"Takım maçları" dediğin nedir? |
Counter Strike 2 [Ana Konu] [2023] (11. sayfa)
-
-
takımlı ölüm maçı, eksik yazmışım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takımlı ölüm maçı olmayacak muhtemelen cs2'de. DM'nin takımlı olması saçma zaten.
-
niye saçma her oyunda böyle
DM takımlı olunca server'da 30 kişi varsa, senin vurabileceğin 15 kişi var. Ne avantajı var bunun?
-
Rekabetçi oyunda dust 2 de aldığım galibiyet ler neden artmıyor. 40 kere kazandı isem sadece 7 tanesi kazandı görünüyor. Sebebi ne acaba? Ondan önceki gün ceza yemiştim ondan olabilir mi?
Şu harita çıkartma huyundan artık vazgeç Valve. İnsanlar oynamıyor işte yeni getirdiğin haritaları.
Hangi akla hizmet Train ve Cashe haritalarını kaldırıyor anlamıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşta ryzen 5 3500x - 16 gb ram - rx 580 var.. oyun oynarken aniden pc si donuyormuş mecbur reset atmak zorunda kalıyor. Neden olabilir?
-
Buna kimse kesin bi cevap veremez. Format atıp tekrar bi denemesinde fayda var.
-
Hesabımı satılığa çıkardım, ilgilenenler için link: https://forum.donanimhaber.com/satilik-2164-saatlik-10k-elo-cs2-hesabi--157617612
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BŞ96 -- 22 Aralık 2023; 13:56:47 > -
Format da atıldı yine aynı.. bilemedik
Kronik fabrikasyon bir sorun. Cs2 böyle piyasaya sorunlu sürüldü. Son sistem pclerde de donuyor. Ticket attım sacmasapan cevaplar verdiler benim de başıma geliyor. Birçok kişinin başına geliyor. Ve hala cozemediler
Yaş 33, düzenli oynayan ekip varsa katılabilirim :) 15-16k elo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eğlencesine, bol küfürlü, bazen çok iyi bazen kolsuz bi takımımız var gelirseniz bekleriz hocam 🤣
Son zamanlar ya bana denk gelmiyor ya da hileciler azaldı.
2 gün önce bir vac ban dalgası oldu, ondan dolayı olabilir.
-
Bugün girdiğim 2 rekabetçi maçında acayip peek atan elemanlara denk geldim. Sanırsam aimlock'tan çok wall hack hileciler arasında daha yaygın.
Birde çaktırmamaya çalışmaları,altta report yazısını görünce birkaç el saçma sapan ölmeleri..
Bu arada oyun halen bozuk.
hocam top listesinin yüzde 70'ini oluşturan çaktırmadan hile yapanlar zaten. adamlar hileyle oynamaya alışmış, aynen dediğiniz gibi report deyince ölmeye başlıyorlar veya maçı beraber bitmeye götürüyorlar.
-
"top listesi" dediğin nedir?
-
Seçkin maça girdiğinde en yüksek puanların siralandigi bir liste var. Ondan bahsediyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X