oyunun %90 ı hile. benim arkadaşım 2 sene hile ile oynadı aynı hesap ile. izleseniz mümkün değil hile değil dersiniz. wh aimbot herşey vardı. hiç belli etmezdi ki ztn o yüzden overwatch ban yemedi. çocukla ne zaman girsek oyunu bir şekilde kazandırırdı. bi belli eden kesim var aptal olanlar ya da keyfine oynayanlar. bide belli etmeyen kesim var. hatta benim arkadaş hilecilere aşırı düşmanlık besliyordu. forum sitelerinde sürekli hileye söverdi vs.. cs 1.2 den beri oynarım. çocukluğumun oyunu. sırf bu hile yüzünden bıraktım. biz çocukkende hile vardı. çocukluk anıları işte uyuamadan önce açar turnuvaları izlerim bazen. ama oynamam.. sizde bırakın gitsin. bu adam düzgün bu adam sağlam dediğiniz kişiler hile çıkıyor hep. unutmayın. |
Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (612. sayfa)
-
-
7-8 kişilik bir iş arkadaşları gurumuz var. onlarla full takım giriyorum haftada 1-2 kez. ama şöyle söyleyim; onlar olmasa oyunu bile açmam valla.
hile konusuna gelirsek overwatch olarak çok dikkatli inceliyorum dosyaları. çok fazla defa belli etmemeye çalışan kendini akıllı zanneden wallhack kullanan şerefsiz banlatmışımdır. mutlaka anlık ele verirler kendilerini.
-
STEAM CÜZDAN KODU SATILIR@@@@@@@@@@@@@@@@
-
hile yazılımı kullanarak insanların haklarını yiyen, zamanını çalan kişilerle arkadaşlık yapıp, beraber maça girmek de iyiymiş.
-
hayırlı olsun godmode da çıkmış isteyene atarım videosunu cs:go bitmiştir.
-
godmode ne oluyor ölümsüz mü oluyorsun?
-
damage almıyosundur heralde...
-
Yeni bi hile çıkmış içinde oyun var adı cs go
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SELAM BU RMR İNDİRİMLERİ KAÇ GÜN SÜRER BİLGİSİ OLAN VARMI
-
Güncelleme notu belli bir süre vermiyor, ama maksimum 2 hafta gibi düşünebilirsiniz
Oyunun %1'i hile olsa 1.000 tane hile olur, 10.000 tane maçı baltalayabilecek bu kadar kişi. Günde kaç tane maç oynanıyor ki 10.000 maç bir şey olsun?
her 3-4 maçta bir hile mutlaka geliyor.
bunun saçmalığı da çakalların gizlemeye çalışıyor olması.
zaten hileci olan adam azıcık zekası varsa 16-0 a oynamaz.
kritik 3-4 elde açsa zaten maçı alır gider.
-
Arkadaşlar birkaç sorum olacak, bir forumda CS:GO'da aynı telefon numarası ve e-posta adresi ile istediğin kadar hesap açabiliyorsun dedi. Mesela Steam Guard'ı android telefona kurduğun zaman bir hesaptan diğerine geçtiğin zaman sorun olmuyor mu? Benim bildiğim Steam güvenliğe çok önem veren bir şirket. O arkadaşın dediği doğru mu? Ve diğer bir soru, bir arkadaş bilgi verdi pazarı Steam Guard kurmadan kullanabiliyoruz dedi, sadece e-posta doğrulaması yeterliymiş. teyit etmek için tekrar sorayım dedim, Steam Guard olmadan sadece e-posta doğrulaması ile pazarı sorunsuz kullanan var mı? Steam Guard kurmadan sadece e-posta adresi doğrulayarak pazarda sorunsuz alış-veriş-takas-hediye gönderme falan yapılabiliyor mu?
-
Arkadaşlar oyunda sorun mu var?
Rekabetçi gireyim dedim 15 dakikadır maç bulamadı.
-
-
Açık açık hile açanları büyük çoğunluğu Türk. Bu sıralar epey fazlalar. Geçen karşıya bizimkilerden beşli geldi. Birinde her türlü hile var 55 falan vurmuştu. Boost yapıyormuş para kazanıyorum diyor. Tabi birde klasik karşı tarafa saldırmaları var. Olmayan ingilizceleri ile takımımdaki yabancılara küfürler ediyorlar. Sonra bizi neden sevmiyor kimse. Oyunda bile çirkeflik, hile hurda peşinde bir topluluğu kim neden sevsin. Şunlar gelmesin diye sırf random giriyorum. Random girdiğim halde arada yine bizimkiler geliyor. Bakıyorum selamun aleyküm falan diyor takımda biri kahveye giriyor sanki direk engelliyorum. Aklı başında oyuncularımızda var ama çok az. Şu oyun ortamında bile kendimizi küçük duruma düşürüyoruz ya birşey diyemiyorum.
-
Oyunda saçma bı olayda var daha 3 üncü raund durduk yere atıldım.adamlar maçı 16-4 kaybetmeşler bendede görünüyor o maç tek gırıncede böyle trollere denk gelıyoruz yapacak bışeyde yok.
-
sen mi reportladın bu şerefsizleri?
-
quote:
Orijinalden alıntı: PaetzoldAçık açık hile açanları büyük çoğunluğu Türk. Bu sıralar epey fazlalar. Geçen karşıya bizimkilerden beşli geldi. Birinde her türlü hile var 55 falan vurmuştu. Boost yapıyormuş para kazanıyorum diyor. Tabi birde klasik karşı tarafa saldırmaları var. Olmayan ingilizceleri ile takımımdaki yabancılara küfürler ediyorlar. Sonra bizi neden sevmiyor kimse. Oyunda bile çirkeflik, hile hurda peşinde bir topluluğu kim neden sevsin. Şunlar gelmesin diye sırf random giriyorum. Random girdiğim halde arada yine bizimkiler geliyor. Bakıyorum selamun aleyküm falan diyor takımda biri kahveye giriyor sanki direk engelliyorum. Aklı başında oyuncularımızda var ama çok az. Şu oyun ortamında bile kendimizi küçük duruma düşürüyoruz ya birşey diyemiyorum.
Aynı dertten müzdaripim. Yaşım 33 arada bir zevkine giriyorum. Türk geldimi tüylerim diken diken oluyor. Adam daha nickimi görür görmez küfür etmeye başlıyor. Hakaret küfür herşey bizde. Kendi ırkımdan tiksindirdiler beni.. Yabancıların bizi sevmemesi normal değil mi, daha biz birbirimizi sevemiyoruz..
-
Bunun çözümü Türkçe nick kullanmamak profilde de ülkeyi avrupa yada amerika'da bir ülke göstermek info haricide pek konuşmamak
Yabancılar Türkçe nick görünce trollemeye başlıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X