Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.258
Cevap
422
Favori
494.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Renkler arasında özellik farkı yok. Satın alma seçeneklerini gör e tıkladıktan sonra sepete ekleyebilirsiniz.

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatih_h kullanıcısına yanıt

Baktıkça kafam iyice karıştı. Kendi sitesinde

CP358-AF Pro II Air Fryer modeli var.

Satılan bu ürün mü acaba model olarak. Sizin aldığınız CP358-AF modeli mi?

• husam00 kullanıcısına yanıt
    CF158-AF

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bu airfryer ların çalışma prensibi ile ilgili bir sorum olacaktı. Bu cihazlar pişirme programı başladığı andan itibaren sürekli ısıtma aktif mi çalışıyorlar, yoksa fırın gibi aralıklı mi ısıtıyorlar? Yani geçerli sıcaklığa gelince bir müddet ısıtmayı kesip tekrar ısıtmaya mi geçiyorlar? Enerji tüketimi iki prensip arasında bayağı fark ediyor çünkü. Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_z3 -- 6 Mart 2022; 0:17:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • husam00 kullanıcısına yanıt

Siyah olanı görmediğim için dış kaplama hakkında yorum yapamam. Ama ikisi de içerik olarak aynı makine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengoCenk -- 6 Mart 2022; 0:50:55 >

• Manuel değil ama dijital modelini kullanıyorum.Malzeme kalitesi ve pişirmesi çok iyi.Plastik koku sorunu yok.

Gerçek görüntüsü:

• Merhaba, bu 2 modelden hangisi daha yenidir. Hacim çok önemli değil 3 kişiyiz zaten.

Yani hacim dışında önemli ne farkları var bilenler yazarsa sevinirim. :)

• Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt
    5.5 luğu al 4.7de bazı problemler söylendi 5.5luk 3 aydır sıkıntısız kullanmaktayız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Öyleymiş galiba hocam, konuyu okuyorum bende şimdi. 5,5 luk almak daha iyi. Amazon 4,7 olanı yeni model diye önerince sizlere sorayım dedim.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim. Tasarım için 800 TL fazla verip vermemeye karar vermem lazım bu durumda.

• Amazon.com'da şu ürün dikkatimi çekti:

Her şey dahil Toplam fiyat: $246

https://www.amazon.com/Chefman-Multifunctional-Digital-Air-Fryer/dp/B08DL8WH9V

Kapasite: 10L

• Yoğurt baharatlar karabiber kimyon kekik nane kırmızıbiber köri. Taze sarımsak ezmesi ve zeytin yağı(yağ az olmalı) bu sos.
    Patatesleride güzelce yıkıyıp kesiyoruz kalınlıkları en fazla 2 parmak eninde. En azda 1.5parmak eninde elma dilimi kesiyoruz kabuklarıyla.(biraz kalın olucak ama çok değil)
    Sosa bulayıp firitöze patates modunda koyuyoruz çevir uyarısı verecek ters yüz edicez uyarı verdiğinde. Afiyetle yiyoruz.
    Sosu hazırlayıp fritöze atması 5 dk. Sürmüyor
    Böyle güzel bişey oluyor bağımlı gibi yiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 6 Mart 2022; 15:53:39 >

• Geçmiş sayfaları okurken garanti ile ilgili çok yorum gördüm.

Amazon EU çıkışlı aldığınız ürünlerde 2 yıl Amazon garantisi olur. Tamir seçeneği bulunmaz. Genellikle iade yapılır. Garanti işini dert etmeyin asla. 2 yıldan sonra arıza yaparsa bir miktar sıkıntı olabilir çünkü ülke içinde yedek parça veya bir servis bulunmuyor gördüğüm kadarıyla.

Edit: 30 günden sonra iadelerde kargo ve ithalat ücreti hariç sadece ürün ücreti iade yapılıyor bilginize.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • kapasitesi küçük tercih etmeyin hava sirkülasyonu için yarıdan fazla doldurmamak lazım zaten.

• COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI
    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANIamazon
    10 adet hava fritöz aksesuar kiti kızartma fırın tepsisi raf Pizza tepsisi Pot Metal tutucu ekmek braketi kek kalıbı seti 3.2QT-5.8QT hava fritöz
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098QBXDSX

COSORI 5.5 lt'lik siparis verdim yanina da aksesuar almak istiyorum. Linkteki aksesuarin 3 boyutu var, hangisi COSORI 5.5 lt icin uygun acaba?

• -Rango- kullanıcısına yanıt

• 4.7LT cosori aldım öneriniz var mı ? İlk yapmam gerekenler tarifler vb. 30 gün için de iade edile biliyormuş airfry fırından ayıran özellik nedir 4.7LT kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

• Hayırlı olsun. Önceki sayfalarda hepsinin cevabı mevcut.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Amazon germany den aldım xiamio fritöz umarım garantilidir burda 4 bindi 2 bine aldık

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.