Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.258
Cevap
422
Favori
494.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cosori de shake uyarisinda bile cevirme yapmaya ihtiyac duymuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Bu durum kişinin beklentisi ile ilgili. Kullanım açısından bir zorluğunu göremedim izlediğim videolarda. Alta yerleştirilen tepsiye yağ damlıyor. Bunu temizlemek yeterli. Çekmece tasarımında olanlarda da durum farklı değil.

Evet tam olarak küçük bir mini fırın olarak da kullanmak amacıyla aldım. Piliç ve kebap çevirme, hatta muffin kalıbı veya uygun boyuttaki normal kalıp ile kek yapma, tepsi boyutunda yemek pişirme için de cazip geldi. 2bin küsür vermekle 3 bin vermek arasında pek fark yok benim için.

• erkanist kullanıcısına yanıt

1-2 ay içinde kargoya verilir yazıyor.

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt

Beklentileri tartışmıyorum, ihtiyaçlar kişinin kullanım amacına göre değişir.

Hazne içindeki yemeği ters düz etmekten bahsetmiyorum. Piliç çevirme falan yapmaktan bahsediyorum.

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

• ArmaganT A kullanıcısına yanıt

Sipariş vermeden önce MH ye sordum, genel bilgi olduğunu söylediler. Kargoya veriliş süresini paylaşırım.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusB42 -- 8 Mart 2022; 13:52:58 >
  • erkanist kullanıcısına yanıt

Dedigim gibi cevirme olayi gereksiz. Cosori gibi hazneli olanlarda da pilic pisiyor. Cevirme olayina ihtiyac olmadan. Hayirli olsun memmun kalirsiniz umarim

• Arkadaşlar bu DHL manyak galiba. Standart teslimat seçtiğim halde sadece 1 günde İtalya'dan İstanbul'a geldi. HB, Trendyol gibi şeylerle hiç uğraşmayın. Amazon'da bulduğunuz anda kapın.

Bu arada "imza gereklidir" mesajı neden geldi bilmiyorum ama imza atmam, belge yollamam falan gerekmedi. Direkt eve geldi denildiği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 8 Mart 2022; 14:34:45 >
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt

Ben sadece çevirme özelliği için tercih etmedim. Evde büyük fırın yok. Tepside pişirecek yemekler, balık, kek vs için hacmi fazla olmalıydı. 5 litre civarındaki kulplu hazne işimi görmeyecekti. Beklenti ve ihtiyaç ile ilgili bir durum yani. Herkes güle güle kullansın ürününü.

• Dostlar 5,5 litre olandan Amazon Almanya satıcılı 2 tane sipariş versek bir sorun olurmu? Yada tek tek vermek daha mı mantıklı sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sanırım alamıyorsunuz 2 tane ben aldıktan 20 gün sonra teyzem içiç almak istedim farklı isim farklı kart ve farklı adres olmasına rağmen amazon iptal etti siparişimi al sata yönelik hareket diye o yüzden teyzeme yeni hesap açıp o şekilde aldım

• Bende dün 2 tane almak için kontrol ettim tek tek vermekten daha avantajlı 100tl civarı daha az ödüyorsun şuan sipariş vermedim kontrol amaçlı baktım ama muhtemelen bu hafta 1 tane alacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 8 Mart 2022; 16:8:29 >
  • firozat kullanıcısına yanıt

mikserden memnun musunuz?

• 2 tane aynı anda alan kişilerde gümrük baya bekletmiş bilgisi vardı.

Ben 19 aralık bir tane almıştım. Şubat 20 de bir tane daha aldım. Aynı isim kart tckn ile. Sorunsuz geldi.

• Quirah kullanıcısına yanıt

DHL'den gelen "İmza gereklidir" kısmı otomatik mesajdır hocam. Dikkate almanıza gerek yok. Gümrükte sorun çıkmadıysa eğer evinize kadar imza gerekmeden teslim edilecektir. Güle güle kullanın.

Benim Cosori 4.7L dün kargoya verildi ama Getafe'de kaldı. DHL henüz teslim almamış.

• Quirah kullanıcısına yanıt
    Ben öncelikli sipariş verdim pazar günü daha gönderilmedi bile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ürünün elektirik tüketimi konusunda bilgi sahibi olan var mı ? Önceki faturam sonraki faturam kullanım miktarına göre vs

• hermano H kullanıcısına yanıt

Yok ışıktan öyle çıkmış. Siyah aslında. Yarın da firmadan cevap gelmezse Amazonla iletişime geçip iade ederim. Ama ne alırım hâlâ karar veremedim :)

Sadede içindeki parça satılsa alır geçerim aslında uğraşmam. Ya yeniden sipariş verip sadece içindekini alıp geri gönderirim bakalım artık.

• Arkadaşlar selam, 1700 watt enerji tüketimi küçücük alet için fazla değilmi? Normal fırınlar 2000-3000 watt arası tüketim yapıyor. Boyuta göre oranlarsak bu cihazların çok daha az tüketmesi gerekmezmi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elinde akıllı priz olan birisi varsa örnek olarak bir patates kızartması için ortalama ne kadar tüketim yaptığını yazsa çok faydalı olacak. 1700W tepe değerdir, sürekli o kadar tüketim yapmıyordur büyük ihtimalle.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.