Şimdi Ara

Counter-Strike Anılarınız :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunu oynayan herkezin elbet bir anısı vardır. Güzel bir muhabbet ve eski günleri anmak adına bu konuyu açtım arkadaşlar. Ben size en heyecanlandığım ve hala aklımdan gitmeyen bir anımı anlatayım sizlerde devamını getirirsiniz umarım :)

İlkokul çağlarımda counter-strike'nin en yaygın zamanlarıydı o zamanlar gerçekten çok tat veriyordu bende giresun'da yani yaşadığım şehirdeki abilerimi izleyip dururdum birşeyler öğrenmek için yaşım daha çok ufaktı beni o zamanlar aralarına almıyorlardı tabi cafe de 5v5 maçlar atıyorlardı sürekli akşamları buluşup. Bir gün bende cafedeyken bizim cafenin takımından 1 kişi eksik kaldı ve beni aldılar oyuna Giresun'un zamanın efsanesi Scwarzeisen kadir abimiz vardı burda bi efsaneydi o zamanlar o da rakip takımdaydı. Ellerim ayaklarım titriyordu heyecandan onlara karşı oynamak bana göre bir adım öteye geçmekti ve bir el de dust2 de uzun'a bakarken TK atmıştım onlara karşı elimde ak47 vardı 3 kişi vurdum mermim bitti heyecanlandım usp ile de 2 kişiye hs atarak eli almıştım. Dediğim gibi o zamanlar çok güzeldi bu oyunlar çok sarıyordu bu oyunlar yüzünden okul hayatımı da bitirdim tabi :) Sizlerin başına gelen sevdiğiniz veya sevmediğiniz anılarınızı alalım arkadaşlar :)

• Uppp!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi knight online olsa hadi neysede cs ile ilgili anca .. kadar adam vurdum olabilir yani pek katilim bekleme derim :(

• olsun be gardaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Senju Hashirama.

Abi knight online olsa hadi neysede cs ile ilgili anca .. kadar adam vurdum olabilir yani pek katilim bekleme derim :(

aynen katılıyorum.
    En fazla adamı kafadan vurdum yada şöyle böle olur.

Knight Online'da hikayeler anlatmakla bitmez.
  • Olur mu öyle arkadaşlar bu işte anı bitmez rekabetçiliğin atasıdır CS, al sana hikaye 2008 Adeks'te Team Exellance mi nedir bir takımla maçımız var harita de_nuke yarı final maçı ve tam anlamıyla kıyım gerçekleşmiş 11-3 gerideyiz moralimiz yerle bir o sırada bunlar gaza gelir 5 kişi ramptan girmeye kalktılar ve ben m4a1 ile ramp başını tutuyordum ilkinin çıkışını görmemle birlikte arkamı dönüp duvardan flash yolladım, döndüğümde hepsi önümdeydi 4'ünü alıp sonuncusuna vuruldum ve o sırada diğer takım arkadaşım yetişip sonuncuyu aldı o gaz ile maç 16-13 bitti efsane bir hikayeydi benim için sonrasındakş her eli bile tek tek hatırlıyorum ama o maç benim için gerçekten hikayelikti.

Ayrıca bundan daha eski bir tarihte team quash ile oynadığımız bir maç ki bu maçı da hiç unutmadım yenildik fakat ben o zamana kadar hiç bir maçta bu kadar zorlanmış aynı zamanda da bu kadar eğlenmemiştir. Belki bilen vardı burdan team quash'ı ozaman dediğimi anlarlar. Bu elemelerden sonra zaten team quash wcg'e gitti.

Bunun yanında yine bir turnuva sırasında de_dust2 de bombsite b'de 2 kişiydik b'ye girdikleri anda takım arkadaşımı ve middle'dan desteğe gelen awp'cimizi aldılar. Diğer arkadaşlardan biri ise o sırada gereksiz bastırdığından vuruldu ki nasıl olduğunu çok net hatırlamıyorum bunun sonucunda iki kişi kaldır. Bu hengamede hemen dibime smoke attım ve bombanın kurulmasını bekledim, diğer arkadaşa ise bastırmamasını söyledim. Smoke'un dağılma süresi 19-22 saniye alır bunu kısmen içinden saydım ve patlamaya yakın bir sürede çıkıp bombayı defuse edip vuruldum sonuçta el bizde geldi. B'ye girdiklerinden beri ordaydım ama beni görmediler ve tam zamanında bunu kullandım. Bu da bir anı olarak geçebilir bence.

Güzel anıların oldu CS olayında yıllar içinde özellikle 1.6'da...

• Teamquash benim favorimdi emir rumil talarom undertaker falan o zamanlar bombaydı zaten CS ama şuan lol bitirdi CS yi falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Counter Strike 1.5 Serverları
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.