Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.258
Cevap
422
Favori
494.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana gerek yokmuş gibi geliyor. Zaten deneyin. Üzerinde gezdirseniz bile havayla o yağı dağıtıyor zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt

Teşekkürler , öncelikle bir bu şekilde deneyeyim bakalım.

• faramir86us F kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, önce genel olarak yağı gezdirip memnun kalacak mıyım deneyeceğim, eğer bu yöntem beni tatmin etmezse bir sprey şişesi alıp sizin tavsiyenizi uygulayacağım.

• COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

4.7 bugün elime ulaştı. Evin içi kokmasın diye balkona aldım önce kılavuzdaki gibi preheat modunda ve steak modunda çalıştırdım. Daha sonra içinde limonlu su bulunan kase ile yine bir 10 dk 205 derecede çalıştırdım. Koku kalmadı. Kasenin kenarlarında lekeler belirdi, işe yaradı sanırım. Youtube'da inceleme yapan bir Amerikalı teyzeden öğrenmiştim.
    Mutfağa aldım ve adettendir diyerek patates kızarttım. Uzun zamandır yediğim en çıtır patatesler oldu, açık renk olanlar bile çıtırdı. Dakika tutmadım 25 dk civarıdır sanırım, 3-4 kere karıştırdım. Bir yemek kaşığı yağ yeterli oldu. Şimdiden iyi ki almışım dedim. Bundan sonraki deneme tavuk olacak gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gündür Amazonla ilgili ödeme sorunu yaşıyorum sipariş geçtim banka tarafından ödeme yapıldı fakat Amazon tarafında gözükmüyor harcama itirazında bulundum şuan İyzico ile irtibat halindeyim inşallah sorunum bir an önce çözülür bende siparişimi geçebilirim :)

• CengoCenk kullanıcısına yanıt

İtalyanca ve almanca geldiği için soğudum direkt açıkçası :)

• Yemek tariflerinde İngilizce yok evet. Ama kullanim kitapçığıinda İngilizce bölümü var.

Yemek tarifleri için de https://cosori.com/recipes adresinden İngilizce tarifleri ulaşabilirsiniz.

• 4,7’lik model 3 günde elime ulaştı. Heyecanli bir sekilde inceleyip kokuyu gidermeye çalışıyorum. Derken Almanya Amazona bir bakayim dedim. 4.7 lik modelini gördüm. Ve 120 euro (1863 tl), 10 euro da indirimi var 1700 tl ediyor. Ben ise Amazon tr’den 2700 liraya aldım. Hoş bir tecrübe degildi. Almanlar yaşıyor :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ays Ays Beybi kullanıcısına yanıt

aynı model amazon us de 90$ hocam, niyeyse ekstra vergi falan olmamasına rağmen ülkemizde çok pahalıya satılıyor bu aletler, yurtdışından vergi kargo derken ederinin en az iki katı fiyatlar ödüyoruz malesef

• Arkadaşlar, benim Cosori'de iki kez dondurulmuş patates kızarttım ama çıtır olmadı. Yumuşak ve biraz yağı çekmiş şekilde oldu. Var mıdır güzel bir tarif verecek olan?

• neverktulu kullanıcısına yanıt
    Bikere dondurulmuş değil elma dilim yapcan taze patatesten kendi modları yeterli otomatik patatese tıkla pişir dondurulmuş 18 19 dakiıada 200 derecede oluyor çok koyarsanda dediğin olur 👍

• Evimde nerden baksan en eski sürüme sahip olan 4 modlu tefal actifry var. Zaman zaman kullanıyorum ve memnunum. Ama cihaz bozuldu bozulacak, patatesleri müthiş çıtır yapıyor. Yukarda arkadaşlar yazmış donmuş patateslere yağ çektiriyor çıtır olmuyor diye. Değiştirmeye değer mi? Önceden actifry kullanan varsa yazabilir mi

Sanırım başka modele yöneleceğim. Çevirme yokmuş bunda, fırın mantığı sabit hazne olması kötü. 15 yıllık actifry durmadan çevirerek pişiriyor ve her tarafı dengeli oluyor yiyeceklerin. Bu önemli husus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 26 Şubat 2022; 6:10:43 >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Bende ilk cikan actifry i kullaniyordum. Memnun kalmamistim. Cevirdigi icin patatesler eziliyordu

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Bazıları eziliyor evet kıyaslama yaparsanız değermi peki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neverktulu kullanıcısına yanıt

dondurulmuş patatesin yumuşak olması çok zor aslında büyük ihtimalle çok koydunuz patatesi ben kendi kullandığım yöntemleri söyleyeyim,

dondurulmuş patates için 1 kg lık paketin yarısını koyuyorum 1 kaşık yağ tuz ve istediğim baharatlar ile bir kapta iyice karıştırıyorum, cosoriyi mutlaka ne pişirirsem pişireyim ön ısıtma modunda çalıştırıyorum, daha sonra patates modunda çalıştırıyorum 12. dakikada sepeti sallayarak alt üst ediyorum ve süre bitince tam çıtır oluyor, eğer 1 kg lık pakaetin tamamını koyuyorsanız yağı 2 kaşık koyun ve 1 kere değil en az 3-4 kere sepeti karıştırın.

ev patatesi için ise patatesi mutlaka en az yarım saat suda bekletiyorum ve koymdan önce iyice süzüp kuruluyorum ne kadar az su o kadar çıtır patates, yağı dondurulmuşa göre 2 kat fazla koyuyorum ve 2 kat fazla açıp karıştırıyorum 25 dakikalık sürede en az 3-5 defa karıştırıyorum (koyduğum miktara göre değişiyor)

• Haşlanmış nohutlar buzluktan çıkarılır; biraz zeytinyağı, tuz, karabiber, pul biber ile güzelce karıştılır. Önceden ısıtılmış fırında 200° C 10dk pişirilir. Tercihe göre 8 dk da yeterli olabilir.
    Deneme amaçlı porsiyonu küçük tuttum bir dahakine kocaman kase yaparım. Sağlıklı bir öğle atıştırması, sporcular denesin
    Not : Pul biber biraz yanar gibi oluyor, piştikten sonra eklenebilir.

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

• Buradaki nohut olayını görmeden bende nohut pişirdim.

400 gr konserve yada haşlanmış nohut.(bende haşlanmış vardı)
    1 çay kaşığı ayçiçek yağı
    1 yemek kaşığı köri tozu yada kimyon
    İsteğe göre tuz.
    Biraz ben toz kırmızı biber de attım.

25 dk 160 derece arada bir sepeti salladım.

Çıtır çıtır ağızda kum gibi dağılan leblebi gibi oldu.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

yapabileceği yemek çeşidi ve tarifi bu tip ürünlerde daha fazla. Actifry da eskidiyse değer.

• 14 dakikada Philips

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.