Bugün kelepir diye düşündüğüm bir fiyata 2x1 GB Corsair XMS2 aldım. Bu RAM'i nasıl bilirsiniz? İyi etmiş miyim?
O.c için iyi ramlerdir tabi 675 Mhz olanını aldıysan.800 Mhz olanları iyi O.c olmuyor diye biliyorum ben. Performansı konusunda bir fikrim yok
güzel ramdir hayırlı olsun ben memnunum
O zaman bir soru da benden, aynı ram den almak istiyorum ama piyasada 2x1GB 667mhz kit kalmamış gibi duruyor, aynı ram in 1x1GB lık versiyonundan 2 tane alıp dual çalıştırabilirmiyim? Yoksa dual için illa kit mi olması gerekiyor? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: robotech
O zaman bir soru da benden, aynı ram den almak istiyorum ama piyasada 2x1GB 667mhz kit kalmamış gibi duruyor, aynı ram in 1x1GB lık versiyonundan 2 tane alıp dual çalıştırabilirmiyim? Yoksa dual için illa kit mi olması gerekiyor? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
bende senin gibi iki tane ayrı ayrı aldım ve şuan dual olarak kullanıyorum. Sanırım bu daha çok ramların cipleri ile alakalı.
quote:
Orjinalden alıntı: gcagatay
quote:
bende senin gibi iki tane ayrı ayrı aldım ve şuan dual olarak kullanıyorum. Sanırım bu daha çok ramların cipleri ile alakalı.
Sorun yaşamıyorsan bende siparişimi vereyim o zaman, eyvallah :)
Evet verdim siparişi 2 ayrı xms 1gb ddr2 667, çabucak gelsinde COD4 ün tadını çıkarayım artık :)
not : overclock düşünmediğim için çok fazla üzerinde durmaya gerek yok sanırım bu dual işinin
Bende bugün sipariş verdim 2gb 675mhz xms2. Dual kit kalmamıştı. Ayrı aldım 2 adet
Bende XMS2 dual kit 800 var. OC meraklısı deildim. yetiyor valla Çok güzel ram tavsiye ederim..
Ben 4-5 ay arayla aldım 1gb+1gb olarak şansıma dual çalışıyorlar.
Heyooo, 1+1 taktım, sorun yok, üzücü olan şu, kargo ile gelen ramlerden biri firmaya uyumsuzluktan dolayı değişime gelen ürünmüş, yani birisi daha önce paketi açmış PC de denemiş, anladığım kadarıyla yanlış ürün aldığı için geri vermiş. Bunları nereden mi biliyorum? Adamlar değişim formunu yollanan ürünün üzerinde unutmuşlar da ondan Ürün sorunsuz ve temiz olduğu için adamları sadece uyarmak için arayacağım ama hiç hoş değildi....
quote:
Heyooo, 1+1 taktım, sorun yok, üzücü olan şu, kargo ile gelen ramlerden biri firmaya uyumsuzluktan dolayı değişime gelen ürünmüş, yani birisi daha önce paketi açmış PC de denemiş, anladığım kadarıyla yanlış ürün aldığı için geri vermiş. Bunları nereden mi biliyorum? Adamlar değişim formunu yollanan ürünün üzerinde unutmuşlar da ondan Ürün sorunsuz ve temiz olduğu için adamları sadece uyarmak için arayacağım ama hiç hoş değildi....
Bence bu olayda abartılacak bir durum yok. Sorun yoksa aramanıza gerek yok bence... Böyle şeyler olur..
quote:
Orjinalden alıntı: @NTARES
quote:
Bence bu olayda abartılacak bir durum yok. Sorun yoksa aramanıza gerek yok bence... Böyle şeyler olur..
Haklısın, zaten çıldırmış durumda değilim, ama ilk önce garanti belgesi zannettiğim kağıdın kenarında "teslim formu - değişim ürün" ibaresini okuyunca ram in direk arızalı olduğunu düşündüm ve başımdan aşağıya kaynar sular döküldü tahmin edersiniz Formu tam olarak okuyunca sorunsuz olduğunu görüp pc ye taktım. Bu kadar dikkatsiz çalışmalarına benim isyanım, ürün arızalı da olabilirdi, benim gibi sabırsız bi müşteri için 1 hafta değişim süreciyle uğraşmakta vardı, sırf onların hatasın yüzünden tabi. Uyarmakta fayda var, daha dikkatli olurlar :)
bendede 2x1 xms2 675mhz dual kit var. performansı gayet iyi. 1000mhz e kadar oc oluyor. önceki fiyatıyla kıyaslanırsa çok çok iyi bir f/p ürünü olduğunu söyleyebilirim. (hala 2 katı fiyat farkı var internette çoğu sitede) alırken piyasayı iyi araştırın derim.
dual paket olmayan xms2 675 lerdende bende var. bırı 5.2 dıgerı 7.1 revızyon.1000mhz de 2.2v ıle 5-5-5-15 stabıl.gunluk kullanıma hazır.800mhz de 4-4-4-12 stabıl.
Bende aynı ramlerin fiyatlarını düşük görünce almayı karar verdim. Ancak bir sorum olacak