< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Counter Strike 2 [Ana Konu] [2023] (15. sayfa)
-
-
Hileden dolayı şuan valve sunucuları oynanmaz. Oynayanlar faceit oynuyor genelde.
Zamanında faceit hesabımı ticket atarak sildirdiğim için tekrar açtırmıyorlar bana. Mecbur Valo atıyorum hileler banlanana kadar. %100 emin olduğum mevlanalar bile aylardır banlanmadılar daha.
-
rus cs kitlesinin ölmesi için salavat zinciri falan kuralım. 30 yaşındayım csyi hayatım boyunca oynadım hala oynuyorum ama bu oyundan bu kadar tiksinmedim. bu kadar iğrenmedim bu leş oyundan. Allahın belaları ne hale getirdiler oyunu.
-
Az önce "casual" maça girdim. Bakmam gereken köşelere peek attığım için hileci ilan edildim. 🙃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
keşke şu hile olayına kökten bir çözüm gelebilse. çünkü cs satranç gibi bir oyun. herkes eşit şartlarda ve karakteriniz oynadıkça gelişmiyor siz gelişmek zorundasınız.
-
20 Yıl Cs oynadım... cs 1.6'dan sonra bıraktım cs go hiç oynamadım. Cs2'ye başlayalı 3-4 ay oldu ve an itibari ile bıraktım. Yemişim faceitinide normalinide her yerde hileci var.
-
Bir tanıdığımda değişik bir cihaz var faceitde bile hile açıyor. Boşuna faceit girmeye çalışmayın hepsinde hile var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz havamız değişsin, kafanız dağılsın diye giriyoruz, sinir stres sahibi olup oyunu kapatıyoruz.
Cihaz derken hocam?quote:
Orijinalden alıntı: canlee89
Bir tanıdığımda değişik bir cihaz var faceitde bile hile açıyor. Boşuna faceit girmeye çalışmayın hepsinde hile var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
Eski bilgisayarımın ekran çözünürlüğü 1280x960, fare DPI ayarım ise 400 DPI ve sensitivity ayarım 2 idi. Şimdi Acer AN515-46 model bir bilgisayar aldım. Ekran kartım Nvidia RTX 3050.
Ancak oyunda 1280x960 çözünürlüğü bulamıyorum. Bunun yerine sadece 1280x1024 var, ancak bu çözünürlüğe geçince oyun kalitesi oldukça düşüyor ve bulanıklaşıyor. 1920x1080 çözünürlüğe alışamıyorum çünkü eDPI oldukça düşük kalıyor gibi hissediyorum, eskisine göre.
- Nasıl 1280x960 çözünürlüğü ekleyebilirim? Nvidia Denetim Masası ve AMD Adrenalin Edition gibi programlarda özel çözünürlük eklemeye çalıştım ama böyle bir seçenek çıkmıyor.
- 1920x1080 çözünürlükte hangi eDPI seviyesinde oynamam, 1280x960'a eşdeğer olur? Bunun çözünürlüğe göre bir hesabı var mıdır?
- 1280x1024 çözünürlükteki bulanıklığın sebebi nedir ve bunu nasıl giderebilirim?
Teşekkürler.
-
Premier aldık bakalım. Umarım parasını en kısa zamanda çıkarabilirim.
Arkadaşlar bu ödül verme olayı sadece haftadan haftaya mı yoksa rank atlayınca da(haftalık ödülü alsakta) verme ihtimali oluyor mu?
Her çarşamba sıfırlanıyor. Level atlaman lazım zaten paraşütlü kutu şeklinde gözüküyor level kasarken sadece 1 kere düşer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sağolun.
Bu xp Overload nedir? Birde xp kazanınca parantez içinde azaltılmış yazıyor. Ne demem oluyor bu?
net hile kullananlar bile ban yemiyor, bu ban dalgaları kimi banlıyor tam olarak anlayamadım ben gerçekten oyun şu an çok acayip bişi oldu pubg mobile gibi aynı :D
-
Onu bende tam bilmiyorum tek bildiğim level alınca diğer levelde belli bi yerde yıldırım simgesi çıkıyor o simge de nickinin önünde gözüküyor her çarşamba gelmeden level aldıkça arka arkaya bunun simgesi de değişiyiior
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaç para verdin?
-
Makas farkı ile 500 küsür.
yaklaşık 16 dolar. tetikte bekle ara sıra yeni kasa çıkıyor onları hemen yakalayıp satarsan iyi para geliyor. ilk çıktığında bi kasayı 10 dolara satmıştım. daha erken yakalayanlar 25-30 dolara satmışlardı.
-
Umarım hızlı bir şekilde parasını çıkartırım da cebe kalanlarla da ufak tefek oyun alırım indirimde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X