş aradaki farka o zaman XT almaya. Sırf RGB için 100 150 lira gereksiz.

• İndirimde olan klavyeler eklendi. K70 mk.2 fiyatı çok iyi. 🔥🔥

• K70 rgb piyasaya göre iyi ama klavye için çok gibi geliyor bu paralar. Şu an yeni klavye alacak olsam bence f/p oranı en iyilerden biri olan şunu alırdım
    www.itopya.com
    CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/corsair-k68-cherry-mx-red-turkce-mekanik-gaming-klavye_u6163

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt

Rgb li olsa şahaneymiş. Çok öneriliyor bu klavye ama rgb yide coğu kişi istiyor

• k68 2 yıldır kullanıyorum garantisi bitti ve ne oldu tahmin edin ? a ve w tuşu çift tıklama bazen hiç basmama yapıyor. oyun oynayamıyorum csgo ileri ve sol ara ara çift tıklama yapınca klavyeyi kırasın geliyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.