Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
419
Favori
496.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sipariş verdikten sonra 24 saat içerisinde teslim edildi İstanbul'a.

• Herkese merhaba. Bende kırmızı cosori 5.5 XXL 2000 tl bandına tekrar inermi diye beklerken olası stok dışı kalma durumu veya ürünün ülkemizde gittikçe popülerlerşmesi sonucu güzel bir zam yemesini göze alamayıp salı gecesi verdim siparişi. Dün İtalya dan yola çıkan ürün önce Almanya Leipzig'e ardından bugün İstanbul'daki evime teslim edildi.
    Herkese sağlıklı günler dilerim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

Cosori 4.7 kullananlara bir sorum olacaktı ; bizim ürün bir hafta oldu geleli, 4-5 kere kullandık. Sepetin içindeki pişirme plakasının yer yer kaplaması soyulmuş gibi. Yani geldiğinde siyahtı komple şimdi bazı yerleri beyazlamış gibi. Hiç makineye atmadık hep elde ve süngerin yumuşak tarafıyla tıkandı. Sizlerinkinde durum nedir acaba?

Çok severek kullanıyoruz aslında ama böyle giderse iade etmem gerekecek :(

Amazon'a da yazmayı düşünüyorum ama iade edin derler. Olmazsa üretici ile iletişime geçmeyi denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurs59 -- 4 Mart 2022; 13:7:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    4.7 nin baya bi beğenmeyeni çıktı 5.5 alın alacaksanız 3 aydır daş gibi.

• ozgurs59 O kullanıcısına yanıt

4.7 geldi. 2 gün kokusu gitsin diye mutfakta bir takla atmadığım kaldı. Zaten sabitlemek için oynar tabanı lastiklerle tutturmuşlar. O lastikler illaki zamanla aşınacak çizecekti. Sağlıklı/sağlıksız olayına girmiyorum bile. Hemen iade ettim.

Daha önce kayınvalideme aldığımız 5.5 den kendimize de aldık rahat ettik. Şu anda severek kullanıyoruz. Tavsiye edilir.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim @cengocenk @glumerna

Önceki sayfalarda mesajlarım mevcut. Almadan önce yeterli araştırmayı yaptığımı düşünüyorum. İkisinin arasındaki farkları da yazmıştım hatta burada. Bana göre artıları daha fazla olduğu için 4.7 tercih ettim.
    Bahsettiğim kaplamanın 5.5 olanda sepette kullanılanla aynı olduğunu düşünüyorum.
    O yüzden 5.5 mu 4.7 mi alalımdan ziyade bunu yaşayan başka var mı onu öğrenmek istedim.

• Dün sipariş verdim, bugün İstanbul'a 24 saat dolmadan teslim edildi. Kırmızı 5.5 2500e geldi. Umarım açıp denediğimde de bir sıkıntı yaşamam.

• COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI
    Akşam yemeğinde kanat şimdide elma dilim patates king cosori.

• Uten 5.5l sipariş etmiştim 2 güne geldi. Malzeme kalitesi güzel henüz birşey test edemedim 1.690 TL ye geldi herşey dahil.

• 4,7 lt İthalat Ücreti Depozitosu dahil 2.176,31 TL şuan ama ben siyah 5,5 lt bekliyorumCOSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI 

• Benim cihaz 360 TL ucuzlamış, kullanılmış ürünü iade etsem amazon alır mı daha 1 hafta oldu alalı

• tekim 4.7 yeter bana ama olumsuz yorumlarıda okudum artısıda cok 5.5 a gore!

• Yarın fırsat bulabilirsem mini sürüme göre 23 sayfalık konudaki mesajları tek tek okuyup en güzel Airfryer yemek tariflerini tek mesajda toplamaya çalışacağım. Zira bazı yaptığım tarifleri pek beğenmedim. Sayfa sayfa tarif aramaktansa, Cosori ile güzel yemek tariflerini tek mesajda toplamak güzel olur diye düşünüyorum. İlk mesajda da sadece 3 tarif paylaşılmış. Konu sahibi de ilk mesaja tüm tarifleri sabitler böylece.

• An itibari ile airfryer ile patates pişirme, sıvı yağdan kizartmaktan çok daha uygun

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Yağı unuttuk sayesindr

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • valerio V kullanıcısına yanıt

bende 4,7 ile 5,5 arasında kaldım.

Olumsuzlukları nedir 4,7 nin.

• husam00 kullanıcısına yanıt

Gecenlerde 4.7 aldik. Sonra iade edip 5.5 aldik.

İade sebeplerim;

1- ne yaptıysam plastik kokusu geçmedi.

2- bunda yerden kazanmak için sepet tabanı çıkarılabilir yapılmış. Ama bunu da lastik stopper lar ile tutturmuşlar. Kisaca 230 derece sıcaklık olan yerde bildiğin lastik var. Malzeme fda onaylı diye yazmışlar ama güvenmedim

3- pişirme sırasında sepeti çıkartıp sallamamiz gerekiyor biliyorsunuz. Ancak bunda taban oynak olduğu ve lastikler yaglaninca kaydığı icin yiyecekleri sallayarak karıştırırken ozellikle ağır parçalar (orn: baget vs) tabanın altına düşebiliyornus. Bunu yasamadim. Ama birkaç yurtdisi sikayet te okudum. Düşününce nantikli da geldi.

• CengoCenk kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Kırmızı ile Siyah olanının farkı var mı sizce? Siyah stoklarda yok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam00 -- 5 Mart 2022; 23:20:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.