Şimdi Ara

Counter Strike 2 [Ana Konu] [2023] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
14
Favori
11.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güya prime aldık, haftalık drop için hızlı level kasayım diye 'wingman' girdim: 3 maçın 2'si bariz hileye denk geldim.

Adamlardaki rahatlık ise bir okadar can sıkıcı.

Haftalık drop ise tl karşılığı toplam 7 lira bir şey.

Çok bonkörsün Valve. Böyle devam.
  • Nvidia'nın 560 ile başlayan sürümünü sakın ola yüklemeyin. Düşük ve yüksek çözünürlüklerde Hz 75'ten yukarı çıkmıyor.

• Arkadaşlar Merhaba,

Yeni bilgisayar aldım. CS2 yükledim biraz oynadım ama FPS artışı yapacam diye bazı ayarlar yapmıştım. Dün oyunu açmaya çalıştığımda açılmadı. Turuncu ekranda kalıyor. Denemediğim kalmadı. Launch seçenekleri, Display Settings ayarları, Cache silme, 730 nolu dosyayı silme vs vs. youtube ta gördüğüm herşeyi yaptım ama açamadım. Bildğiniz kesin çözüm denebilecek bir paylaşım var mıdır bildiğiniz? Ya da ben uzaktan bağlanırım 2 dk da çözerim diyen bir cengaver varsa çok sevinirim. Kendisini sevindiririm de. Deli olmak üzereyim.

Sistem: AMD 7600X CPU, Radeon 7700xt GPU, 32 GB sistem Ram. Yani sistemin epey yeterli olduğunu düşünüyorum. Monitor de 27inc MSI E2. O da yeni.

Bir türlü çözemedim. Yardım lütfen!!!

• tsulhan kullanıcısına yanıt
    Çok klasik olacak ama oyunu silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?

Oyun geçen sene Cs go'dan Cs 2'ye geçtiği sırada bana da aynısı olmuştu(turuncu ekranda takılı kalmıştı) fakat devam etmedi sorun.
  • Bir çok şey denedim olmadı ama en sonunda omu çözdü bilemiyorum ama monitör çözünürlüğümü 2048 den 1920 ye düşürdüm ve oyun açıldı. Sanırım grafiklerle ya da hz ile ilgili bir problem vardı. Şu an açılıyor. Ama bu sefer pubg gitti o da ayrı konu :)

• cs 1.1 den beri oynarım. cs 1.3 ü ortaokul 8. sınıfta internet kafede oynardık. o zaman bile hile vardı.

aradan 20 yıl geçti. hala hile var. kanım çekiliyor oyuna hile gelince. iğreniyorum. oyun dünyası için bir dilek hakkım olsa counter strike evreninde hilenin kaldırılmasını isterdim.

vac falan hikaye. ban yiyenler overwatch ban yiyor. bu da demek oluyor ki legit oynarsan, wh olduğunu belli etmezsen asla ban yemezsin. cs'den tanıştıgım 2 sene boyunca beraber oynadığım bir arkadaşım en başından beri hile kullandığını itiraf etmişti. 2 sene boyunca banlanmadı. sonradan iletişimim koptu ama eminim hala hileyle oynuyordur. yeterki belli edip overwatch'da banlanma..

faceit deneyeyim dedim beceremedim. çok teferruatlı geldi.

ha bir de youtube'da hileci z kuşağı gençler çok fazla ilgi çekiyor. cihan diye bi eleman var o kanalın ilk videolarını bilirim. sövüyorduk hepimiz yorumlarda hile kullanıyor diye. eleman şimdi fenomen olmuş. hile yapıyor diye tapıyorlar resmen. insanoğlu komik.

Counter Strike 2 [Ana Konu] [2023]

1.13 Milyon abone.. Yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muthisbishi -- 10 Ağustos 2024; 9:3:29 >

• Hocam ben artık kimseye hilesin de diyemiyorum. Paylaştığın türde bir kanal sahibi olabilir ve profilimi topluca hileci veya başka şekilde şikayet bombardımanına tutup profilimi hiç edebilir.

Pes ettim kısaca. Premier aldım kasadan para kazanırım diye ama kasaları satmakta bana dinen doğru gelmiyor.

Basit eğlence de birkaç maç atıp çıkıyorum.
    Umurumda değil artık yeni gelen harita vs.

Oyun Valve'nin umurunda değil kısaca.
  • arkadaşlar 92.60.70.20 cs2 pro server açtım... discord üzerinden hilecileri rapor ettiğiniz anda banlarım.. bekliyorum tüm bu toplululuğu.

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

bizim sunucuya gelin gençler adminlikde vereyim size.. hatta cs2turkiye.com altında iyi bir cs2 topluluğu kurabiliriz. tüm imkanlarımız mevcut. tek eksiğimiz kendini bilen oyuncular.

• Eskisi gibi zm modlu serverler ne zaman aktif olacak ?
  • Arkadaşlar steamden ücretsiz cs2 yükledim ama bu oyunlar türkçe serverlarda türkiyeden arkadaşlar bulabiliyor muyuz.

• Oyun çok ölü hissettirmeye başladı nedense...

• Büyük güncelleme diye yine saçma sapan şeyler getirmişler. Oyun cidden Valo kıvamına geldi.

Keşke abuk sabuk modları olmayan 1.6 serverlar olsa eskisi gibi.
  • Son gelen güncelleme ile %15-20 civarı performans kaybı var herkeste umarım çabuk düzeltirler 350-450 civarı alırken 250 fps görmek sinir bozucu.

• Evettt, iyi kötü basit eğlence giriyorduk o da çöp oldu.

Millet arasında anlaşıp tp farm yapıyor, uymayanları atıyorlar.

Taptığınız paranın Allah belasını versin Valve.
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

wingman zaten hileci yuvası. klasik rekabetçi veya premier oynamanı öneririm.

bu arada kasa satmak niye dinen kafanı karıştırıyor anlayamadım.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Hocam level kasma işi önceki birkaç güncelleme ile kolaylaştı. Basit eğlence de 3-4 kere gir, 20-30 adam vur çok çabuk atlıyorsun level. Kasmıyorum yani artık.

Kasa olayı ise biraz teferruatlı. Çok araştırdım en iyisi satmamak. Olur da birgün kasaları farklı bir değerlendirme fırsatı yaratır Valve diye alıp koyuyorum kenara ama.

Kasayı alan adam her türlü açmak için alıyor zaten. Sen de bir nevi kumara aracılık etmiş oluyorsun. Diğer bir sebeb ise: bu sistemin işleyişinin devam etmesini sağlıyorsun.
    Mesela satacağım adamın %100 alıp ileride(borsa misali) değerlenince satacağını yani açmayacağını bilsem satarım. Ama bunu bilmeninde imkanı yok.

Verdiği skin ve steam seviyesi 0 olmayan; oyunu, haritayı bilen adamlarla oynamak yanıma kâr kaldı yani anlayacağınız. 15 dolar çöp oldu benim için. Sıkıntı yok benim açımdan ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 15 Ekim 2024; 17:25:36 >

• Hileden ve toxic oyunculardan sıkılanlar.
    Benim gibi faceit geçsinler.
    Elbette faceit tede hile olduğunu düşündüğümüz şüphelendiğimiz rakipler oluyor fakat steam daki ne göre bu oran %20 30.
    E spor cs oyuncuları da genel olarak faceit te oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 5 Kasım 2024; 14:1:9 >
  • VEGETTO kullanıcısına yanıt
    Hocam ben oynamamayı tercih ettim son zamanlarda.
    Sırf haftalık iyi kötü skin düşürürmüyüm diye oynuyordum o da son 3 hafta da üst üste "süs çıkarıcı paket" zımbırtısını verince bende ipler koptu oyuna karşı.
    Hilesi ayrı, haftalık drop saçmalığı ayrı bir dert.
    Oyunun yapımcısı oyunu boş verdiyse ben hayli hayli boş veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 5 Kasım 2024; 18:32:22 >
  • VEGETTO kullanıcısına yanıt

Faceit denedim 1 ay boyunca 10 maçımın 9'unda Rus takıma atıyor rakipler de öyle ya Türk ya Rus MM'den pek farkı yok gibi geldi.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.