Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.258
Cevap
422
Favori
494.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya bir sıcak hava fritözü almalı mıyım diye gelenler için çok güzel yazılmış bir analizi paylaşıyorum.

• Bütün tavuk deneyeceğim bugün sosladım şuan dolapta bekliyor. 180 derecede mi pişirmek lazım sizce? Philips XL

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Az önce Amazondan sipariş verdim 2535 TL çektiler. geldiğinde yapmam gerekenlerin neler olduğu daha önce yazıldı mı yardımcı olabilecek biri var mı ? artık garanti riskini aldık umarım hayrını görürüz. Teşekkürler,

• Proscenic T22 XXL sıcak hava fritözü hava fritözü 5L Airfryer, APP ve konuşma kontrolü, 11 program, LED ekran, ön ısıtma ve sıcak tutma, 100 tarif, yağsız, siyah, paslanmaz çelik, 5 litre, siyah

Henuz sipariş vermeyen varsa 1689 dan 629 a duşmuş bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızım_Aleynam K kullanıcısına yanıt

Fiyat gerçekten çok iyi. Ancak ben bu tarz airfryer larda içerdeki ayrılabilir sepette kullandıkları plastiklerden çekiniyorum. Az değil 200 derece sıcaklık görüyor. Bir de sallarken bu lastiklerin yağ ile kayıp malzemenin tabana düşme olayları var yazılanlarda. Sadece bu markada değil başka markalarda da aynı sorun olabilir bu arada. Yeni airfryer larda bu şekil tasarım çok fazla görünmeye başladı.

• CengoCenk kullanıcısına yanıt

Bu urun bahsettıgınız şekıldemı cunku kardeşimde duşunuyordu onlarada gonderdım

Cosori kadar iyi mi acaba bu? ,

COSORI Sıcak hava fritözü 5,5L XXL kırmızı fritöz 2500 lira civarına geliyor şu an. Ucuzken alamadım her geçen gün daha da pahalı oluyor, bu fiyata almak mantıklı mı acaba?

• firozat kullanıcısına yanıt

Açıkcası urunun parcaları hakkında hıc bır bılgım yok, cosprı almadan once takıbe aldıklarımdan bırıde buydu ve cosori bundan 300 tl fazla olunca eşim 300 tl fazla olu versın encok tercıh edilen cosorı ise onu alalım dedı ve oylelıkle cosorı almıştım, yorumları ıncelemiştim ve bunun yorumlarıda gayet olumlu

Fotoğraflarına bakınca anlaşılıyor. Sepetin tabanı çıkıyor. Kenarlarında da lastik kullanılmış. Aynı sistem cosori 4.7 lt de de vardı. Ordean biliyorum

Vergilerle kargo ile 1283 Liraya geliyor doğru değil mi?

Edit: Bu üründe prime müşteri olmanın bir avantajı var mı? Ayrıca ithalat için aldığı depozitonun fazlasını iade ediyor mu? 350 Lira depozito fazla sanki?

İlk Amazon yurtdışı tecrübem şimdiden teşekkürler,

• seeder kullanıcısına yanıt

Evet fazla alınmışsa ıade edıyor, ben 14 şubatta cosorı almıştım bana 93 lıra ıade edılmış mesela

Sizden ne kadar depozito almıştı 93 iade etti?

• Bu cihazlar 240 çekiyormuş bizim prizler 220 bu bir sorun çıkarmıyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt

690.44 Tl imiş, 93 lirası iade olmuş.

Teşekkürler hocam.

• benim Uten 5.5 L de ulaştı, iki üç defa kullandım, herşey gayet güzel, beklediğimden çok daha kaliteli hissettirdi.

Uzun araştırmalar sonucu Cosori 5.5 Lt ye karar vermiş ve hatta siparişi tamamlayacakken bu Proscenic T22 indirimini gördüm. Açıkçası yanları hava yarıklı tümü teflon bir iç sepet- plastik dış sepet tasarımı hem hava dolaşımı mantığı hem de plastiğe yiyecek temas etmemesi açısından aklıma daha çok yatıyor. Elbette temizliğinin daha zor olacağını kestirebiliyorum. Diğer yandan Cosori'nin de yeni nesil 4.7 modelde tek plastik sepet-teflon taban tasarımına geçmiş olması, verimlilik konusunda bir sorun olmadığını düşündürüyor bana.

T22 ile ilgili Amazon UK de 6600+ yorum olduğunu ve 4.6/5 puan ortalaması olduğunu gördüm ancak yorumları incelerken yorumların yüzde 90 ının iç içe iki sepetli dışı inox T21 modeline ait olduğunu farkettim. Eğer Cosori ye 2500 vermek yerine 1300 e bunu alırsam, üzerine Cuisinart 2x1 dondurma makinesi almak imkanı doğacak ki bu da çok çekici geliyor kulağa.

T22 nin satıcısı Amazon Almanya olsa sanırım daha az düşünürdüm ama şimdi öylece arada kalmış durumdayım. Muhtemelen ben karar verene kadar T22 indirimi biter, Cosorinin de fiyatı yükselir ben de bu vesile ile daha pahalıya Cosoriyi almış olurum :D

• Cihazdan memnun musunuz? Ben de sizdeki veya 5.5L olanı arasında kararsız kaldım 4 kişilik aile için 5.5 daha uygun gibi geldi.

• Offf yaaa kk ekstrem kesilsin diye beklerken 5.5 lt siyah stokta kalmamış   

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.