Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.258
Cevap
422
Favori
494.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam şu ürün mü ? Fiyatı nasıldı? Bende yeni sipariş verdim 1.690TL amazon satıcısı. Dijital göstergeli ufak bir kullanıcı yorumu yaparsanız sevinirim.

Sıcak hava fritözü, Uten 5,5L Airfryer XXL dijital LED dokunmatik ekranlı sıcak hava fritözü, 7 program, 32 tarif, ön ısıtma ve sıcak tutma, paslanmaz çelik yapışmaz sepet, BPA/PFOA içermez, yağsız, 1700W https://www.amazon.com.tr/dp/B08RJ2WGBR/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_4DQD1XCW9Z58S1AYTN4Q

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANLOVE kullanıcısına yanıt

evet hocam, ürün bu, ben de yaklaşık o fiyata aldım, malzeme kalitesi güzel, bir haftadır kullanıyorum, patates,tavuk,hindi,kestane denemelerim oldu, her yönüyle memnunum.

• 1.750 kg bütün tavuk pişirdim. Ön ısıtma+ tavuk programını 5 derece arttırarak uyguladım(son 10 dakikada çevirip normal derecede pişirdim). Sonuç Pişmedi. 10 dakika daha 165 derecede pişirdim. Sonuç: Pişmedi. 8 dakika daha 110 derecede pişirdim. Sonuç Pişti gibi oldu ancak halen biraz sertliği vardı. Bir dahaki sefere tavuğu 2/4 parçaya böleceğim. Bütün kızarmış piliç denemek isteyenler 1 kg'dan fazla tavuk koymasınlar yoksa çok uzun sürüyor pişmesi. Veya parça halinde pişirilmesi gerekli.

1685liraya geliyor. Ben de Cosoriden vazgeçip bundan mı alsam diye düşünüyorum. Temelde yaptıkları işler aynı aslında. 2500lira civarına da kırmızı cosori alınabiliyor şu an. İkisinin bir birinden kayda değer bir farkı var mı ki acaba :)

• WindWild kullanıcısına yanıt

Hangi model?

• Dün öğlen sipariş verdiğim Cosori bugün dağıtıma çıkmış teslim edilecek gerçekten DHL bu işte çok başarılı  

• Çoga kullanıcısına yanıt

Ben de önceki gün söylemiştim aynı araçta sanırım imza şart mı peki ben kapıya koyduruyorum genelde

• gokaykac kullanıcısına yanıt

Kimlik göstermiştim ben, ayrıca imza istemedi.

• Henüz teslim edilmedi imza gerekiyor diye bilgilendirme geldi 1. derece yakını teslim alabilir sanırım .

• Az önce teslimatı sağlandı akşama kutuyu açıp kontrol edeceğim.

Dün 13:30 da verdiğim sipariş 24 saat geçmeden geldi .

• WindWild kullanıcısına yanıt

Az bir şey düdüklüde pişirip fırınlamak en iyisi.

• Kisisel dusuncem; bütün tavuk cok iddali olur cosori de. Yani bence tam pismeyebilir.
    Dun aksam 5 parca marine edilmis göğüs yaptık. Tek seferde on ısıtmalı. Acik söylüyorum. Muhteşem oldular. Ici yumuşacık sulu, dışı mangal kıvamında. Uzun zamandır bu kadar iyi pişmiş tavuk yememiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengoCenk -- 2 Mart 2022; 23:54:54 >
  • Bana da geldi ancak ürün kutusu çok yıpranmıştı yırtık yerleri vardı o kadar ki parçalanmasın diye koli bandı kullanmışlar. yine de açtım ürün sıfır gibi geldi izlediğim videodaki gibiydi. 30 dakika boş çalıştırdım 200 derecede koku ancak gitti

• CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel pişiyor bütünde şuana kadar bizi yanıltan bi yemek olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bunu ilk alanlardanım sanırım.Cosori yerine bunu almıştım.Ürün gayet kaliteli.Pişirmesi çok iyi.Ben çok memnunum.Yaklaşık 90 lira geri ödemesi oluyor.1600 civarına geliyor.

• CengoCenk kullanıcısına yanıt

cosori 5.5 litre

• Cosorinin üzerinde yazan sıcaklığa ulaşıp ulaşmadığını nasıl kontrol edebilirim? Bozuksa falan nerden anlayacağız? Misal bugün tavuk göğsünü küp küp doğradım ve ön ısıtma ile 205 dereceye attım. 5 dakika sonra açıp baktığımda altında etin suları çıkmış. Normalde bu derecelerde etin dışının mühürlenmesi ve dışarı suyunun çıkmaması lazım değil mi? Zaten pişme süresi sonunda tavuklar kupkuru ve sertti suyu gittiği için..

• Kartımda limit kalmamış, sabah limit açayım diye bekledim ama Uten 5.5 Litre olan satıştan kalkmış 1600lira civarına geliyordu :)

Kırmızı cosoriye kaldık yine.

• Bende Uten le Cosori arasında kalmıştım kullanıcı deneyimi vs. daha çok olduğundan Cosori aldım gerçekten çok şık makine yapmışlar dün yaklaşık 20 dakikada yarım kilo patatesi çıtır çıtır yaptı bundan sonra yağ kullanımı minimuma iner sanırım :)

• Uten markayı kaçırınca yarın bir gün buna da yine zam gelir, satıştan kalkar vs. diye bugün öğlen kırmızı cosoriyi 2508liradan sipariş verdim artık.

Bakalım kaç günde gelecek. Dün xiaomi siparişi veren arkadaşımın kargosu henüz gönderilmedi.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.