Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.258
Cevap
422
Favori
494.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kauçukta herhangi bir sıkıntı yok. Ters çevirince de gayet güzel tutunuyor, öyle yazıldığı gibi yerinden çıkma/düşme problemi yaşamadım hiç.

Bundaki sıkıntı kaplama ya ince yapıldı ya hatalı üretim oldu bilmiyorum, bir haftalık kullanımda bu şekilde soyulur gibi oldu. Makineye atmadık hiç, elde yıkandı yumuşak süngerle.

Cosori den gelen cevabı yazarım buraya, bakalım ne diyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatogun S kullanıcısına yanıt

1 saniye bile gecikmeyin alacaksanız eğer. Bu fiyatları bir daha görmeme şansınız yüksek. 100 TL ye yakın iadesi de gelecek.

• 10 adet hava fritöz aksesuar kiti kızartma fırın tepsisi raf Pizza tepsisi Pot Metal tutucu ekmek braketi kek kalıbı seti 3.2QT-5.8QT hava fritöz
    amazon
    10 adet hava fritöz aksesuar kiti kızartma fırın tepsisi raf Pizza tepsisi Pot Metal tutucu ekmek braketi kek kalıbı seti 3.2QT-5.8QT hava fritöz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B098QBXDSX/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_ZWS64KZMX3073ZMWH2W3?_encoding=UTF8&psc=1

Bugün geldi, ürün kalitesini beğendim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 5.5 lt. olandan almayı düşünüyorum ama tereddüt ediyorum. 3-6 ay ya da daha fazla kullanan var mı? So radan bir sıkıntı çıkar diye kararsızım. 3 ay sonra tuşları tam fonksiyonel çalışmamaya başlamış yabancı bir yorumda yazanlara göre.

• BraveHeart B kullanıcısına yanıt

Cosori 5.5 lt 'de için kullandınız mı? Uyumlu mu_

• YunusB42 Y kullanıcısına yanıt
    Kullanmadım ama uyumlu tabii ki. Ölçüsüne göre seçip alınıyor

• Bende bugun sipariş verecektim ama yarın kadınlar günü belki bir indirim olabilir diye yarına bıraktım...

• merhabalar,

bu ürün için altını ısıtmıyor diye yorum okudum. ne kadar doğrudur kullanan arkadaşların tecrübesine sığınırım :)

xiaomi 3.5l - philips 4.1l - cosori 5.5l arasında bir seçim yapacağım.

• Quarell kullanıcısına yanıt
    Cosori 5.5 efsane diğerleri üzer 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosori 5.5 ile gourmetmaxx 12lt arasında kaldım bende. Aslında çift hazneli ninja hoşuma gitti ama fiyatı yüksek.

• piayback P kullanıcısına yanıt
    Mutfağınızın genişliği de önemli,

Mutfak tezgahımız çok geniş değil. Cosori 4,7lt kullanıyoruz. Kompakt olduğu için tam istediğimiz ölçüde. 12lt olanı tezgaha sığdırmayız mesela

• Cosori 4.7L az önce DHL ile gönderildi.

5.5L ve 4.7L için bir hayli baktım yorumlara ama güncel model olması sebebiyle bana 4.7L olan daha mantıklı geldi. Bir problem olursa 30 gün tam iade hakkımız var zaten. Mantıklı geleni ve içinize sineni almakta fayda var. Bu fiyatlara kolay kolay bir daha bulamayacağız gibi gözüküyor.

Cosori airfryer konusunda dünyadaki en iyi markalardan ama Türkiye’de bilinilirliği çok çok az. Anca amazon çok satanlara bakan veya forumu takip edenler biliyor. Marka tanınması bakımından philips ve xiaomi daha çok satıyor ülkemizde.

Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ısıtma konusunda gayet iyi hatta bu ürünün iç sepetinde yan taraflarda da boşluk var çoğu modelin sadece alt tarafı delikli bu şekilde yanlardan ve alttan ısıtmayı da eşit şekilde sağlıyor.

Sufle yapan var mı bu arada ben int. bulduğum kaynaklarla 200 derecede 10 dakika pişirdim bi tık fazla pişmişti deneyen varsa ben denemeden süre bildirirse sevinirim :D

• COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

mediamarkt ve vatana gittim inceledim olan modelleri philips 4.1l olan tam cop hicbirsey sıgmaz. kenwood 3.8l bile sepeti daha büyük geldi. elextrolux bir modeli baya hos ama cok büyük geldi bende cosori alayım dedim. bence bu urunlerde iyi performans almak icin sepeti üstüste degilde tabana yayarak yapmak daha mantıklı geldi .

• Çoga kullanıcısına yanıt

160 derece 8 dakıka bu tarıfı uyguladım cocuklarım cok begendı,

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

• philips hd xxl avance var biz katılamıyor muyuz

• ozgurs59 O kullanıcısına yanıt

Kronik sorun olabilir 4.7lt aldım yolda aynı sorun bende olursa yazarım :) 30 gün iade hakkımız var sonuçta

• 4 günde Adanaya teslim edildi, 1 gunde istanbula gelmisti aslinda, muhtemelen araya hafta sonu girince teslim uzadi. Eşimin haberi yoktu, ucuz diye kumtel falan gonderip almami istiyordu, supriz oldu ona da 😄 Kirmizi mutfak sefinin yanina da uyumlu oldu 😀
    Simdi icine sirkeli limonlu su koyup belli bir derecede bir sure calistirmam gerekiyor sanirim? Sicakligi kac yapayim? COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• mutu07 M kullanıcısına yanıt

2 Mesaj yukarıda balık için 14 dakika uygun görmüş ama sizin tarihinizden anladığım kadarıyla 7-8 dakika balıklar için gayet yeterli bu üründe en çok zorlandığımız şey pişmenin 2 dakika fazla olması bile ürünü acayip kurutmaya yetmesi. teşekkür ediyorum bu arada güzel bilgilendirmeler için

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.