cs:go denk geldiğim bir hileci vardı nicki "Nu.D.38" idi sen o musun yoksa? Erbakancı bir tipti. Faceit nicki bazgan dı. |
Counter Strike 2 [Ana Konu] [2023] (13. sayfa)
-
-
20k elo civarı hileler dolu, üstlerde kim bilir daha neler var. Operasyon falan gelene kadar ara vericem, nadir oynarım artık. Faceit girmek, premierden çok daha mantıklı şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 4 Şubat 2024; 1:58:6 > -
Son güncellemelerden haberdar değilim ama bir şeyi merak ediyorum eskiden oynadığımda bıçaklarımızı paylaşıp takas edebiliyorduk halen böyle siteler var mı ve pc alınıp oynanır mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Devam eden turnuva maçlarını izliyorum. Eko elde sadece 1 kişinin m4a1 veya Keleş alması yeni moda(meta) sanırsam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 4 Şubat 2024; 23:30:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
silah yarışı bugun eklendi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncelleme ile birlikte "sub-tick" olayını biraz düzeltmişler sanırsam. Mermiler daha sert ve hissedilir bir şekilde gidiyor hedefe.
Şuan oynanan maçta G2 ekibi fena haşat oluyor.
yeni kutuda gelen ak 47 fena değil geçen gördüm de
-
evet aynen. üstelik peekers advantage olayını da bitirmişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 13 Şubat 2024; 17:8:32 > -
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-cGSnx-6b9uo-mMMhH-VryTt-FhnEM
Şu özeti izleyin, başlayacaksanız başlamazsınız. Hile geliyordu ama 5 tane hile inanılmaz. Oyunun özetini açtım ve adamlar resmen izliyor... Şunu izleyin, bu oyuna başlamayın. Başladıysanız da kendinize saygınız varsa bırakın.
Ben bu oyundan bıraktım.
-
Ping değerlerim iyi olmasına rağmen neden sürekli diğer oyuncuların laglı yürüdüğünü görüyorum
Benim oyunumda donma olmuyor ama diğer oyuncular donuyor. Bunun bir çözümü var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etka11 -- 18 Şubat 2024; 22:51:46 > -
oynanacağı kalmadı hocam ne pc ne ps5 ne xbox. valla ben pılımı pırtımı toplayım switch 2 ye taşınacağım oled ekranlısını çıkınca. xbox oyunları gamepass de gelecekmiş yeter bıktım bu abd liderliğindeki saçmalıklardan
-
IW flasheR (@flasheRxcsgo) on Xtwitteralgım o kadar cs olmuş ki şurayı inferno mid sandım siyahlı eleman boiler dan çıkıyor amk OGIRIVITKVKGIORBLLFBhttps://twitter.com/flasheRxcsgo/status/1765696682883240409
-
Ulan biz oyun bozuk diyoruz, adamlar çatır çatır turnuva yapıyor. Bu oyun bir bize mi bozuk. 🙃
Valve neden böyle yapıyor bilmiyorum ama oyunda bütün hileciler serbest bırakılmış gibi. Bazı söylemlere göre yapay zeka tabanlı anti cheat'i eğitmek için hilecilere dokunulmuyormuş.
-
Yapay zekayı eğitirken bizi de terbiye ediyorlar sanırsam.
yakın zamanda operasyon felan getirmeyi düşünmüyorlar mı acaba
-
Arkadaşlar bu oyunca para ile rozet alabiliyormuyuz ? Yahu yeni başladım iyide oynuyorum adamlar rozet yok diye gruplardan atıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X