Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
11
Favori
41.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu radarların kurduran belediyeler herhalde yeteri kadar gelir sağlamışlardır.
    TEDESin kurulduğu yerlerden mümkünse alışveriş yapmayın.
  • Konu sahibi arkadasim.

Bu konuyu basligi ile birlikte guncelleyelim lutfen.
    Osmancikdaki radarlara ek olarak ayni yol uzerinde samsun-istanbul yönüne doğru Kurşunlu ve Atkaracalar'in giris ve cikislarina da radar kurulumlari yapiliyor. Şuanda kuleler dikilmis fakat jelatinleri falan uzerinde duruyordu faaliyete gecmemistir. Bu konu uzerinden duyuralim isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ordu zaten meşhur oldu. babam her sene 3-4 sefer gümüşhane'ye gidip geliyor. her seferinde abuk ceza yiyor. arabada 91 model kartal zaten hızlı gidemiyor. o da artık sahil yolunu kullanmayacak. şebinkarahisar, alucra üzerinden gitmeye başlayacak.

açıkçası tabela takip etmekten yola bakamaz olduk. neresi meskun mahal belli değil. köyün içinden yol geçiyor. toplasan 10 tane ev var. ilçeye yakın olanlar da son belediyeler yasasına göre mahalle oldu.tabela 50km 90'la giderken 10 saniyeliğine hızı düşür. sonra arttır. eğer köy-mahalle yola uzaksa, bu sefer de duble yolun ortasında köy için kavşak var. burada da tabela 50 bazen 30. anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Konu sahibi arkadasim.

Bu konuyu basligi ile birlikte guncelleyelim lutfen.
    Osmancikdaki radarlara ek olarak ayni yol uzerinde samsun-istanbul yönüne doğru Kurşunlu ve Atkaracalar'in giris ve cikislarina da radar kurulumlari yapiliyor. Şuanda kuleler dikilmis fakat jelatinleri falan uzerinde duruyordu faaliyete gecmemistir. Bu konu uzerinden duyuralim isterseniz.

Bayrama sanırım onları da açarlar. Kurulum maliyetini çıkarır artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmancık radar cezaları mektup harici nasıl görülebilir.
  • Egm sitesinden ya da e-devlet üzerinden bakilabiliyor.

• 2 hafta önce benim yüzüme de patladı bir flaş. Gece gidiyorduk. O yolda radar olduğunu bilmeden gidip de ceza yemeyecek insan yok denecek kadar az. 130 la yesem ceza yi içim acımazdi. Suç benim derim geçerdim. Ama 50 den radar mi olurmuş.
    Daha ceza gelmedi merakla bekliyorum ne kadar geleceğini. Belli bir süresi var mı gelmesi için. Ya da Mayıs ayında ceza yiyip de gelen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ah güzel istanbul

Bu yollari iyi bilirim. Duble olmadan once saatli bomba gibiydi. Duble olduktan sonra kazalar bayagi azaldi. Bu tedes ve kule radarlarin moda olmasini saglayan banaz belediyesidir. Belediyeler artik uyandi bayagi bir gelir kapisi oldu bu radar isi.

şu banazda emniyet kavşağı neresi? tam konumunu atabilecek varmı? orada da var bu radardan sanırım.
  • Samsundan ankara yönüne giderkende çorum yoluna bağlanan donemecin hemen ilerisine de bu kulelerin konulduğu yönünde bir bilgi aldım (arkadaşım dün ankarada samsuna geldi) var mı teyit edecek olan

• Osmancık'ın yolları kötü ancak bu radar konulan yol değil bu bahsettiğim.Laçin'e doğru giderken virajlı ve uçurum olan yerler var bence oraya koysunlar radar koyacaklarsa otoban gibi yola değil
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz yerde de var ama sonrada kaldırıldı diye biliyorum ben. Gecen Çarşamba Çorum'dan Samsun'a git gel yapan arkadasım kaldırdılar dedi bana. Belki de o görmedi öyle sandı.

• Samsundan ankaraya giderken corum kavsagi merzifon ilcesinde bulunmaktadir. Merzifonda kurulan kule radarlar su an icin iptal olmus durumdadir.

• Belki işinize yarar, kullananlar da kontrol edebilseler iyi olur.

SPEEDCAM dosyası:
    Dosya ve kullanımı ile ilgili bilgiler şu linkte. Speedcam
    Son dosya şu (16. Haziran 2016)http://www.mediafire.com/download/k7sdoygvkzm6dw3/Speedcam_06.16.1_07062016.zip
    Eğer Igo'lu navigasyon cihazınız varsa kullanabilirsiniz.
    Yoksa Radardroid programını yükleyin, (örneğin şuradan ).
    Programı kurduktan sonra speedcam dosyasını sdkartınıza yükleyip programa tanıtabiliyorsunuz.

(Oruçlu kafayla bu kadar oluyor , gerisini de siz anlayın artık )

• Saolun arkadaşlar

• dudeykewl D kullanıcısına yanıt
    hız=tehlike senin güvenliğin düşünüyorlar.sen 50 ile gidilmesi gereken yolda 150 ile gidersen tehkikeli tabiki.mesela senin hız sınırı açıp gebermene acımam ama masum insanlar öldürürsen kazada onlara acırım. cezalar ise caydırıcı millet kurallara uyulması için konulmuş.çift şeritli yol ise trafik sıkışıklığını azaltmak için.siz tabi 150 ile gidem ne olcak ki kafasındasınızdır.
    not:akp li değilim
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    Senin kafa yapında biri kaza yaparsa da ben de ona acımam...

Almanyada otobanlarda hız sınırı yok. Şehirlerarasi Duble yolda 50 km hız sınırını savunan biri şoför falan degildir

• dudeykewl D kullanıcısına yanıt
    tmm doğrudur hocam.o zaman bizde hız snırlarını kaldıralm bakalım ne olucak.hayvan gibi makas atıp hız yapyor bizim millet.düşün bunlar cezalar varken yaplıyor.hız sınırı olmasa gerisini sen düşün.yani bu millete bu kanunlar şart!
  • bende bekliyorum 3 hafta olacak bu hafta ile hala gelen giden yok

• 18 mayistan beri bekliyorum, 4 hafta oldu, geldiginde burada paylasacagim..

• Bayramın 2. günü yola çıkacağım. İstanbul-Trabzon.. Ve konuda adı geçen tüm radarlar ile içli dışlı olacağım sanırım. Bakalım hiç yemeden gidebilir miyim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.