Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
11
Favori
41.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün istanbuldan orduya geldim. Osmancık öncesi radar yok Osmancık ve sonrası çok radar vardı özellikle Osmancık ı 45 km hızla geçtim bi kaç kişi solum da olanlara flaş patladı aflari yok.
    Ordu yu zaten söylemiyorum tam baş belası.
    Size bi uygulama tavsiye edeceğim Osmancık öncesi olası radar lari da söylüyor strese soksa da psikolojik olarak yavaş gitmenizi sağlıyor.
    Osmancık ordu da radara nokta atışı yaoiyir.en güzel yanı da nerde ne Ne kadar km hızla gideceğimizi önceden haber veriyor. Bazı yerlerde levha olmuyor ne kadar hızla gideceğimizi gösteren.
    Google playden hız kamerası yazın resimdeki uygulamayı indirin.

Bu mesaja eklenen görseller:

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul dan gelirken Osmancik'ta ki ilk radar ışık cakip cezası gelen var mı? Sanki uyarı amaçlı bi polis vasıtasıyla kontrol ettim ama sistemde yok ceza (not:kontrol 3 gün sonra yapıldı)

• murat007m M kullanıcısına yanıt
    cezalar 2 ay sürüyor çıkması. Adamlar para basıyor yetiştiremiyor. Bende mayıs sonunda flaşları patlatım daha ses soluk yok
  • arkadaşlar rica etsem Google earth de kulelerin tam olarak nerde olduğunu gösterebilir misiniz?
  •  Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar....
    arkadaşlar elimden geldiği kadar size osmancık istanbul girişinden çıkışına kadar olan googlemaps görüntüsünü sunuyorum. yol üzerindeki yıldızlar radarların olduğu yerlerdir. bu noktalardan yavaş geçmenizi tavsiye ederim. herkese iyi yolculuklar ve hayırlı bayramlar..
    istanbul tarafından gelince ulusoy kavşağındaki radardan önce de bir radar var oranın yerini bilemedim o yüzden orda yok . lütfen dikkatli olalım...

• Dostlar Osmancık olayını fazla kafaya takmayın olup olacağı 8 km zaten 45 sabitleyin gitsin.

• Geçen gün Ilgaz Çerkeş istikametine gittim. Atkaracalar da 3, Kurşunlu da 3 kule radar farkettim. Flaş görmedim ama daire seklinde kırmızı ışıkları vardı. Aktif mi anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 2 Temmuz 2016; 3:24:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

Geçen gün Ilgaz Çerkeş istikametine gittim. Atkaracalar da 3, Kurşunlu da 3 kule radar farkettim. Flaş görmedim ama daire seklinde kırmızı ışıkları vardı. Aktif mi anladım.

Hah işte gecen ben de yazdim atkaracalardakini.
    Kursunluda nerede?

• twofunn kullanıcısına yanıt
    Osmancıkta 2 adet arabamız pert oldu 2005 ve 2009 senelerinde.
  • çok güzel tam olması gerektiği gibi kavşaklara koymuşlar, yavaş girin
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Gece olduğundan yerlerini çıkartamadım. Ama hız tabelasının hemen peşinde diyebilirim.

• 110 luk hiç bir yerde sabit radar yok hep 50km lik sehir içinde var ne hikmetse.

• O kadar dikkat etmeme rağmen ikinci kavşakta km 49 da iken flaş patladi..

Ben en son geldigimde Kursunlu ve Atkaracalarin giris ve cikislarinda birer tane gordum. Fazlasını gormedim. Daha aktif degillerdi ama, jelatinleri uzerindeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Ben en son geldigimde Kursunlu ve Atkaracalarin giris ve cikislarinda birer tane gordum. Fazlasını gormedim. Daha aktif degillerdi ama, jelatinleri uzerindeydi

Ben de bir tane hatırlıyorum. Yakinda kokusu çıkar

Edit: 3 gün sonra gececegim iyice bi bakarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 3 Temmuz 2016; 10:05:47 >
    Ben karabuk-samsun arasi surekli git gel yapiyorum. Boyle giderse artik hic istemesemde kastamonu Sinop yolu uzerinden git gel yapacagim bakalim.

Soyguncu gibiler vallar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Ben karabuk-samsun arasi surekli git gel yapiyorum. Boyle giderse artik hic istemesemde kastamonu Sinop yolu uzerinden git gel yapacagim bakalim.

Soyguncu gibiler vallar.

Ben de düşünmedim değil ama o yol da kalite yüzünden çekilmiyor.
  • Çankırıdaki arkadaşlar Kurşunlu ve Atkaracalar radarlarının 15 temmuzda faaliyete geçeceğini söylediler. Galba Çerkeşe de kuruluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 4 Temmuz 2016; 0:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

Çankırıdaki arkadaşlar Kurşunlu ve Atkaracalar radarlarının 15 temmuzda faaliyete geçeceğini söylediler. Galba Çerkeşe de kuruluyormuş.

Hmm işte net bilgi, teşekkürler.

Limitleri öğrenen olursa paylaşalım...
  •  Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar....
    Ulusoy asya tesislerinden selamlar herkese. İyi yolculuklar. Bu arada kirmizi flaş cakıyor hizli gidenlere, korkutucu :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.