Şimdi Ara

Corsair K95 RGB Platinum 700 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır corsair k95i araştırıyorum ve indirimide görünce kaçırmamak istedim. Memnun kalacağımıda düşünüyorum açıkçası. Tabi önceki modeli gibi 18 makro tuşu olsaydı çok daha memnun olurdum herhalde. Ben mx cherry brown tuş takımına sahip olanını aldım mx cherry speed silver modelide aynı fiyatta satışta. Uzun süreli ve kaliteli klavye arayanların kaçırmamasını tavsiye ederim.
    https://www.itopya.com/corsair-gaming-k95-rgb-platinum-cherry-mx-brown-turkce-gaming-mekanik-klavye/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kablolu
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Kablosuz klavyeler 2 katı pahalı ve bence bu farka değmez. Farelerde öyle değil mesela uzun zamandır kablosuz fareler piyasada olduğu için uygun fiyata çok fazla seçenek var. Bu fiyatın 2 katına bile bu kalitede kablosuz ürün bulamazsın bu arada.

• Nasıl bir stok yaptıysa 1 aydır 700-750'den sata sata bitiremedi İtopya.
    550'ye felan düşürseler kapacağım ama 700 çok geliyor şu an.
  • aylardır bu fiyatlarda bi ara division falan veriyordu hatta
  • Çok güzel bir klavye itopya nasıl oluyorsa yurtdışı fiyatının bile altından satıyor aylardır.
  • 1.333.06 TL olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen 1300 olmuş gönlümün efendisi. Şu an istediğim özellikleri barındıran piyasadaki tek klavye; Full RGB, mekanik, ekstra makro tuşları, multimedya tuşları, rgb şerit ve kalite.
    550-600 yapsa kapacaktım ama 700e almadığıma da biraz pişman oldum şimdi :)
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 4 yıl önce dolar ve kendi fiyatı düşükken aldığı için suanki satıştan bile kar ediyor işte.

• omron switch'li klavyeler geldikçe bunların bi değeri kalmayacak bana göre. Ben gidip denedim ama macro tuşlarının çok bitişik olması vs kullanışlı gelmedi, gerçi bende ilk çıkan mx speed k70 rgb var 3üncü senesinde ama 2 sene bitince ledleri bozuldugu için değişim almıştı.

Ürün kaliteli kesinlikle ama yeni nesil çok güzel klavyeler geliyor. 500 bandına düşerse alınabilir :)
  • Shatteredthings S kullanıcısına yanıt
    Yerine koyamadıktan sonra kâr etmenin manası yok ki hocam.
  • Arkadaşlar bu ürünle alakasız ama logitech garanti kapsamında ücretsiz G513 linear mekanik klavye yolladı. Gümrükte şu an vergi çıkar mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.