Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (588. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
115
Favori
766.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

Yakınlarda stickerli turnuva yok mu?
    12 Eylülde Faceit Major turnuvası var. O zaman takım stickerları çıkar. Stickerlar major turnuvalarda çıkıyor. Hltv'den takip edebilirsin.

• ANA MENUDE VE OYUNDA SOLDA YUVARLAK VAR NASIL GIDEREBBİLİRİM BU YUVARLAĞI YARDIM !!!!!!!!!!
  • Merhaba Arkadaşlar

Biliyorsunuz oyunun hilesi,toxici,ergeni ve bordo klavyelisi bitmiyor. Bu grubun kurulma amacı aklı başında olan seviyeli , edepli, gereksiz yere rage atmayan sosyal hayatında yaşadığı ezikliği oyunda takım arkadaşlarına baskı kurarak gidermeye çalışmayan ne dediğini ve yaptığını bilen insanların mekanıdır. Bu grup ne kadar büyük olursa o kadar iyi bizim için. Akşamları iş çıkışı cs go atmak isteyip aklı başında insan bulamayanlar bu gruba mutlaka katılsınlar. 25 yaş üstü olupta yukarıdaki özellikleri barındırmayan arkadaşları bildirin hemen şutlayalım.. Mümkün olduğu kadar bu grubu sağda solda paylaşın çoğalalım. Kendinize iyi bakın.

steamcommunity.com
    Steam Community :: Group :: 25 YAŞ ÜSTÜ CS GO OYUNCU TOPLULU
    https://steamcommunity.com/groups/25ustucsgo

• yeni kasa geldi fakat yeni operasyon hala yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-36874ECEA

yeni kasa geldi fakat yeni operasyon hala yok
    demek ki bi süre daha gelmicek, zaten 1 ay sonra major var. kışın gelir heralde operasyon. sanırsın çok zor bir şey yapıyorlar, görevler desen dandik 2 güne bitiyor ama gel gör ki bi operasyon 2 senede bir geliyor.
  • eski arayüzü kullanmanın bir yolu var mı?

edit : varmış. başlangıç komutlarına -scaleform eklerseniz eski arayüzden devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 5 Ağustos 2018; 23:38:47 >
  • steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-F3Lk5-e7MZw-ANs6e-a9bVF-UxqFF
    steamcommunity.com
    Steam Community :: TYWQA
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198849971272

Lütfen şikayet. Yorum yapmaya gerek duymuyorum. Demoyu 2 dk izleyin, özellikle son 3 el.
    Edit: Çok uzun tamamını izlemem diyen, 13-15'den sonra son eli izlesin demonun sonunu. O yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valentino -- 6 Ağustos 2018; 4:10:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Valentino

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-F3Lk5-e7MZw-ANs6e-a9bVF-UxqFF
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198849971272

Lütfen şikayet. Yorum yapmaya gerek duymuyorum. Demoyu 2 dk izleyin, özellikle son 3 el.
    Edit: Çok uzun tamamını izlemem diyen, 13-15'den sonra son eli izlesin demonun sonunu. O yeter.
    Banlanmış hıyar.

• AWP benden sorulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammet.dmr

AWP benden sorulur.

bot waldo
  • Oyunda tekrardan ağır şekilde legit hileler hortladı. MM'de zaten maç atmıyoruz da Faceit'e bile sardı adamlar. Adama soldan ses verip, sağdan secure giderek çıkıyoruz hoop adam sağa çıkıyor sola da flick atıyor. Hangisi yakınsa oraya bakarak çıkıyor bir de. Random blind peek atmalar, nereye gidersek oraya stack yapmalar falan filan. İyice bezdirdiler. Hayır çıkıp Nova biri gelip burda Faceit 8-9-10 leveldeki maçlardaki oyuncuları eleştirir, hile der anlarım ama olay çok farklı. Bizimde oyunda 2500 saatimiz var yani, az çok oynuyoruz ve çözdük oyunu. 700 saati olan adamın Xantares aimine ve pozisyon bilgisine sahip olduğuna beni kimse inandıramaz. Çoğu kaybettiğim maçtan sonra demoyu izlediğimde en az 1 ya da 2 tane net duvar izleyen adam görüyorum. Ama bu duvar izleyen adamlar büyük ihtimalle izlediklerini belli etmemek için takımdaki diğer üyelere söyleyip, dikkatleri kendi üzerlerinden atıyorlar.

Oyunu nerdeyse çıktığından beri oynuyoruz, 2500 saatimiz var, en az 5 bin liralık envanterim var şu oyunda. Bugün satsam itemlerden en az 3-3.5 bin lira nakit para kazanırım. Ve bırakmayı düşünüyorum. Eskiden 5 premade girip trollemek bile keyif verirdi artık o da vermiyor. Sadece Major maçları izlemek yeterli bu oyundan keyif almak için. Oynamaya hiç gerek yok. Her maç ayrı bir kanser. Ayrıca Faceit düşünen arkadaşlar varsa bulaşmasın. Aylık 10 dolara yakın para verip premium kullanmamıza rağmen bize de hile geliyor emin olabilirsiniz. Boostlanmış oyuncular da çabası. Karşıya 10 oyunda 1 boost geliyor, size ne hikmetse 10 oyunda en az 3-4 tane boostlanmış oyuncu geliyor. Hileyi falan katmıyorum bile işin içine. Bu oyuna vakit ayırmaya değmez artık. Yakın zamanda bütün envanteri boşaltıp, oyunu bırakacağım.

Şunu da anekdot düşmek istiyorum, bir gün bir hileciye sormuştum neden hile yapıyorsun, nasıl banlanmıyorsun diye ki adamın 1000+ saati vardı oyunda ve Steam hesabı sanırım 7 yıllıktı. Adam dedi ki bana, bu hileleri çıkaran ve kullanılmasına müsamaha gösteren Valve. Bazı insanlar da kasıtlı olarak oyunlarda bu hileleri gösterip, insanları hile kullanmaya teşvik ediyor. Böylece hem hile satılmış oluyor, Valve ordan gelir elde ediyor ve daha sonra hesabı banlayıp, hesap sahibini yeni bir oyun ve hile satın almak zorunda bırakıyor. Düşününce oldukça mantıklı bir sistem. Her türlü Valve için win-win durumu yani. Gabe denen adamdan her şey beklenir.

Uzak durun.

• Cumartesi günü Blast Pro'ya giden var mı ?
  • Bilet alırsan ben gelirim :)

• elimde böyle bişiy var isteyen olursa haftaya banı açılıyor

• Eldiven satan var mi odeme paypal

• Operasyon gelmiyor mu yahu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 29 Eylül 2018; 20:52:19 >
  • Beyler oyunda statlarımızı nerden görüyoruz eski sürümde menüdeydi yeni sürümde nerde??

• Beocan B kullanıcısına yanıt
    hocam bu gidişle 2020'de çıkar artık

• Sıcak sıcak
  • 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.