Şimdi Ara

Corsair K95 Platinum MX Speed vs Steelseries Apex 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

g413 carbon klavyem maleeef çift basmaya başladı ve yeni klavye arayışına girdim. kasam vs corsair tek yazılımdan kontrol etmek cazip geliyor ekipmanları fakat steelseries in de kalitesi ortada.
    Genelde fps oyunları oynuyorum, günlük de baya kullanıyorum klavyeyi.

Kalite açısından hangisi işimi daha iyi görür sizce ? birbirlerine göre + ve - leri nelerdir bilgi sahibi olan arkadaşlar yarıdmcı olabilir mi ?

• apex 7 ve rival 650 2 lisine geçtim 3 gün oldu ve harika bir seçim yapmışım , eminim k95 te kötü değildir ama speed switch sevmiyorum ben birde sadelik daha çok tercih ettiğim bir unsur. Bu kriterlerde seçim yaptım , şunu net söyleyebilirim yazılım konusunda steelseries çok iyi iş çıkarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim için önemli olan fps oyunlardaki rahatlık ve donanım. FPS oynuyor musunuz ? yorumlarınız nelerdir ?
  • K95 Brown switch sahibiyim oldukça memnunum. Red switch ve MX speed gibi atlama noktası olmayan switchler ile rahat edemiyorum bu yüzden brown tercih etmiştim. Günde yaklaşık 13-14 saat bilgisayar başın çalışıyorum hiçbir rahatsızlık yaşamadım. Ayrıca CS ve WOW oynuyorum aktif olarak, oyun konusunda da bir sorun yaşamadım.

Şu an sahip olduğum 4 mekanik klavye içerisinde en başarılısı K95. Apex 5 siparişim de bu gün gelicek, switchleri Apex 7 den farklı fakat boyut ve ergonomisi aynı, geldiğinde onun ile kıyaslayıp gözlerimlerimi paylaşırım isterseniz.
  • Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

Açıkçası çok sevinirim. MX Speed düşünüyordum ben de fakat brown da kafamı kurcalamıyor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozturk21

Hocam merhaba,

Açıkçası çok sevinirim. MX Speed düşünüyordum ben de fakat brown da kafamı kurcalamıyor değil.
    Biraz önce teslim aldım hocam. Son derece rahat bi klavye iş için klavyede G1,G2 gibi ekstra makro tuşlarına ihtiyaç duyuyorum bu nedenle iş için seçmek zorunda kalsam K95'i seçerim. Oyun için seçmem gerekirse daha küçük olduğu için ve CS de klavyeyi biraz çapraz tuttuğumdan dolayı, daha geniş alan sağladığı ve kompakt olduğu için Steelseries Apex 5'i seçerim.

Apex 5 tahmin ettiğimden çok çok daha rahat çıktı açıkcası çok şaşırdım bu kadar ergonomik olmasına. Aynı fiyat bandında Razer Blackwidow ve Asus Rog Strix Flare model klavyelerim de var fakat K95 ve Apex 5 epey daha rahat.

Switch konusuna gelirsek belki bana özel birşeydir bilmiyorum ama işim gereği genelde dakikada 100-130 kelime yazmak durumunda kalıyorum. Red switch çok yorucu oluyor benim için switchler daha ağır gibi geliyor. Ama kağıt üzerine baktığımızda daha ağır değil aslında. Nedenini çözebilmiş değilim açıkcası bu nedenle yanlış yönlendirmek istemem switch konusunda. Fakat brown switch hepsinin tam ortasında kaldığı için en ideal seçenek bana göre.

Aydınlatma konusunda ise Apex 5, K95 e göre daha fazla ışık şiddetine sahip, fakat K95 in renk yelpazesi daha geniş. Bu konuda birisi diğerinden daha iyi diyemem onun için. İlk izlenimlerim bunlar başka yardımcı olabileceğim birşey varsa alıntılarsanız müsait olduğumda severek dönüş yaparım.

• Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    hocam fazlasıyla yeter bile çok teşekkür ederim. kompaktlık önemli ve makro tuşları çok lazım olur mu fps oyunlarında tam emin değilim o yüzden apex 5 veya 7 gibi bir klavye bakabilirim gibi fakat tek yazılımdan her şeyi kontrol etmek de çok cazip geliyor corsair için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.