Şimdi Ara

Corsair Void Pro Kablosuz Special Edition 7.1---- 616 TL KARGO BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum amazondan bu fiyatlara zor geliyor ayrıyetten ürün special edition digerlerinden fiyat farkı var normalde, bugun saat 16.00 da sipariş ettim, 17.30 da kargoya verildi bana göre çok uygun bir fiyat, alana simdiden hayırlı olsun... 616 TL CİDDEN BEDAVA :)
    LİNK :
    www.qp.com.tr
    Corsair Void Pro RGB Kablosuz Special Edition Dolby 7.1 Oyuncu Kulaklığı
    https://www.qp.com.tr/corsair/corsair-void-pro-rgb-kablosuz-special-edition-dolby-7-1-oyuncu-kulakligi

Fiyat 616 TL Ücretsiz kargo

• dh de kimse kulaklığa 616 tl vermez .
    Şaka bir yana çok güzel duruyor kulaklık
  • güzel fiyat. kabloluları bu fiyata normalde. 50mm sürücünün hakkını veriyor mu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 28 Mart 2019; 19:25:58 >
  • Bu ürün ederinin ürünü değil. Malzemesi ekonomik olması amaçlı düşük kalite.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar magazamda ürünle alakalı bişey yok uygun olduğu için paylaştım insanların işi görülsün diye, bana göre iyi fiyat ve iyi ürün alacak olan arkadaşın tercihi bu ne diyim :D
  • HS70 modeli için daha iyi diyorlar. Corsair bu modelden daha aşağı konumlandırıyor ama incelemelerde ses kalitesi bakımından HS70 bu kulaklığa göre daha iyi olduğu söyleniyor. Ben de bu ikilemdeyim. Bu fiyat aralığında hangi kablosuz headseti seçmek daha mantıklı olur acaba?
  • 16 tl sanıp girenler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair v2100 modelini kullanıyorum ve kullandığım modele göre konuşacak olursam kulaklık kısmındaki deri toz şeklinde parçalanıyor her tarafı toz yapıyor, eskidi belki ondandır. Bunun haricinde belli bir süre sonrasında kulaklarımı cidden ağrıtıyor. Ses olarak güzel ama tatmin edici.

Bu modelde bu sorunlar düzeltildiyse alınabilir.
  • Dışarı çok ses verdiğini söylediler. oyun ve müzik performansı hakkında önizlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim hocam.
  • Kulaklık elime ulaştı bana göre çok güzel eski kulaklığım razer MAN o War di daha rahat daha hafif bi kulaklık, ever dışarıya biraz ses veriyor ama padlerinin kumaş olmasından kaynaklı diye düşünüyorum, 2.ellerini bu fiyatlara satıyor insanlar forumda ilginc

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhabalar bende geçen hafta 649 tl'ye satın aldım qp bilişimden aynı kulaklığı bence çok güzel bir kulaklık çok rahat hiç hissetmiyorum varlığını kafamda , ses performansıda bence gayet yeterli son seste kullanırsanız dışarıya ses veriyor yüksek ses seven arkadaşlar bunu eksi olarak kabul edebilir ama bu fiyata bence çok iyi bir tercih
  • logitech g930 kullanıyorum bir daha kablosuz kulaklık almam, sıfır sorunsuz çalışacaklarına inanmıyorum pili bir dönem sonra sorun vs. ama bu kulaklığın usbli olanı belki düşünebilirim.
  • jerjer7 kullanıcısına yanıt
    Hocam g930 dediğin kaç yıllık kullaklik oda var 🙃
    Tabiki kişisel tercih...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon.com 20 - 30 günde bir bu ürünü kargo dahil 77 euro a satıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.