Şimdi Ara

Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz 283 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz 283 TL
    urun.n11.com
    Corsair Vengeance Lpx 8gb Ddr4 3000mhz C16 - Cmk8gx4m1d3000c16 - n11.com
    https://urun.n11.com/bellek-ram/corsair-vengeance-lpx-8gb-ddr4-3000mhz-c16-cmk8gx4m1d3000c16-P342204589

• B450 anakart oc ile 3466 mhz hızı destekliyor. Bu hıza çıkabilir mi bu ram yoksa 3200 mhz mi almalıyım sizce?
  • hitmachine16 kullanıcısına yanıt
    okuma yazması düşük bu ramlerin 100tl daha verip iyi bişey alın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: harameyn

okuma yazması düşük bu ramlerin 100tl daha verip iyi bişey alın bence
    Gidip team marka cl16 3000mhz ram mı alsınlar sizin gibi?

Okuma yazma hızı nedir, ramlerde hiç duymadığım birşey. CL değerlerini kastediyor iseniz onlar okuma yazma hızı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    hocam anakartımda iki slot var birisinde 2400 mhz cl14 8 gb corsair ram var,cl16 lık bu rami alsam beraber çalışır mı? anakartım 2133 mhz destekliyor mhz yüzünden sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyan_

hocam anakartımda iki slot var birisinde 2400 mhz cl14 8 gb corsair ram var,cl16 lık bu rami alsam beraber çalışır mı? anakartım 2133 mhz destekliyor mhz yüzünden sıkıntı yok.
    Çalışmaz, değerler tamamiyle aynı olmalı

• noyan_ kullanıcısına yanıt
    çalışır; anakart en düşük değerli olan ramin değerlerini kullanır iyi olanında değerlerini diğerine indirerek kullanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2 adet almıştım gayet memnunum. 64 gb cikarcam sistemi fiyat gayet guzel. Cl filan anlamıyorum ram ram dir:) işimi görüyor mu ona bakarım. Rgb takintim yok zaten kasanin yüzünü goren yok alt tarafta kendisi. Bence super fiyat. Taksit muhabbeti de varken kacirilmaz gibi bence. Bu arada dual almak iyidir diyorlar pek anlamam sonucta kasada bu ramden 4 tane olacak. Dual olur herhalde:) paylaşan arkadaşa teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.