Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
11
Favori
41.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hız sınırı tabelalarına dikkat et yeter..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the engine

18 mayistan beri bekliyorum, 4 hafta oldu, geldiginde burada paylasacagim..

İnşallah gelmez diyorum hocam. Ben de egm sitesine gire gire bir hal oldum

• Belediye para kazanacak anladik. Ama 5 km icinde 5 tane konmaz 1 tane konur. Ve 120 ile giderken birden 50 km lik yere koyup dogru durust levha da koymuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

Bu radarların kurduran belediyeler herhalde yeteri kadar gelir sağlamışlardır.
    TEDESin kurulduğu yerlerden mümkünse alışveriş yapmayın.

Hocam bun konuda baslik acin. Fikir guzel. Trend yapalim konuyu. Kule radar olan yerde durmak para harcamak yok

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    hatta osmancık pirincini boykot etmek lazım, tosyaya devam

• Yere batsın böyle trafik güvenliği. Daha bugün betonlar bir kamyondan düşüp zavallı bir kadının ölümüne yol açtı. Açık kasada gabari dışı yük taşımaya ceza yok, ayakta yolcu almaya ceza yok, kamyon kasasında işçi garibanları taşımaya ceza yok ama biz şehir içi 56 km/h hız yapınca şakk CEZA! Yazıklar olsun bisiklet bile 50'yi geçiyor şehir içinde.
  • şehirler arası yollara 50 km. hız sınırının dahi savunanlar var (büyük ihtimal araba falan kullanmıyorlar,laf olsun diye mesaj yazmışlar)
    adam belki 700-800 km. yol gidecek ,böyle her yerleşim yerinden geçerken 50-70 hıza düş-çık bu yollar biter mi ?
    hele gece 02-03 saatleri arasında bomboş yolda 50 ile gitmek tam ızdırap
    bunlar asla insanları falan düşünmüyor ,sadece gelir amacı taşıdığı belli oluyor
    madem vatandaşını düşünüyorsun şu devirde üst geçit yapmak çok mu zor ?
    zaten her ilin,ilçenin giriş çıkışına kadar bir yığın trafik lambası var ,birde radar olunca artık olmuşken eşekle falan gidilsin
    böylece herkes kurtulur

yapıyorsun bir şey mantığı olsun ,lafa geldi mi duble yol yaptık diye övüne övüne bitiremiyorlar
    her yerde yol çalışması var ,tam kurtuldum diyorsun bu defa meskun mahal çıkıyor ,kasabaların köylerin dahi ortasından anayolu geçirmişler
    çözüm radar öyle mi ?

• cezadan kurtulmak için ön plakayı söksek veya okunmayacak duruma getirsek sıkıntı olurmu acaba,

veya radar tespit cihazı alsak işe yarar mı
  • selam cezada resım var kac km hızla gıtıgın saat tarıh yer bilgisi hersey var bu radar sistemini savunan arkadaslar acaba bu yoldan hiç yolculuk ettımı yoksaa laf olsun torba dolsun dıye bol keseden mı konusuyo tedes levhası var ewelınde kac km hızla gıdecegın yazmıyo tam kule radarın menzılıne gırerken 50 km dıyo bılmeyen bırısı 100 km hızla gelse kule radar görunceye kadar yavaslaması ımkansız
    youtbe ta bı arkadas video yayınlamıs lutfen onu ızleyın özellıkle radar ı savunan arkadaslar ızlesın istanbul ıstıkametınden gelırken radara girip ceza yememek cok zor hatta mumkun deıl 50 km dıyo radar karsında şutfen o vıdeoyu ızlermısınızhttps://www.youtube.com/watch?v=yY7BhUIawv8 adresınde
  • ibo1241974 İ kullanıcısına yanıt
    Karadenizliler burayı takip ediyordur. Kurşunu kulenin neresine sıkmak lazım?

Bu arada kulenin tanesi 250.000 lira imiş.

Şaka bir yana bu video ile bir TV kanalına ihbar yapılabilir. Tam mahkemelik bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 19 Haziran 2016; 19:04:00 >

• Geçen eskişehir-yalova gidiş dönüş yaptım, resmen "ceza yememe oyunu" oynar gibi tabela takip etmekten, aman eds mi var, amd o köşedeki radar mı stresinden gittiğim yoldan tat alamadım. Allah bunların belasını versin, dertleri vatandaşın güvenliği değil, parasını soymak. Yollar o limitlerini üstü hızları rahatça kaldırabilecek kapasitedeyken absürd limitler koymuşlar kimsenin gitmeyeceği, limiti ne kadar düşük tutarsan cezalar o kadar yüksek oluyor haliyle. Bu devirde 70km hız nedir yahu neredeyse çoğu araba 1. viteste ulaşıyor o hıza.
  • http://www.tedesceza.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neryaman -- 17 Haziran 2016; 9:16:22 >
  • Hız yapmayın ceza yemeyin hız yapan ceremesini çeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: termomen

hız sınırı tabelalarına dikkat et yeter..

100 ile giderken birden 50ye düşmek kolay olmuyor
  • Kasım 2015 te Banaz'da 86 km hız ile ceza yedim.Yolda benden başka araç yok.İnsan da yok.
    Daha sonra aynı yolda 2016 şubatında yine ceza yedim.Yaptığım araştırmada cezanın 20 günde
    tebliğ edileceği söylenmiş.Bu iki ceza bana bir hafta arayla nisan 2016 da geldi.Emekli öğ
    retmen olarak eğer 1. ceza vaktinde gelseydi Banaz'dan değil 70 ile 45 ile geçerdim.
    Bir ayda 100480 kişiye ceza yazılmış.Burada sürücüleri kurallara uygun davranmaya yöneltmek
    falan amaç değil.Banaz Belediyesi 6 adet tedes kulesini ki yaklaşık 1.5 milyon liraya
    yapamayacak kadar parasız mı?Kuleleri kuran şirket 1 ayda 5 milyon lira kazanmış.Bunun
    sonucunda da Belediye başkanı ile oğluna 2 tane audi otomobil armağan etmiş.Paranın %15 i
    şirketin,%15 i belediyenin kalanı da emniyetin imiş.Verdiğim para devlete gitse acımayacağım ama
    şirkete giden para haram olsun.Bu kumpası kuranlara da yazıklar olsun.
  • deltoid D kullanıcısına yanıt
    Şu yazdiklariniz bizim 3. Sinif dunya ulkesi oldugumuzun kanıtıdır iste.

Ne pis durumlar, senin benim paramla biri % 15 digeri %15 aliyor. Biri digerine araba hediye(!) ediyor falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: deltoid

Kasım 2015 te Banaz'da 86 km hız ile ceza yedim.Yolda benden başka araç yok.İnsan da yok.
    Daha sonra aynı yolda 2016 şubatında yine ceza yedim.Yaptığım araştırmada cezanın 20 günde
    tebliğ edileceği söylenmiş.Bu iki ceza bana bir hafta arayla nisan 2016 da geldi.Emekli öğ
    retmen olarak eğer 1. ceza vaktinde gelseydi Banaz'dan değil 70 ile 45 ile geçerdim.
    Bir ayda 100480 kişiye ceza yazılmış.Burada sürücüleri kurallara uygun davranmaya yöneltmek
    falan amaç değil.Banaz Belediyesi 6 adet tedes kulesini ki yaklaşık 1.5 milyon liraya
    yapamayacak kadar parasız mı?Kuleleri kuran şirket 1 ayda 5 milyon lira kazanmış.Bunun
    sonucunda da Belediye başkanı ile oğluna 2 tane audi otomobil armağan etmiş.Paranın %15 i
    şirketin,%15 i belediyenin kalanı da emniyetin imiş.Verdiğim para devlete gitse acımayacağım ama
    şirkete giden para haram olsun.Bu kumpası kuranlara da yazıklar olsun.

Ne kadarda hak ettiği gibi yönetilen bir ülkeyiz. Geçen ay 2 radarda ben ödedim. Ama beter olalım. Yetmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo1241974

selam cezada resım var kac km hızla gıtıgın saat tarıh yer bilgisi hersey var bu radar sistemini savunan arkadaslar acaba bu yoldan hiç yolculuk ettımı yoksaa laf olsun torba dolsun dıye bol keseden mı konusuyo tedes levhası var ewelınde kac km hızla gıdecegın yazmıyo tam kule radarın menzılıne gırerken 50 km dıyo bılmeyen bırısı 100 km hızla gelse kule radar görunceye kadar yavaslaması ımkansız
    youtbe ta bı arkadas video yayınlamıs lutfen onu ızleyın özellıkle radar ı savunan arkadaslar ızlesın istanbul ıstıkametınden gelırken radara girip ceza yememek cok zor hatta mumkun deıl 50 km dıyo radar karsında şutfen o vıdeoyu ızlermısınızhttps://www.youtube.com/watch?v=yY7BhUIawv8 adresınde

arabanın içinde kimler var belli oluyor mu? Bende ceza yedim ve arabada olmaması gereken kişiler var. Resimde arabanın içi gözüküyorsa özellikle arka koltukta oturanlar yandım

• bu tedes midir ne zıkkımsa Allah cezalarını versin kuranların şehirler arası arabayla o zaman seyahat etmemek lazım bundan sonra. bin otobüse bin uçağa git. onca km yol 50 km hıza düş yine hızlan yine düş şeklinde biter mi çocuk oyuncağı mı bu

bundan sonra tedes radar olan yerden bırak leblebiyi yemeği su bile almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceryeni

quote:

Orijinalden alıntı: ibo1241974

selam cezada resım var kac km hızla gıtıgın saat tarıh yer bilgisi hersey var bu radar sistemini savunan arkadaslar acaba bu yoldan hiç yolculuk ettımı yoksaa laf olsun torba dolsun dıye bol keseden mı konusuyo tedes levhası var ewelınde kac km hızla gıdecegın yazmıyo tam kule radarın menzılıne gırerken 50 km dıyo bılmeyen bırısı 100 km hızla gelse kule radar görunceye kadar yavaslaması ımkansız

arabanın içinde kimler var belli oluyor mu? Bende ceza yedim ve arabada olmaması gereken kişiler var. Resimde arabanın içi gözüküyorsa özellikle arka koltukta oturanlar yandım

Sadece otomobilin plakası,otonun kendisi görünüyor.Yolun durumu,ağaçlar vb.Şöför dahil kimse görünmüyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.