Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.267
Cevap
419
Favori
496.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2742 + 350 tl kargo diyor ama ödeme ekranında 4269 tl oluyor

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI
  • İndirimli T22 stoğu bitti arkadaşlar. Başta kendim olmak üzere, "dur biraz daha yorum okuyayım" diyen herkese geçmiş olsun.

• Cosori 4.7L tavsiye ederim arkadaşlar, gayet kolay kullanışlı, sessiz ve daha az enerji harcıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ürün gelen arkadaşlar kırmızı olan bana geldi ama bazı süpbeelerim var iade gibi mesela
    1 fişi katlı değil açıktı ve fişi bağlayan tel halka şeklinde duruyordu
    2 kitapçık poşeti altı yırtıktı ve üst tarafına yakın yerde de yırtık vardı alt tarafındaki yırtık boydan boyaydı
    Ürününü setini tutan bantları üst ucu katlı idi sadece 1 tanesi katsızdı ürünün kullanıldığına dair bir iz yok ama size gelen ürün ne durumdaydı acaba cevap verebilir misiniz ona göre iade edeceğim tenisi biterse almadan üzülürüm sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih_h kullanıcısına yanıt
    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

• 90 TL iade geldi vergiden. Böylelikle 2.417 TL almış oldum.

Şu yukarıdaki fiyatı görünce açıkçası şaşırmadım. Tabi o fiyattan olmaz ama 3.000 ve aşağısını görürseniz yapıştırın gitsin.

• Siyah olanda 2.900 tl, kırmızı olanda 2.500 tl herşey dahil fiyat çıkıyor bende şu an itibariyle.

Acaba seçerken amazon germany seçilmiyor olabilir mi? Diğer alternatif ; bende prime var. O yüzden bu fiyat çıkıyor olabilir mi diye düşünüyorum. Eğer prime a özel ise, verin 7 tl prime olun. Alın. Zaten ilk ay ücretsiz deneme.

• CengoCenk kullanıcısına yanıt

Dün amazon call center üzerinden geri bildirimde bulunmuştum aynı ürünün siyahı 4269 tl oluyor diye :) Fiyatı düzeltmişler ama hala kırmızı ile arasında çok fark var.

Beklemeden siyah 5.5l modelini aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 1 Mart 2022; 14:50:2 >
  • ozerkane O kullanıcısına yanıt

aynılarını ben de düşündüm. cosori direk amazonun satmasından dolayı onu aldım. bozulma durumunda hemen para iadesi yada değişim yapabilirim. diğerini 3. satıcı satıyor

• Yaklaşık 3 aylık kullanım deneyimim cihaz kesinlikle bir patates kızartması deneyimi sunmuyor okonuda çok büyük hayal kırıklığı ama diğer her konuda çok

iyi.Tavuk et falan kızarttım fırından daha hızlı sonuç alınıyor balıkta keza öyle.

• Bence patates olayında tarif hatan var elma dilim taze patatesi bundan iyi yapan yok lokum gibi mübarek. Normal McDonald's patatesi yapamıyor o doğru ama sıfır yağla yapabileceği en iyi patatesi yapıyor ama biz 1.5 aydır falan dondurulmuş asla yapmıyoruz elma dilim taze patates forever

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1kg dondurulmuş patatesı 2 seferde kızarttım buna ragmen sepete cok geldı ve ıstedıgım sonucu vermedı ve evet dışarda yedıklerımız gıbı lezzetlı degıldı ama taze patates konusunda bence bol yagda kızarttıgımız patatesın lezzetını ıkıye katlar,

• Hurafe26 H kullanıcısına yanıt

hocam bu yıkama işi nasıl oluor.bulaşık makınasına atabiliomuyuz?

• hanedantr kullanıcısına yanıt

hocam bnimde şüphelerim var içi çizik filan

aman bn kullanınca da çizik olacaktı diip sallamadım yani

• Bende bugün kırmızı olandan sipariş verdim az önce dhl takip bilgisi geldi Perşembe teslim edilecek

• Çoga kullanıcısına yanıt
    5-6 siparişim oldu amazon germanyden hepsi tahmini süreden 1 gün önce geldi:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

İnce elma gibi skesip zeytin yağı sıktım 190 derecede 20 dakkada halen pişmeyen vardı

• Çok koyuyor olabilirsin yada çok ince kesilmiyecek zaten elma dilimler 1.5 2 parmak eni kalınlığında oluyor. Portakal diliminden hallice. Hava alacak zaten 5.5 luğa 1.5 patates ancak sığıyor büyük boylardan. Oto mod az yağ yoğurt sarımsak ezmiği pul biber di bunlarla karıştır patatesleri diz ayrı ayrı. Oto patetes moduna ver.

• bu arada sallama bildirimi hangi tus arkadaşlar ile oluyor birde acıp sallamak istediğimizde bir tusa basıyormuyuz yoksa direk sepeti mi çıkarıyoruz

• hanedantr kullanıcısına yanıt
    Otomatik modlarda kendisi yönlendiriyor harici bi herşeyi 6 7 dakikada 1 evir çevir yapmalı.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.