Şimdi Ara

Cosa cepten kombi kontrol cihazını kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sanalpazarda 149 TL den satılıyor bu alet yaparmı kullanan varmı acep? odaya termostat taktıracaktım duvara araştırırken bunu buldum.

http://www.cosa.com.tr/?gclid=CMPe8J_q5cICFSoewwodZbkA0Q

• n11 mobili kullanarak 125 e taksitle alabilirsin. Cosa dan memnunum internetiniz varsa alın yoksa almayın derim
  • GokhanTR kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgi için. şimdi bir arkadaşım peteklere termostatlı vana takmamı önerdi 20 tl ye satıyorlar bi deneyeceğim onu bizim petekler direk kombiden gelen boruya bağlı. kombide ev için biraz ufak geliyor sanırsan 7/24 çalışıyor :) bi termostatlı vana deneyeceğim olmazsa bu aleti alacağım artık .
  • Tasarruf için düşünüyorsanız oda termostatı şart. Vana çok sıcak odan varsa onu kısarak tasarruf sağlıyor. Ben 6 vana aldım şimdi pişmanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    dediğini yapacağım bakalım bizim kombi oda termeostatı takmaya uyugunmu servise soralım teşekkürler
  • BuDunyadaTek kullanıcısına yanıt
    Kombiniz ne? Servisin diyeceği şu olur uygun ama bizim marka çalışır diğerleri uymaz

Klasik cevapları servislerin modeli yazarsanız burda kullanan vardır belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    demirdöküm termostar comfort modeli sağına soluna bakmıştım ama öyle oda termostatı için bir jak girişi göremedim acaba içine bir yere servis tarafından mı bağlanıyor bu meret?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.