Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (586. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
115
Favori
766.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşla oyuna girerken lobiye şöyle bir yazı geliyor? Sebebi nedir?

'Your matchmaking experience may be slightly impacted because the Trust Factor of 'Nick' is lower than yours.
  • Kewellll kullanıcısına yanıt
    "Nick'in Güven Faktörü sizinkinden daha düşük olduğu için sizin maç yapma deneyiminiz biraz etkilenebilir"

Arkadaşın hile ile ilgili bir durumu olabilir. Şikayet veya hile şüphesi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

İnternette bir sürü video var. Onlara tıklayarak geliştirebilirsin.
    yok abi yapamıyorum yani yapıyorum az çokta yok abi yardım edin :(
  • Operasyondan ses yok mu beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Operasyondan ses yok mu beyler ?
    ben en geç bu ay sonu temmuz başı gelir diye düşünüyorum
  • NextMan-- kullanıcısına yanıt
    Gelsin artık 4 aydır oyuna girmiyorum :)

Geçen senede haziran sonu gibi geldiydi sanırım.
  • Yeni güncelleme gelmiş,
    Susturuculu M4'ün yedek cephanesi 40'tan 60'a çıkmış. (Bu çok iyi olmuş.)
    MP7'nin fiyatı 1700'den 1500'e düşmüş. (MP7 en sevdiğim hafif makinelilerden fiyatının düşmesi iyi olmuş.)
    Mirage'de bazı noktalarda değişiklik olmuş. (Yeni hali daha güzel ve sade olmuş.)

Kısaca sevdim bu güncellemeyi.
  • ben dahil birçok kişinin beklediği dota 2'de de çoktandır kullanılan panorama ui bir türlü gelmedi. performans artışı getirebilir deniliyor. en güzeli de şu oyun oynarken esc tuşuna batığındaki abuk sabuk takılmalar olmayacak.

edit: bu arada topluluğu maalesef git gide iyice rezilleşti. yeni bir hile çıkmış. gerçi önceden olan bir hileydi güncellenmiş sanırım. hile yapan adamın nicki kick oylamasında hiçbir şekilde çıkmıyor. sürekli "bomba patlayacak" diye radio spam yapıyor. aimlock+wh full açık. en kötü tarafı adam benim nicki kopyaladı ve oyundakiler beni kicklediler. gerizekalılar skor ekranına bakın diyorum ben değilim, kafaları basmadı beni attılar. bu kadar salak bir topluluğu olan oyun var mıdır bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 17 Haziran 2018; 19:6:10 >
  • Faceit kasacak arkadaşlar var mi?
  • ölüm maçı oynuyorum ve minumum 120 ping alıyorum bu nedir olmuş böyle bir çözüm varmı ? mm_dedicated_force_servers düşük yada yüksek denedim olmadı ayrıca oyun dosyalarını da doğruladım
  • Şu iki adamı yazayım imkanı olan rapor etsin, hem takip etmiş olurum.
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198368833884
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198811446472/
  • Raporlama, VAC bir halta yaramıyor.
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198108767676/ bu adam demin oyuna girdi. Elini kolunu sallayarak wh, aimbot yaptı. Bir de iyice milleti kızdırmak için chatten trollüyor. Steam profilin altına yazılanlara bakarsanız durumu ne kadar vahim olduğunu anlarsınız. Hile yaptığı demosunu şikayet olarak atan mı dersin, full raporlayan mı dersin, adam 4 yıllık hesabında hiç ban yememiş. gayet temiz uzun zamandır hile yapıyor.

Emin olun bu adamın en az 4-5 adet de yedekte hesabı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 30 Haziran 2018; 1:48:43 >
  • KovenanT kullanıcısına yanıt
    Geçen youtube'da denk geldim, çocuğun biri anlatıyor nasıl belli etmeden hack açılır kullanılır vs. Farkında olmadığımız çok hacker var özellikle Türkler'de çok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Raporlama, VAC bir halta yaramıyor.
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198108767676/ bu adam demin oyuna girdi. Elini kolunu sallayarak wh, aimbot yaptı. Bir de iyice milleti kızdırmak için chatten trollüyor. Steam profilin altına yazılanlara bakarsanız durumu ne kadar vahim olduğunu anlarsınız. Hile yaptığı demosunu şikayet olarak atan mı dersin, full raporlayan mı dersin, adam 4 yıllık hesabında hiç ban yememiş. gayet temiz uzun zamandır hile yapıyor.

Emin olun bu adamın en az 4-5 adet de yedekte hesabı vardır.
    İşte bu, oyunun ne kadar rezil bir durumda olduğunun kanıtıdır.
    Belli bir rütbeden sonra her maçta mutlaka hileci oluyor globale kadar el emeğiyle çıkan oyuncu sayısı eminim yoktur.
    Valve istese hileye çözüm bulur ama yapmıyor aldığı paralarla ıvır zıvır kıytırık güncellemeler getirip insanların gözünü boyuyor.

• oyunu hile yüzünden 1.5 yıl önce bırakıp hesabımı kuzenime verdim. o hala oynuyor kanıma girdi gel diye. yeni hesap aldım baktım ki dğeişen birşey yok. neyse dedim sabredeyim 21 olayım seçkin olayım düzelir vs.. 21 oldum seçkin oldum ama olmaz olaydım. çok daha betermiş seçkin maçlar. adam nova 3 ama bildigin globalden daha iyi oynuyor. adamı görür görmez direk ölüyorum pingle falan alakası yok. oyunun %70 i trigger wh kullanıyor bildiğin. hesaba skin alıp rahatça hileyle oynuyorlar.

demin sinirlendim maçı terkettim. nefret ediyorum bu oyundan. benim takımım varken rütbem dmg idi. kötüde oynamam. ota boka hile demem ama artık millet aşmış. oyunun fiyatına baktım 12 lira şaka gibi. dün oyun 13-0 öndeyiz. adam disconnect attı geri geldi 13-16 kazandılar. bunu yapan adamın 2015-18 arası madalyası var düşünün..

esea mı alsam diyorum. orası nasıl dostlar bilginiz var mı ? kanser oldum bu offical server lar yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

oyunu hile yüzünden 1.5 yıl önce bırakıp hesabımı kuzenime verdim. o hala oynuyor kanıma girdi gel diye. yeni hesap aldım baktım ki dğeişen birşey yok. neyse dedim sabredeyim 21 olayım seçkin olayım düzelir vs.. 21 oldum seçkin oldum ama olmaz olaydım. çok daha betermiş seçkin maçlar. adam nova 3 ama bildigin globalden daha iyi oynuyor. adamı görür görmez direk ölüyorum pingle falan alakası yok. oyunun %70 i trigger wh kullanıyor bildiğin. hesaba skin alıp rahatça hileyle oynuyorlar.

demin sinirlendim maçı terkettim. nefret ediyorum bu oyundan. benim takımım varken rütbem dmg idi. kötüde oynamam. ota boka hile demem ama artık millet aşmış. oyunun fiyatına baktım 12 lira şaka gibi. dün oyun 13-0 öndeyiz. adam disconnect attı geri geldi 13-16 kazandılar. bunu yapan adamın 2015-18 arası madalyası var düşünün..

esea mı alsam diyorum. orası nasıl dostlar bilginiz var mı ? kanser oldum bu offical server lar yüzünden.
    faceit ve esea da hile çok daha azdır mm e göre, şerefsiz gaben oyunun maplerini değiştireceğine silah seslerini ana menüyü değiştireceğine serverları 128 tick yapıp hileyi de adam gibi engellesen ne olurdu

• Esea da oyuncu sayısı az olduğundan maçları çok geç buluyor. 3 arkadaşımla Esea aldık, maç aratıyoruz, arama yaptığımızda 50 dakikayı geçen oldu, şaka gibi. Keşke onun yerine Faceit alsaymışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://steamcommunity.com/id/alperhepyer/

Hileci pisliğin teki. Şikayet edin lütfen. 1 aya gelecek büyük VAC ban dalgasında banlanır muhtemelen.
  • 496 mb güncelleme geldi oyuna.

Tüm ayarlar sıfırlanmış.

Eski cfg yedeklerimi gerekli yerlere atıyorum yine düzelmiyor.

Gaben yapacağın işin ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 7 Temmuz 2018; 0:42:6 >
  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.