|
Bildirim
35 yıllık ezber laflar, iOS kapalı bir sistem evet ama mac’in iOS ile hiç bir alakası-benzerliği yok istediğin gibi takla attırırsın. Mimarlar-mühendisler tarafından da kullanılmaz çünkü baba yazılımların hepsi windowsta.
Yazılım-fotoğraf-video-müzik-tasarım alanında, bu alanlarda da belirli işlerle uğraşan kişiler mac kullanır, özellikle ajanslarda vs. sektör standartı olmuştur çünkü stabil çalışır, her açtığında kafasına göre güncelleme kurup iki büklüm gezmez, iş yaparken üzmez.
Son dönem mac cihazlar m serisi işlemcilerle ciddi f/p cihazlar haline geldi, pazar payı gittikçe de büyümeye başladı amerikada son 10 yılda %10 altından %30 üstüne çıktı kullanım oranı, adobe falan nereye desteğini kesiyor windowsa keser mac yine kesmez.
Üstüne bir de yeni cihazlar çatır çutur oyun da oynatıyor, proton vs. bi ton kolay portlama desteği de geldi AAA oyunlar yavaş yavaş mac için de çıkmaya başladı, şu saatten sonra oyun geliştirirken mac kullanıcısını yok sayan firma kendi ayağına sıkar gelecek çünkü arm mimarili işlemcilerde.
|
Mac üstünde oyun oynamak için tasarlanmadı, görebileceğiniz en ilkel ve en kapalı sistem olduğu için sadece tek bir programa odaklanan kişiler için, yani mimar mühendis ve fotoğrafçılar tarafından tercih edilir.
Mükemmel olduğundan değil, hiç bir şey olmadığından tercih ediliyor. Adobe artık mac desteklemiyorum dediği zaman bir daha üretim bile yapamaz. |
Yaw he he . Tamam haklisin. Koskoca film , müzik ve foto prodiksiyon firmalarini memnun ediyorda birtek serdari memnun edemiyorlar. Sen oyununu oyna bu isler sana göre degil.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 11 Ekim 2023; 12:30:21 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Max ve Ultra'ların gücü 4090 kadar olmasa da çok düşük değiller ki zaten. Mac'de oyun oynanmaz diyenler sadece laf olsun diye diyor. Hala çizim, render için bla bla diyen var. Oyun geliştiricileri oyunları portlasa oynanır ki Valve gibi stüdyolar portlayamıyor değil tercihen portlamıyor. Öyle olmasa kendi Steam Deckleri için Linuxa portlamazlardı. Niyetleri başka. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdelta -- 11 Ekim 2023; 15:28:03 > |
hocam basit eğlencede arkadaşınızla aynı oyuna girip oynayabiliyor musunuz? atıyorum ölüm maçı açıp botlara karşı. rekabetçiden bahsetmiyorum. basit eğlenceden bahsediyorum. oynanmıyor. |
|