Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (614. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.436
Cevap
114
Favori
766.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ortalama iki bin saat oynadım halen oynuyorum keleş 2 çift keleş arası gidip geliyorum maçlara bir kere mevlana geldiğini görmedim :)
    Arada bir overwatch izlerim orda hep mevlanalar çıkıyor karşıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Ortalama iki bin saat oynadım halen oynuyorum keleş 2 çift keleş arası gidip geliyorum maçlara bir kere mevlana geldiğini görmedim :)
    Arada bir overwatch izlerim orda hep mevlanalar çıkıyor karşıma

2 saat önce takımına gelenler hocam video almıştım buyrun rank supreme Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]  Yeren bakan yürek yakanlar. Karşı tarafta aynıydı.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    İzlerken kör oldum bunlar nasıl böyle oynayabiliyor :))

• quote:

İzlerken kör oldum bunlar nasıl böyle oynayabiliyor :))

Yeni hesaptı hepsi. Yani rozetsiz klasik hesaplardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeni hesap ise şiddetle ordan uzaklaşmak lazım
    Birşey dediğimizde de kardeşim ben smurfum diyor

• Hocam takıma gelen hileciye sormuştum bunlar böyle görmüyor normal oynuyorlar biz böyle görüyoruz.

• Bir de arkadaşlar yere bakan hilenin ismi spin bottur. Mevlana mevlana diyorsunuz ya çakma ismi o kim uydurduysa artık :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 25 Nisan 2021; 15:32:23 >
  • Glaxy (cahıt) Yaydı onu sonrada çekıp gıttı

• artık bu cs gibi oyunlara mermi için fizik motoruda konması lazım rüzgar- yer çekimi - mesafe vs vs gibi bu nedir kardeşim attın yere gidiyor mermi :D

• HeAdShOcK H kullanıcısına yanıt
    Bugün pubg oynuyorum bir oyuncu maç esnasında oyundan atıldı
    Valvede aynı şeyi yapsa hileciyi maç esnasında banlasa bugün herşey çok daha güzel olurdu
    Ama 40 dk 50 dk hileciye maruz kalıyoruz

hahaha Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] 

• ben oyunu sadece keyif için oynuyorum ama artık keyif alamıyorum oyunda iyi oynadıgım halde takıma nooblar geldigi için yeniliyoruz sinirleniyorum bu sefer bende oyunu bırakmaya karar verdim

• quote:

Bugün pubg oynuyorum bir oyuncu maç esnasında oyundan atıldı
    Valvede aynı şeyi yapsa hileciyi maç esnasında banlasa bugün herşey çok daha güzel olurdu
    Ama 40 dk 50 dk hileciye maruz kalıyoruz

Eskiden öyleydi zaten maç esnasında banlanabiliyordu ama şimdi overwatch çökmüş durumda spin bot açan bile banlanmıyor.

• HeAdShOcK H kullanıcısına yanıt
    Yine eskiden overwatch izlerdim bana bildiri gelirdi ban yediğine dair artık o da gelmiyor bende izlemiyorum
    Gelse günde 10 tane izlerim en az ama mevlana raporluyorum bildiri yok
    İnsan kendisini enayi gibi hissediyor

• Rozetsiz, yeni hesap vs gördüm mü anlıyorum ki sıkıntılı kişi. Cidden de %90ı hile çıkıyor.

• Arkadaşlar,pcde online oynamanın kuralı nedir?Yani konsoldaki gibi aylık fiyatlandırma yapılıyor mu?
    Birde 5-6bin tilik sistem toplasam gears 5,rdr2,call of duty black-ops cold war,fifa 21,battlefield 5 gibi oyunları yüksek ayarlarda oynamam mümkün olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_0461 -- 26 Nisan 2021; 3:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c-ronaldo42

Rozetsiz, yeni hesap vs gördüm mü anlıyorum ki sıkıntılı kişi. Cidden de %90ı hile çıkıyor.

2017,2018,2019,2020 4 yillik rozetliler bile spin bot açiyor bunun bir kistasi yok yani. Çünkü hesaplar çok ucuz 120-130 liraya rozetli hesaplar yada 5 yillik hesaplar satiliyor.

• Xbox series x yada s almanız daha iyi olur pcde sadece ekran kartı 7 binden başlıyor

• Hocam,youtubede gezerken bunu buldum.Siz 7binden ekran kartı başlıyor diyorsunuz fakat ondan ucuza sistem toplamışlar.

https://m.youtube.com/watch?v=sgHkTp4r-MY&feature=youtu.be

Uzun yıllar konsol kullandım artık konsolu bırakmak istiyorum.Böyle bir yöntem çözüm olmaz mı sizce?

• Ekran kartı harici diğer parçaları makul bir fiyata alırsınız ancak dediğiniz oyunları yüksek ayarda oynatmak için 2060 3060 5700xt 6700xt tarzı kartlar gerek onlarda bildiğiniz kara borsaya düşmüş
    2060ı 6.5 7 den aşağı görmedim

• 
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.