XXL kırmızı bende bugün şipariş verdim. Az önce kargoya verildi mesajı geldi. İlk çalıştırmayı herkes kitabındaki gibi yaptı mdedi rica etsem buradan da yazabilir mi belki arada yazan olmuştur ama göremedim. Alan herkese hayırlı olsun. |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (18. sayfa)
-
-
hocam ilk çalıştırmayı nasıl yaptınız?koku olmaması için?
-
On isitma ardindan et programinda bos calistiriliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Preheat modunda çalıştırılıyor. Bitince sepet disari çıkartılıp 5 dakika bekleniyor. Ardindan steak modunda 5 dakika çalıştırılıyor. Sonrasinda yine sepet disari çıkartılıp min 30 dakika soğuması bekleniyor. Ben saglam olması adına bu süreci 2 defa yaptim. Hic koku kalmadi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tesekkür ederim
-
Bende almayı düşünüyorum ve sepete ekledim normalde 2370 gözüküyor ama ödeme aşamasında fiyat 2535 oluyor sizde de durum bu şekilde mi? Sonradan gelen fark neden
-
Kargo ekleniyor
Cosori bu gidişle Türkiye' ye bir şube açar gibi :)
Bende geçen hafta almıştım. Kullanmak daha nasip olmadı.
Philips' in uygulaması var onu indirin baya bir tarif var.
-
teşekkürler
-
merhaba;
Sepete eklediğimizde 2 kargo seçeneği çıkıyor.Arasında teslimat süresi dışında fark varmıdır?Yaklaşık 100 tl fark var.
-
Hemen hemen ikisinin teslim suresi ayni oluyor. Ucuz olani secin
Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürünü dün kullandım. Kılavuzu falan pek okumadan İki kere 5 dakikalık ön ısıtma ile çalıştırdım. Daha sonra, elma dilim patates pişirdim. Tadı falan gayet iyiydi ama sanırım ilk kullanımdan önce bi 15 dakika falan boşta çalıştırmak gerekiyormuş. Çünkü boğazımda bi tahriş oldu. Sebebi boşta çalıştırma işlemini eksik yapmam muhtemelen.
Edit: 5,5 litre olan modelden aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 25 Şubat 2022; 11:48:58 > -
Aynen, ön ısıtma sonrası et programında da boş çalıştırmanız gerekiyordu
-
Klavuz okumak önemlidir.
-
Ben de dün 5,5L siyah rengini alarak aranıza katıldım. Bu ürünle birlikte yağ sıkmak için sprey şişe de gerekiyor sanırım. Yalnız internete baktığımda genel olarak bu şişelerin sprey gibi sıkmaktan ziyade , yağı tam olarak dağıtmadan tek noktaya sıktıklarıyla ilgili şikayetler var. Zeytinyağı püskürtmek için kullandığınız ve memnun kaldığınız bir ürün var mıdır?
-
İçine az birşey su katıp calkalayarak kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
teşekkürler hocam yapıcam
-
Çarşamba akşam sipariş verdim, Almanya'dan istanbul'a evime cuma öğlen geldi.Amazon & DHL ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X