Şimdi Ara

Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM ! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
578
Cevap
49
Favori
41.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corsair hx1200i kullanıyorum kaç yıl garanti vardır net bir bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    10 yıl garantisi var onların hocam.
  • antonow kullanıcısına yanıt
    Garanti süreci nasıl nakliye,gümrük bedeli kaç tl toplam kaç gün sürüyor bilginiz var mı

hocam rma açıyorsunuz artık genelde kargo ücretini gönderirken size ödettiriyorlar.Belki ağır olduğu için durumu anlatırsanız onlar kendileri evden aldırabilirler ürünü.Onların ellerinde ürünün olması ve hava şartlarına göre süre değişebiliyor.Genelde gümrüğe takılmıyor değişim ürünü olduğu için.Benim mouse bozuldu rma açtım gönderin dediler.Fakat ptt kargoda 118 tl ücret istiyorlar.şok geçirdim şuan ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası.
    Hafif bir maus 118 tl ise benzin psu kim bilir kaç tl tutar

ondan dolayı zorlayın kargo ücreti çok yüksek çıkıyor bilmem ne diye falan.O zaman kargoyu kendileri karşılayabiliyor.Şansınızı deneyin bence.
    Genom cihaz problemli değil ayan gerek yok sadece merak etmiştim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • UPS ile yurtdisina paket gonderen varmi aramzida Corsair ups etiket olusturmus anlamadim pek
  • 25 Şubat'da Corsair M65'imi DHL aracılığıyla gönderdim 26 Şubatta teslim oldu fakat hala Approved aşamasında Corsair'den mail felan yok hala dün yazdım tekrardan cevap bekliyorum normal mi bu durum?
  • Merhaba,

Ben de ürün göndermek için ticket açtım ve faturamı gönderdim Corsair H115i için Pro'su ile değiştirmek istediğimi de belirttim cevap bekliyorum ama kargo ücreti ödeyen var mı aranızda?
  • Corsair kabul etti ürünümü ama üşenmedim tüm yazılanları okudum. Bazıları adamların iyi niyetini resmen suistimal etmiş sırf kasasının kapağında ufak bir çizik var diye 3 kere RMA başvurusunda bulunmuş, hiç utanmamış mı acaba bunu yaparken? Konuyu açan arkadaşın da hatası var böyle bir yerde böyle bir konu açmak çok yanlış çünkü bu işleri zaten bilen biliyor, bilmeyen de yabancı forumlarda araştırır bulur.

Tebrikler arkadaşım 3 tane kasa yan kapağın, 15 tane kasa ön panelin oldu canın sıkıldıkça kırar kırar RMA başvurusunda bulunursun adamlar da enayiydi zaten gönderir sana!!! AYIP YAHU!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenidhuyesi -- 14 Mart 2019; 21:42:57 >
  • Corsair bana ön ödemeli etiket gönderdi ama sadece üstünde EXPRESS WORLDWIDE yazan etiket var. Archive Doc. yazan etiket ve Shipment Receipt yok? @muhendismurat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenidhuyesi -- 14 Mart 2019; 22:5:13 >
  • Corsair bana ön ödemeli etiket gönderdi ama sadece üstünde EXPRESS WORLDWIDE yazan etiket var. Archive Doc. yazan etiket ve Shipment Receipt yok? @muhendismurat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenidhuyesi -- 14 Mart 2019; 22:4:44 >
  • yenidhuyesi kullanıcısına yanıt
    Sana pm atılmıyor kapalı diyor haberin olsun.

Gönderim sistemleri sürekli değişebilir, eğer prepaid labeli aldıysan DHL'yi arayıp sormalısın, biraz bazı şeyleri çıkarım yapabiliriz bence bunları da bana kimse anlatmadı sonuçta.
  • Güncelleme: UPS etiketi gönderildi ürün Hollanda'ya değil Tayvan'a gidecek. Tamir vb işlem yapmadan yenisini gönderirler umarım.

• beyler merhaba. corsair cs750m psu var bende 2 adet. vga güç çıkışlarında erime oldu. boğaziçine gönderdim tamir etmeden geri gönderdiler. rma açsam tamir veya değişim yapılma ihtimali var mıdır?
  • yenidhuyesi kullanıcısına yanıt
    H115i var ellerinde sanada aynısını verirler. Benim h110i gt de değişim oldu h115i verdiler. Eski sogutucumdan kötü olduğu için gelir gelmez sattım.

• boss06 kullanıcısına yanıt
    H115i kötü değil ama H115i Pro'nun fanları daha sessiz ve RGB görüntüsü daha güzel. H115i normalde H115i Pro'dan daha iyi duruyor kağıt üzerinde bunu da belirttim yeni modeli varsa ondan gönderin diye ama bakalım. Şuan için gümrükte takılma ihtimali beni daha çok endişelendiriyor. 2 günde tam 4 ülke gezip Tayvan'a gitti UPS ile hem de hafta sonunda inanılmaz bir kargo hızı dönüşte de aynı hız bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenidhuyesi -- 20 Mart 2019; 22:59:39 >
  • Güncelleme: Corsair H115i Pro isteğim yerine getirilmiş ve değişim ürünüm bugün Amsterdam/Almere kentinden DHL ile kargoya verilmiş yarına teslimat bilgisi var. Gümrük işlemlerinden endişe ettiğimi de belirttim haberimiz var tüm masraflar tarafımızdan karşılanmaktadır dediler. Corsair'den memnun kalan bir müşteri olarak bundan sonra favori markam haline gelmiştir ve elimden geldiğince bu markanın donanımlarını almaya gayret göstereceğim.
  • Ve mutlu son. Az önce elime H115i Pro ulaştı.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.